عاطفه کوچولو 2896 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 مرداد، ۱۳۹۱ آخه من نمي دونم چطور مي شه دو تا هم جنس به هم ميل پيداكنن اصلا وقتي بهش فكر مي كنيد حالتون بهم... شنيدم تو اروپا ازدواجشون رسمي هم شده :icon_pf (34): توي فيلماشونم زياد از اين كارا مي كنن به نظرم مشكل رواني دارن يا يه جور مشكل خاص مي گن وزير امور خارجه آلمان كه خودش مرد هست با يه مرد ديگه ازدواج كرده 5 لینک به دیدگاه
XMEHRDADX 7514 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 مرداد، ۱۳۹۱ آخه من نمي دونم چطور مي شه دو تا هم جنس به هم ميل پيداكنن اصلا وقتي بهش فكر مي كنيد حالتون بهم... شنيدم تو اروپا ازدواجشون رسمي هم شده :icon_pf (34): توي فيلماشونم زياد از اين كارا مي كنن به نظرم مشكل رواني دارن يا يه جور مشكل خاص مي گن وزير امور خارجه آلمان كه خودش مرد هست با يه مرد ديگه ازدواج كرده همچین میگی انگار از کره مریخ اومدی؟!!!! فعلا که تو کشور خودمون همجنس بازی بیداد میکنه. تو مدارس،تو خوابگاهها ،تو پادگانا.... بیشتر دلیلش هم کمبود ارتباط با جنس مخالف در دوران سرکش میل جنسیه . 4 لینک به دیدگاه
Cinderella 9897 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 مرداد، ۱۳۹۱ آخه من نمي دونم چطور مي شه دو تا هم جنس به هم ميل پيداكنن اصلا وقتي بهش فكر مي كنيد حالتون بهم... شنيدم تو اروپا ازدواجشون رسمي هم شده :icon_pf (34): توي فيلماشونم زياد از اين كارا مي كنن به نظرم مشكل رواني دارن يا يه جور مشكل خاص مي گن وزير امور خارجه آلمان كه خودش مرد هست با يه مرد ديگه ازدواج كرده نه عزیزم سالمن خوب اونام اونجوری دوست دارن دیگه اشکال کار کجاست؟؟ 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده