yosof3343 14 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 خرداد، ۱۳۹۱ با عرض سلام اگه براتون امکانش هست کتاب زیر رو می خواستم چند تا لینکش رو هم می زارم و اینکه من کل کتاب رو می خوام لطفا راهنمایی کنین چطور پیداش کنم. ممنون Cascaded Multilevel Converter: An Innovative Approach برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام یا برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 1 لینک به دیدگاه
Hossein.T 22596 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 خرداد، ۱۳۹۱ با عرض سلام اگه براتون امکانش هست کتاب زیر رو می خواستم چند تا لینکش رو هم می زارم و اینکه من کل کتاب رو می خوام لطفا راهنمایی کنین چطور پیداش کنم. ممنونCascaded Multilevel Converter: An Innovative Approach برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام یا برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام الان این لینکایی که دادی کدومشون مربوط به نسخه ی آنلاین این کتاب میشه!!!!؟ همینطوری لینک دادن که دردی رو دوا نمیکنه عزیز. این کتاب اصلا نسخه ی آنلاین نداره. یا لااقل من پیداش نمیکنم. 1 لینک به دیدگاه
yosof3343 14 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 1 تیر، ۱۳۹۱ سلام این لینک فکر کنم داره ولی پولی برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام لینک به دیدگاه
Hossein.T 22596 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 تیر، ۱۳۹۱ سلام این لینک فکر کنم داره ولی پولی برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام شما به این میگی نسخه ی آنلاین!؟ نسخه ی آنلاین ، نسخه هایی هست که توسط خود انتشارات کتاب در اینترنت بصورت آنلاین قابل خوندن هست منتها پولیه. مثل CRC netbase ، مثل Elsevier ، مثل Emerald sight و . . . انتشارات این کتاب ، اصلا نسخه ی آنلاین این کتاب رو نذاشته! در واقع این کتاب اصلا در نت بصورت آنلاین موجود نیست که بشه گرفتش! لینکی هم که شما دادی بیشتر به یه لینک warez شبیه هست که احتمالا یکی این کتاب رو خریده و scan کرده. تازه اگه اون لینک راستشو گفته باشه! آنتی ویروس بنده که به خاطر محتوای dangerous content مانع وروود من به اون سایت شد! 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده