رفتن به مطلب

طرز تهیه سالاد ماهی


ارسال های توصیه شده

مواد لازم

ماهی 1000 گرم

سیب زمینی استامبولی 500 گرم

لبو 1 فنجان

سس مایونز 0.5 فنجان

نعناع 2 قاشق سوپخوری

ترخون 2 قاشق سوپخوری

جعفری ساطوری شده 2 قاشق سوپخوری

روغن زیتون 0.5 فنجان

كاهو 120 گرم

آب لیموترش 3 قاشق سوپخوری

سركه 3 قاشق سوپخوری

فلفل قدری

نمك قدری

برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید.

طرز تهیه :

ماهی سفید یا سوف باشد , سیب زمینی اسلامبولی باشد , لبو خلال شده باشد , سبزی ها خر شوند , از سركه یا آبلیمو استفاده شود , از مغز كاهو استفاده شود .

پوست ماهی را می گیریم و انرا بقطعات كوچك خرد می كنیم تیغهایش را بیرون می گذاریم و كمی نمك و فلفل و دو سه قاشق آب لیمو و دو سه قاشق روغن زیتون روی ماهی می ریزیم و طرف ماهی را روی حرارت ملایم می گذاریم بدون اینكه آب بریزیم می گذاریم ماهی بپزد و اب ماهی كشیده شود , برای پختن آن یك ربع تا 20 دقیقه كافی است , پس از پختن ماهی را می گذاریم سرد شود بعد سیب زمینی را جداگانه می پزیم و بصورت خلال یا چهار گوش خرد میكنیم و سس مایونز را با بقیه آبلیمو و روغن زیتون مخلوط میكنیم و كمی نمك و فلفل و سبزی های خرد شده اضافه میكنیم و بهم می زنیم و سیب زمینی را نیز می ریزیم , مخلوط می كنیم آنگاه ماهی و لبو را اضافه می كنیم و كمی بهم می زنیم , بطوریكه تمام مواد مخلوط شود ولی زیاد له نشود برگهای كاهو را ته دیس می چینیم و سالاد را داخل دیس می ریزیم و روی آنرا با پشت قاشق صاف می كنیم و روی سالاد را با حلقه های لیمو ترش و اطراف سالاد را با حلقه های گوجه فرنگی تزیین می كنیم .

در صورت رعایت مقادیر مواد اولیه این سالاد برای 4 تا 6 نفر کافیست

ویرایش و تلخیص:آکاایران

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .

مهمان
ارسال پاسخ به این موضوع ...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

  تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

×
×
  • اضافه کردن...