Fo.Roo.GH 24356 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 تیر، ۱۳۹۱ اگه آلمان حریف ایتالیا شد ، منو دیگه توو این سایت نمیبینی :hapydancsmil: چرا میگی المان میبازه؟ لینک به دیدگاه
Hossein.T 22596 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 تیر، ۱۳۹۱ چرا میگی المان میبازه؟ میخوام به هر نحوی شده دیگه نیام توو این سایت آخه . باید یه چیز بعید بگم بعد ازش دفاع کنم 1 لینک به دیدگاه
Fo.Roo.GH 24356 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 تیر، ۱۳۹۱ میخوام به هر نحوی شده دیگه نیام توو این سایت آخه .باید یه چیز بعید بگم بعد ازش دفاع کنم مرض تو که دست به یوزر ساختنت خوبه!! 1 لینک به دیدگاه
Hossein.T 22596 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 تیر، ۱۳۹۱ مرض تو که دست به یوزر ساختنت خوبه!! اون کارا دیگه خز شده بابا شخصیتم اجازه ی اون کارا رو نمیده :hapydancsmil: 1 لینک به دیدگاه
anvil 5769 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 تیر، ۱۳۹۱ انگلیس را هم لولیدیم فرستادیم پی کارش...و چه زود ادعاها خاموش میشوند حیف که خورد به المان.اصن دلم نمیخاست درگیر مثلث عشقی بشم 1 لینک به دیدگاه
Pixie 533 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 تیر، ۱۳۹۱ میخوام به هر نحوی شده دیگه نیام توو این سایت آخه .باید یه چیز بعید بگم بعد ازش دفاع کنم اولا غیر ممکن،غیر ممکنه!دوما ایتالیا به راحتی آلمان رو له میکنه! 1 لینک به دیدگاه
Pixie 533 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 تیر، ۱۳۹۱ به اما اگر نیست عزیزم!به اما و اگر نیست فدات شم!به اما و اگر نیست خوشکلم!به اما و اگر بود انگلیس 20 تا گل میخورد!:vahidrk: 1 لینک به دیدگاه
Pixie 533 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 تیر، ۱۳۹۱ پا به پاش کجا بیاد ؟ ایتالیا که از آلمان میبازه میره دنبال کارش (حیف شد نشد بیایم بالا این آلمانو له کنیم ) انگلیس که تو زندگی دنیا و آخرتش به آلمان باخته!پس لطفا حالا که باختین شوت شدین از یورو اجازه بدین ما انتقام دنیا و آخرتتونو از آلمانا بگیریم!:vahidrk: لینک به دیدگاه
Fo.Roo.GH 24356 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 تیر، ۱۳۹۱ به اما اگر نیست عزیزم!به اما و اگر نیست فدات شم!به اما و اگر نیست خوشکلم!به اما و اگر بود انگلیس 20 تا گل میخورد!:vahidrk: این پست و با کی بودی خداییش؟ لینک به دیدگاه
Pixie 533 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 تیر، ۱۳۹۱ این پست و با کی بودی خداییش؟ با شادمهر!!!!!آخه هی میگه اگه اینجوری میشد اگه اونجوری میشد!!! 1 لینک به دیدگاه
Hossein.T 22596 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 تیر، ۱۳۹۱ اولا غیر ممکن،غیر ممکنه!دوما ایتالیا به راحتی آلمان رو له میکنه! والا ما که از خدامونه. منم نگفتم غیر ممکنه گفتم بعیده 1 لینک به دیدگاه
Fo.Roo.GH 24356 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 تیر، ۱۳۹۱ برید رای بدید بچه ها http://www.noandishaan.com/forums/thread90403.html 1 لینک به دیدگاه
Pixie 533 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 تیر، ۱۳۹۱ والا ما که از خدامونه. منم نگفتم غیر ممکنه گفتم بعیده همونه دیگه ولی ایتالیا میزنه 1 لینک به دیدگاه
Mr. Specific 43573 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 تیر، ۱۳۹۱ انگلیس افتضاح بود امشب ولی ایتالیا هم کار شاخی نکرد برو خدارو شکر کن برگردون رونی نگرفت ایتالیا هم خیلی موقعیت داشت چسبیدی به اون برگردون رونی؟ کلا تیر دروازه که یار دوازدهمتون بود. اون برگردون بالوتلی اگه گرفته بود هم دیگه هیچی کلی موقعیت بود که در این فرصت کم مجال بازگو کردنشون رو ندارم 2 لینک به دیدگاه
vahid88 9651 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 تیر، ۱۳۹۱ من از همون اولش گفتم ایتالیا و اسپانیا توی فینال بازی دارن و من موندم طرف کدوم تیم رو بگیرم. باز اینا اومدن دارن اینجا بحث الکی می کنن. فینال اروپا ایتالیا ــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ اسپانیا 2 لینک به دیدگاه
Pixie 533 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 تیر، ۱۳۹۱ من از همون اولش گفتم ایتالیا و اسپانیا توی فینال بازی دارن و من موندم طرف کدوم تیم رو بگیرم.باز اینا اومدن دارن اینجا بحث الکی می کنن. فینال اروپا ایتالیا ــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ اسپانیا من چون تازه واردم حرفم برش نداره!خریدار نداره!شما که کلی ستاره داری بگو شاید اینا متوجه بشن!چشماشون رو به روی واقعیت ها باز کنن!:gnugghender: 2 لینک به دیدگاه
vahid88 9651 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 تیر، ۱۳۹۱ من چون تازه واردم حرفم برش نداره!خریدار نداره!شما که کلی ستاره داری بگو شاید اینا متوجه بشن!چشماشون رو به روی واقعیت ها باز کنن!:gnugghender: نیاز به ستاره نداره شنیدن حقیقت تلخه چه از من تازه وارد یا اسماعیل خان ارشد مکانیک یا دوست گلی همچو شما 2 لینک به دیدگاه
Mr. Specific 43573 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 تیر، ۱۳۹۱ نیاز به ستاره نداره شنیدن حقیقت تلخه چه از من تازه وارد یا اسماعیل خان ارشد مکانیک یا دوست گلی همچو شما والا بخدا با این نوناشون از 4 تیم برتر حالا ما 2 تا نماینده داریم. البته ته ته ته ته ته دلم بخاطر کریس رونالدو از پرتغال هم بدم نمیاد. ولی از آلمان خوشم نمیاد 2تا نصفه ای نماینده دارم 1 لینک به دیدگاه
vahid88 9651 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 تیر، ۱۳۹۱ والا بخدا با این نوناشوناز 4 تیم برتر حالا ما 2 تا نماینده داریم. البته ته ته ته ته ته دلم بخاطر کریس رونالدو از پرتغال هم بدم نمیاد. ولی از آلمان خوشم نمیاد 2تا نصفه ای نماینده دارم نمی دونم چرا اینقدر باهم تفاهم داریم و علایقمون در مورد فوتبال بهم نزدیکه منم از پرتقال بدم نمیاد ولی چیکار کنم که بدجور عاشق اسپانیام البته بگم به جمع اینها برزیل و ترکیه رو هم می تونی اضافه کنی لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده