Yuhana 12780 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 اردیبهشت، ۱۳۹۱ نیستی؟ هستم؟؟ :JC_thinking: 4 لینک به دیدگاه
شــاروک 30242 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 اردیبهشت، ۱۳۹۱ اگر منم قبول کنید میشیم 1002 کلا بهمنیا پرچم بالان الان چه وقت اومدن بود؟ 3 لینک به دیدگاه
شــاروک 30242 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 اردیبهشت، ۱۳۹۱ هستم؟؟ :JC_thinking: چرا اذیت میکنی؟ هستی یا نیستی؟ 3 لینک به دیدگاه
vahid88 9651 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 اردیبهشت، ۱۳۹۱ هیشکی البته ماهم هوای سن و سالت رو داریم آخه رسم جوانمردی نیست که آدم به پیرها شاخ و شونه بکشه فقط می خوای این آخر عمری یه پولی ارثی چیزی واسه بقیه جا بزاری(بدل نگیر دوست عزیز، صرفا جهت شوخیه) 3 لینک به دیدگاه
seyed mehdi hoseyni 27119 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 اردیبهشت، ۱۳۹۱ الان چه وقت اومدن بود؟ بهمنیا اینن دیگه همیشه به موقع میرسن 5 لینک به دیدگاه
Yekta.M 15459 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 26 اردیبهشت، ۱۳۹۱ ماشاا... با چ سرعتی اسپم کردین..جای من خالی بود ک کمکتون کنم حالا خوبه سه تا بیشتر نیستینااااا:2rqfst4: میخواین برم اردیبهشتیارو بریزم اینجا؟؟؟ انقد زیادن که نگووووووو تو این چند روز به صد هزار نفر تبریک تولد گفتیم:imoksmiley: آره بابا اردیبهشتی ها کلن زیادن ،البته خیلیم گلن این روزا همش تفلد بوده:hapydancsmil: اردیبهشتیا بیان دیگه جایی برای بقیه ماه ها نیس بله از نوع پاکتیش بهمنیا اینن دیگه همیشه به موقع میرسن الان ماه ماهه اردیبهشتیاس 5 لینک به دیدگاه
Cinderella 9897 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 اردیبهشت، ۱۳۹۱ مرداد سمبل : شیر عنصر :آتش سیاره : خورشید عضو آسیب پذیر : قلب و پشت بدن روز اقبال : یکشنبه اعداد شانس : ۸و۹ سنگ خوش یمن : یاقوت رنگ : زرد گل : آفتابگردان حیوان : گربه سانان عاشق عاشق شدن است و معشوق خود را غرق هدایای خود می کند تلاش می کند تا رابطه ی عاشقانه ی بی نقصی را خلق کند توضیحاتش کاش بیشتر بود... 3 لینک به دیدگاه
شــاروک 30242 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 اردیبهشت، ۱۳۹۱ بهمنیا اینن دیگه همیشه به موقع میرسن خوب شد اومدی یوحنا دیگه کم آورده بود نمیدونست چی کار کنه طفلی مثل اینکه پیره مرده........( البته خودش میگه من بی تقصیرم..........) 2 لینک به دیدگاه
شــاروک 30242 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 اردیبهشت، ۱۳۹۱ هیشکی البته ماهم هوای سن و سالت رو داریم آخه رسم جوانمردی نیست که آدم به پیرها شاخ و شونه بکشه فقط می خوای این آخر عمری یه پولی ارثی چیزی واسه بقیه جا بزاری(بدل نگیر دوست عزیز، صرفا جهت شوخیه) داش وحید بهش رحم کن گناه داره خدا رو خوش نمیاد پیر مرد آزاری کنی......... 6 لینک به دیدگاه
!Ell 4694 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 اردیبهشت، ۱۳۹۱ ماه آذرش درست بود... اگر شخص مورد علاقه اش را پیدا کند وفادار است.مشکل اینجاست که خواسته اش را بیان نمی کند و صبر میکند تا خودتان حدس بزنید 7 لینک به دیدگاه
vahid88 9651 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 اردیبهشت، ۱۳۹۱ داش وحید بهش رحم کن گناه داره خدا رو خوش نمیاد پیر مرد آزاری کنی......... باشه آجی ماکه تاحالا بهش رحم کردیم از اینجابه بعدش هم رحم می کنیم ما کوچیک همه پدر بزرگها و مادر بزرگها (پیر مردها و پیر زنها) هستیم و دستشون هم می بوسیم ولی چیکار کنیم که نمیشه کل کل نکرد 3 لینک به دیدگاه
real 1797 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 اردیبهشت، ۱۳۹۱ اردیبهشت سمبل : گاو نر عنصر : خاک سیاره : ناهید عضو آسیب پذیر : گردن روز اقبال : جمعه اعداد شانس : ۴و۶ سنگ خوش یمن : زمرد سبز رنگ : آبی روشن گل : خشخاش حیوان : گاو جذاب است و عشقش تا حدی نفسانی.برای او عشق اهمیت زیادی دارد و اگر عاشق شود عاشقی فداکار خواهد بودمعمولا صبر میکند ابتدا طرف مقابل تعهد خود را ثابت کند و سپس خود را در این تعهد شریک میکند مرسی خیلی جالب بود من روز اقبالم به دنیا اومدم 6 لینک به دیدگاه
شــاروک 30242 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 اردیبهشت، ۱۳۹۱ باشه آجی ماکه تاحالا بهش رحم کردیم از اینجابه بعدش هم رحم می کنیم ما کوچیک همه پدر بزرگها و مادر بزرگها (پیر مردها و پیر زنها) هستیم و دستشون هم می بوسیم ولی چیکار کنیم که نمیشه کل کل نکرد چاکر داش وحید راس میگی نمیشه کل کل نکرد.............. پس کل کل کنید دوستان!!! 4 لینک به دیدگاه
میلاد68 3471 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 اردیبهشت، ۱۳۹۱ فروردین سمبل : قوچ عنصر: آتش سیاره : مریخ عضو آسیب پذیر :سر روز اقبال : سه شنبه اعداد شانس : ۶ ، ۹ سنگ خوش یمن: الماس رنگ : قرمز فروردینی ها در پی عشق آتشین و پر شورترین عشق ممکن اند او خود به خود جنس مخالف را جذب می کند . لذتهای جسمانی برای او بسیار اهمیت دارد و گاه احساس مالکیت شدیدی نسبت به معشوق خود را دارد 5 لینک به دیدگاه
Yuhana 12780 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 اردیبهشت، ۱۳۹۱ هیشکی البته ماهم هوای سن و سالت رو داریم آخه رسم جوانمردی نیست که آدم به پیرها شاخ و شونه بکشه فقط می خوای این آخر عمری یه پولی ارثی چیزی واسه بقیه جا بزاری(بدل نگیر دوست عزیز، صرفا جهت شوخیه) خوب شد اومدی یوحنا دیگه کم آورده بود نمیدونست چی کار کنه طفلی مثل اینکه پیره مرده........( البته خودش میگه من بی تقصیرم..........) باشه آجی ماکه تاحالا بهش رحم کردیم از اینجابه بعدش هم رحم می کنیم ما کوچیک همه پدر بزرگها و مادر بزرگها (پیر مردها و پیر زنها) هستیم و دستشون هم می بوسیم ولی چیکار کنیم که نمیشه کل کل نکرد خوب خوب داشتین میگفتین!؟ :banel_smiley_4: شما دو تا منظورتون از پیرمرد منم؟؟؟ 4 لینک به دیدگاه
شــاروک 30242 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 اردیبهشت، ۱۳۹۱ خوب خوب داشتین میگفتین!؟ :banel_smiley_4: شما دو تا منظورتون از پیرمرد منم؟؟؟ اِ اِ اِ....... نکنه پیره زنی ....؟!!!! مرد یا زن بودنش مهم نیست مهم پیر بودنته هه هه هه هه هه ............:biggrin: 2 لینک به دیدگاه
Jafar Alishah 6341 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 اردیبهشت، ۱۳۹۱ با اینکه به این فال ها اعتقاد ندارم یه موردش درسته ! خرداد - عضو آسیب پذیر = مچ دست چپم آسیب پذیره دقیقا 7 سال پیش به خاطر مچم باشگاه رو ول کردم و 2 سال قبلش که باشگاه رو شروع کردم به خاطر این بود که شانه راستم یخورده افتادگی داشت و کتفم کمی اذیت میکرد. خوب بود دستت درد نکنه 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده