رفتن به مطلب

هویج پلو با گوشت قلقلی


peyman sadeghian

ارسال های توصیه شده

sahp-95.jpg

برای 3 نفر:

هویج= 6 عدد

برنج= 3 پیمانه

گلاب= 1 قاشق غذاخوری

خلال پسته= یک قاشق غذاخوری

شکر= 3 تا 4 قاشق غذاخوری

گوشت چرخ کرده=350 گرم

پودر فلفل سیاه و زعفران دم کرده و نمک و زرد چوبه= به مقدار لازم

پیاز= 2 عدد کوچک

 

طرز تهیه:

خلال پسته را چند باری شسته و آبش را بیرون میریزیم و بعد دوباره مقداری آب داخل آن میریزیم و به مدت 30 دقیقه میگذاریم در آب بماند تا کمی نرم شود

هویج ها را بوسیه چاقو یا پوست گیر پوستشان را میگیریم و با رنده درشت رنده کرده و در تابه ای ریخته و خیلی کم با کره و روغن تفتشان میدهیم و بعد هم خلال و شکر و نصف استکان آب ریخته و شعله را کم میکنیم و میگذاریم تا بپزد و در آخر گلاب و زعفران را اضافه کرده و در آخر مواد شما هیچ آبی نداشته باشد

برنج را از چند ساعت قبل در مقداری آب ولرم و نمک خیس می كنیم.خلال بادام و پسته را هر کدام جداگانه چند باری شسته و آبش را بیرون میریزیم و بعد دوباره مقداری آب داخل آن میریزیم و خلال بادام را به مدت ۱ تا ۲ ساعت میگذاریم در آب بماند تا کمی نرم شود،ولی خلال پسته برای اینکه رنگش عوض نشود 20 دقیقه فقط آن را خیس بدهید

قابلمه مناسبی را آب کرده و میگذاریم جوش بیاید و بعد آب و نمک برنج را خالی می کنیم و برنج را در آب جوش میریزیم.در فاصله جوشیدن گاهی کف آن را بر میداریم.مقداری روغن هنگام جوشیدن داخل برنجمان میریزیم،زمان آبکش کردن برنج زمانی هست که دانهای برنج را در دست له کردیم،مغز آن زبر و خشک نباشد و بعد برنج را در آبکش می كنیم و درون قابلمه مناسبی مقداری روغن ریخته و یک ردیف برنج،یک ردیف از مواد ریخته به همین ترتیب تا آخر و بعد درون پلو چند حفره با ته قاشق ایجاد کنید که دم برنج راحت تر بالا بیاید و بعد از 5 دقیقه مقداری آب و روغن درست کرده و روی برنجتان بدهید و وقتی دمش بالا اومد دم کنی بگذارید و تقریبا در 10 دقیقه آخر باقی زعفران دم کرده را روی هویج پلو بدهید

پیاز را با رنده متوسط رنده کنید و بعد گوشت چرخ کرده و نمک و زردچوبه را به آن اضافه کنید و به اندازهای متوسط دایره شکل کنید و در روغن سرخشان کنید و در آخر روی پلو ریخته و نوش جان کنید.

 

 

لینک به دیدگاه
sahp-95.jpg

برای 3 نفر:

هویج= 6 عدد

برنج= 3 پیمانه

گلاب= 1 قاشق غذاخوری

خلال پسته= یک قاشق غذاخوری

شکر= 3 تا 4 قاشق غذاخوری

گوشت چرخ کرده=350 گرم

پودر فلفل سیاه و زعفران دم کرده و نمک و زرد چوبه= به مقدار لازم

پیاز= 2 عدد کوچک

 

طرز تهیه:

خلال پسته را چند باری شسته و آبش را بیرون میریزیم و بعد دوباره مقداری آب داخل آن میریزیم و به مدت 30 دقیقه میگذاریم در آب بماند تا کمی نرم شود

هویج ها را بوسیه چاقو یا پوست گیر پوستشان را میگیریم و با رنده درشت رنده کرده و در تابه ای ریخته و خیلی کم با کره و روغن تفتشان میدهیم و بعد هم خلال و شکر و نصف استکان آب ریخته و شعله را کم میکنیم و میگذاریم تا بپزد و در آخر گلاب و زعفران را اضافه کرده و در آخر مواد شما هیچ آبی نداشته باشد

برنج را از چند ساعت قبل در مقداری آب ولرم و نمک خیس می كنیم.خلال بادام و پسته را هر کدام جداگانه چند باری شسته و آبش را بیرون میریزیم و بعد دوباره مقداری آب داخل آن میریزیم و خلال بادام را به مدت ۱ تا ۲ ساعت میگذاریم در آب بماند تا کمی نرم شود،ولی خلال پسته برای اینکه رنگش عوض نشود 20 دقیقه فقط آن را خیس بدهید

قابلمه مناسبی را آب کرده و میگذاریم جوش بیاید و بعد آب و نمک برنج را خالی می کنیم و برنج را در آب جوش میریزیم.در فاصله جوشیدن گاهی کف آن را بر میداریم.مقداری روغن هنگام جوشیدن داخل برنجمان میریزیم،زمان آبکش کردن برنج زمانی هست که دانهای برنج را در دست له کردیم،مغز آن زبر و خشک نباشد و بعد برنج را در آبکش می كنیم و درون قابلمه مناسبی مقداری روغن ریخته و یک ردیف برنج،یک ردیف از مواد ریخته به همین ترتیب تا آخر و بعد درون پلو چند حفره با ته قاشق ایجاد کنید که دم برنج راحت تر بالا بیاید و بعد از 5 دقیقه مقداری آب و روغن درست کرده و روی برنجتان بدهید و وقتی دمش بالا اومد دم کنی بگذارید و تقریبا در 10 دقیقه آخر باقی زعفران دم کرده را روی هویج پلو بدهید

پیاز را با رنده متوسط رنده کنید و بعد گوشت چرخ کرده و نمک و زردچوبه را به آن اضافه کنید و به اندازهای متوسط دایره شکل کنید و در روغن سرخشان کنید و در آخر روی پلو ریخته و نوش جان کنید.

 

 

 

قیافش که خییییییییییییییییییلی خوش مزست مخصوصا اون گوشت های روش واااااااااااااااااااااااااااای:a030:

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .

مهمان
ارسال پاسخ به این موضوع ...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

  تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

×
×
  • اضافه کردن...