Shiva-M 8,293 ارسال شده در 7 خرداد 1392 Vivaz - sony Ericsson قدیمیه ولی راضیم ازش البته الان که کمپانی سونی و سونی اریکسون ادغام شده باید بگیم سونی فقظ 7 نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال
Lean 56,945 ارسال شده در 7 خرداد 1392 گوشی های کلاسیک و زیبا 6 نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال
HaMiD.CFD 20,374 ارسال شده در 7 خرداد 1392 خیلی خوبه:دی Asha 205 5 نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال
M!Zare 48,037 ارسال شده در 7 خرداد 1392 6-7 سال هست Nokia N72 دارم.. خیلی دوستش دارم...قصد تعویض ندارم 7 نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال
Arpak 8,511 ارسال شده در 7 خرداد 1392 6-7 سال هست Nokia N72 دارم.. خیلی دوستش دارم...قصد تعویض ندارم من گوشیِ دومم اینه...اصنم دوسش ندارمچطوری تحملش میکنی تو؟ 5 نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال
hasti1988 22,044 ارسال شده در 7 خرداد 1392 گوشی های کلاسیک و زیبا این گوشی قبلی مامان من بود ...توسط یکی از پسرا قبضه شد.... 5 نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال
laoura 286 ارسال شده در 8 خرداد 1392 من سوني اريکسون k800 دارم ازشم راضيم منم همینطور....:w16: 2 نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال
M!Zare 48,037 ارسال شده در 8 خرداد 1392 من گوشیِ دومم اینه...اصنم دوسش ندارمچطوری تحملش میکنی تو؟ دوربینش که هنوز جوابگو هست...مکالمه و ارسال پیغامش هم که خوبه...تا حالا دروغ نگم..50 بار از دست من پرت شده روی زمین و آخ نگفته 2 نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال
3Tilla 3,844 ارسال شده در 8 خرداد 1392 N73 دارم از سال 85:sigh: آخرین باری که ریستش کردم فارسیش پرید ... اخیرا یه نوکیا آشا 206 خریدم چون فارسیش خوبه ولی بس که قانعم گذاشتم خونه هر کی دلش خواست برداره.اونم به نظرم گوشی خوب و خوش دستیه! نمیدونم چرا...... توفامیل همه 3 ماه یه بار گوشی عوض میکنن بلکن زودتر با قیمتای گزاف ولی من اصلا همچین حسی ندارم 3 نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال
atefehkhanom 2,893 ارسال شده در 8 خرداد 1392 عاشق اینم اما خوب مرفه بی درد نیستم که بتونم بخرم اما خب اشکالی نداره بهم پیشنهاد دادن اینو بخرم کسی اطلاعات داره؟گوشی موبایل اچ تی سی وان وی (تی 320 ای) 1 نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال
HaMiD.CFD 20,374 ارسال شده در 8 خرداد 1392 عاشق اینم اما خوب مرفه بی درد نیستم که بتونم بخرم اما خب اشکالی نداره بهم پیشنهاد دادن اینو بخرم کسی اطلاعات داره؟گوشی موبایل اچ تی سی وان وی (تی 320 ای) من اولی رو هم دارم ولی انقدر ظریف هستش و دردسر داره که نمیشه چپ نیگاش کردالبته من با دلار 1200تومن خریدمش اچ تی سی صاحب اول و آخرش خودتی چون اگه یه موقع بخوای بفروشی به سختی ازت میخرن و افت قیمت زیاد اما گوشی خوبیه 3 نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال
atefehkhanom 2,893 ارسال شده در 9 خرداد 1392 من اولی رو هم دارم ولی انقدر ظریف هستش و دردسر داره که نمیشه چپ نیگاش کردالبته من با دلار 1200تومن خریدمشاچ تی سی صاحب اول و آخرش خودتی چون اگه یه موقع بخوای بفروشی به سختی ازت میخرن و افت قیمت زیاد اما گوشی خوبیه خوش بحالت که اولی داری:ws3:من ندارم:4564: میشه کمکم کنید؟حالا این دومی که عکس گذاشتم خوبه؟نمیخوام بیشتر از700هزینه کنم؟ 2 نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال
HaMiD.CFD 20,374 ارسال شده در 9 خرداد 1392 خوش بحالت که اولی داری:ws3:من ندارم:4564:میشه کمکم کنید؟حالا این دومی که عکس گذاشتم خوبه؟نمیخوام بیشتر از700هزینه کنم؟ فقط اچ تی سی میخوای؟اولویتهات چیه؟دوربین مهمه؟من قبلا desire s داشتم الان دیگه زیاد تو بورس نیست اما فوق العاده بود 3 نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال
hasti1988 22,044 ارسال شده در 9 خرداد 1392 اگر اچ تی سی میخواهید desire x رو ببینید قیمت حدود 800 ... مامان هم دو هفته پیش گوشی sony go رو گرفتن. به نظرم گوشی خوبی هست.... اچ تی سی هم به نظر من گوشی های خوبی داره ،من desire hd دارم ،خیلی خوب بوده برای من، راضی هستم.... یه مارک نسبتا جدید هم huawei هست . فروشش خوبه ولی خب چینیه دیگه و در دراز مدت گویا عملکرد خوبی نداره... 2 نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال
atefehkhanom 2,893 ارسال شده در 9 خرداد 1392 اره دوربین مهمه... من میخواستم دیزایر اچ د یبگیرم که بهم وان وی معرفی کردن گفتن از لحاظ کارایی مشابه همند.. اره اگه مارک اچ تی سی باشه بهتر... راستش من از اندورید اطلاعاتی ندارم اما میخوام به روز باشه گوشی که میخرم... 2 نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال
HaMiD.CFD 20,374 ارسال شده در 9 خرداد 1392 اره دوربین مهمه...من میخواستم دیزایر اچ د یبگیرم که بهم وان وی معرفی کردن گفتن از لحاظ کارایی مشابه همند.. اره اگه مارک اچ تی سی باشه بهتر... راستش من از اندورید اطلاعاتی ندارم اما میخوام به روز باشه گوشی که میخرم... دیزایر اچ دی خوبه سیستم عامل رو که اگه پایین باشه خودتون میتونید آپدیت کنید ... 3 نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال
mahsa saraee 680 ارسال شده در 8 تیر 1395 من سامسونگ نوت 3 دارم.عملکردش خوب. ولی گاهی اوقات که دارم بازی میکنم داغ میشه? 2 نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال
HaMiD.CFD 20,374 ارسال شده در 9 تیر 1395 در حال حاضر asus zenfone go اطلاعاتی خواستید بپرسید بگم 3 نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال
.sOuDeH. 16,050 ارسال شده در 9 تیر 1395 در حال حاضرasus zenfone go اطلاعاتی خواستید بپرسید بگم حمییییییییییییید من سونی بخرم؟؟؟ C5??? دوسش دارم بزرگههههههههههههههههههههههه 1 نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال
Mohammad-Ali 9,689 ارسال شده در 9 تیر 1395 در حال حاضرasus zenfone go اطلاعاتی خواستید بپرسید بگم سلام گارانتیش خوبه؟ کیفیت چی؟ 1 نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال