Fahim 9563 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 اسفند، ۱۳۸۸ سلام از اونجایی که داریم به پایان سال 1388 شمسی 14088 اهورایی ، 7031میترای آریایی ، 3747 زرتشتی ، 2568شاهنشاهی می رسیم و خوب یواش یواش به مراسم چهارشنبه سوری هم نزدیک میشیم گفتم یه تاپیک بزنم (قاصدک جان شرمنده اسم فارسیش یادم رفت!) تا در مورد مراسم های مختلف که در شهرهای مختلف کشور برگزار میشه صحبت کنیم . خوب مثلا توی اصفهان رسم بر اینه که یه مقدار از موی سر هر کدوم از افراد خانواده رو داخل یه کوزه (ظرف سفالی) می اندازن و اون رو آتش می زنن و از روی پشت بام پرت می کنن پایین.چون بر این باورن که با این کار اعضای خانواده رو از بیماری های حفظ می کنن. همین طور فال گوش ایستادن ، مراسم قاشق زنی ، و فال بلونی هم برگزار میشه 12 لینک به دیدگاه
Fahim 9563 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 15 اسفند، ۱۳۸۸ یعنی این همه مراسم :jawdrop: . . . . بابا استقبال 2 لینک به دیدگاه
Iman-Emperatour 4937 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 اسفند، ۱۳۸۸ این رسم رسوما دیگه قدیمی شده اینا ماله اوووووووووون زماناست! الان زمان زمان ترقه و نارنجک دستیه که تو 4 شنبه سوری ختم میشه! ولی واقعا این کارا رو تو اصفهان میکنن!!! پس ما هم بیام موهامونو یه مقدارشو کوتاه کنیم تا از مریضی ها در امان بمانیم!!! :jawdrop: گفتم این ماره اون زماناست که مردم نه سواده درست و حسابی داشتن نه علمی بخصوصی بود بین مردم ! الان دنیا پیشرفت کرده فک نکنم تو اصفهون این کارا الان صورت بگیره!!!! 5 لینک به دیدگاه
Fahim 9563 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 16 اسفند، ۱۳۸۸ این رسم رسوما دیگه قدیمی شده اینا ماله اوووووووووون زماناست!الان زمان زمان ترقه و نارنجک دستیه که تو 4 شنبه سوری ختم میشه! ولی واقعا این کارا رو تو اصفهان میکنن!!! پس ما هم بیام موهامونو یه مقدارشو کوتاه کنیم تا از مریضی ها در امان بمانیم!!! :jawdrop: گفتم این ماره اون زماناست که مردم نه سواده درست و حسابی داشتن نه علمی بخصوصی بود بین مردم ! الان دنیا پیشرفت کرده فک نکنم تو اصفهون این کارا الان صورت بگیره!!!! خوب قابل توجه شما من خودم نه همه ی این کارها رو ولی بعضی هاش رو انجام میدم . من کاری به این که انجام میدید یا نه ندارم فقط گفتم که همه با مراسم های استان یا شهر شما آشنا بشیم . 3 لینک به دیدگاه
راه سبز امید 1331 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 اسفند، ۱۳۸۸ فهیم جان میشه بگی فال بلونی یعنی چی؟ من اینو متوجه نشدم 1 لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120451 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 اسفند، ۱۳۸۸ ایمان یعنی علم پیشرفت کرده باید سنت ها رو گذاشت کنار؟ علم پیشرفت کرده که ترقه بازی بیاد جای همه چیزو بگیره؟ 4 لینک به دیدگاه
Fahim 9563 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 16 اسفند، ۱۳۸۸ بلونی یه وسیله ای شبیه به کوزه که قدیما در اون ترشی درست می کردن . شاید دیده باشین رنگ سبز آبی داره . در این فال هر کس وسیله ای رو در بلونی می ندازه (به نیابت از خودش و نیت می کنه) افرادی که هستند دستشون رو داخل بلونی می برن و به طور شانسی یه شعر می خونن و وسیله ای رو بیرون می یارن . شعر مورد نظر با نیت صاحب وسیله یه جوری در ارتباطه 2 لینک به دیدگاه
Fahim 9563 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 16 اسفند، ۱۳۸۸ یکی دیگه از مراسم هایی که در اصفهان برگزار میشه اینه که دم غروب خانواده هایی که دختر یا پسر جونن دارن بچه ها رو از خونه بیرون می کنن چون بر این اعتقادن که با این کار تا سال آینده دختر و پسرشون ازدواج می کنن می رن خونه بخت . فک کنم باید این بلا رو سر راه سبز امید بیاریم :w139: 2 لینک به دیدگاه
rahele_s 6472 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 اسفند، ۱۳۸۸ یکی دیگه از مراسم هایی که در اصفهان برگزار میشه اینه که دم غروب خانواده هایی که دختر یا پسر جونن دارن بچه ها رو از خونه بیرون می کنن چون بر این اعتقادن که با این کار تا سال آینده دختر و پسرشون ازدواج می کنن می رن خونه بخت .فک کنم باید این بلا رو سر راه سبز امید بیاریم :w139: مرسی فهیم جان که رسوم رو به اطلاع همه میرسونی:w139: در مورد راه سبز امید هم باید بگم باید به مادرش اطلاع بدیم چهارشنبه سوری شوتش کنه بیرون 1 لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120451 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 اسفند، ۱۳۸۸ یکی دیگه از مراسم هایی که در اصفهان برگزار میشه اینه که دم غروب خانواده هایی که دختر یا پسر جونن دارن بچه ها رو از خونه بیرون می کنن چون بر این اعتقادن که با این کار تا سال آینده دختر و پسرشون ازدواج می کنن می رن خونه بخت . فک کنم باید این بلا رو سر راه سبز امید بیاریم :w139: عجب رسم باحالی :jawdrop: پاشیم بریم اصفهان 4شنبه سوری 2 لینک به دیدگاه
rahele_s 6472 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 اسفند، ۱۳۸۸ عجب رسم باحالی :jawdrop: پاشیم بریم اصفهان 4شنبه سوری اقا مدیر شما هم بله؟؟؟؟!!!!:w58::ws3: فهیم جان بیا یه دعوت نامه به اقا محمد بدیم 4شنبه سوری تشریف بیارن اصفهان 1 لینک به دیدگاه
Fahim 9563 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 16 اسفند، ۱۳۸۸ از اونجایی که فک می کنم با مراسم ها زیاد آشنا نیستین قاشق زنی و فال گوش رو هم براتون می گم اول از همه قاشق زنی در این مراسم یک آقا چادر مشکی روی سرش می اندازه (طوری که صورتش دیده نشه) و یه قابلمه و قاشق بر می داره میره دم خونه ای که دختر جوان دارن و شروع می کنه به روی قابلمه زدن تا این که صاحب خونه در رو باز می کنه اگر دختر دم بخت داشته باشن به دخترشون میگه تا چند تا شیرینی یا کلا تنقلات به اون فرد بده خوب چون یه نگاه هم حلاله پسر به دختر نگاه می کنه و اگر پسندید که مبارک بادا و... اما اگه دختر دم بخت نداشتن یا هر چیز دیگه بهش میگن خدا روزیت رو جای دیگه حواله کنه و یکم از اون تنقلات چهارشنبه سوری بهش می دن. با این کار دو هدف رو دنبال می کردن 1. دختر مور علاقشون رو پیدا می کردند. 2. از اونجایی که اعتقاد داشتن در این روز هر کسی چیزی به دست بیاره نشونه برکتش در سال آیندس خوب به این اعتقادشون جامه ی عمل می پوشونن و ازمردم تنقلات می گیرن 1 لینک به دیدگاه
Iman-Emperatour 4937 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 اسفند، ۱۳۸۸ ایمان یعنی علم پیشرفت کرده باید سنت ها رو گذاشت کنار؟ علم پیشرفت کرده که ترقه بازی بیاد جای همه چیزو بگیره؟ نه محمد جون سنت ها عادات شیرین ما ست نباید اونارو کنار گذاشت. اتفاقا چهارشنبه سوری زمانهای قدیم اینجوری نبوده که الان متاسفانه ما ایرانیها به ترقه و نارنک دستی و ... ختم دادیم و فک نمی کنم این عادت زشت دیگه برگرده.ولی کوتاه کردن مو برای اینکه ما از تمامیه مریضی ها بدور می کند رو اصلا نمیشه توجیهش کرد!! پس با این کار دیگه بیمارستانها و درمانگاهها رو جمع کنیم بریم!!!! این فقط یه سنته پسندیده و قدیمیست. 1 لینک به دیدگاه
Iman-Emperatour 4937 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 اسفند، ۱۳۸۸ من 2 سال پیش اصفهان بودم خیلی باحال بود اونجا کنار سی و سه پل فشفشه بارون می کردن خیلی حال داد.شهرتون خیلی جالبه فهمیه جون... 1 لینک به دیدگاه
amin 202 مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 17 اسفند، ۱۳۸۸ ما اصولاً 4شنبه سوری کار خاصی نمیکنیم!:TAEL_14: فقط هر چی گیرمون بیادو آتیش میزنیمو منفجر میکنیم! برای انفجارو اتش بازی هم از ادوات زیر استفاده میکنیم: البته این عکسو از سایتی ور نداشتما! اینا ادوات جنگ امسالمه.تازه 20تا از کبسولامم دست دوستمه.اونارم روز 4شنبه سوری ازش میگیرم! سال پیش ازین بیشتر گرفتم.امسال هم مامور زیاد بود و هم قیمتا بالا رفته بود!! لینک به دیدگاه
amin 202 مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 17 اسفند، ۱۳۸۸ فهیمه جان.میخوای بیام اصفهان،اون پل خاجوتونو با این دینامیتام منحدم کنم؟ 30و 3 پلتونم که زیرش مترو درست میکنن،داره نشست میکنه!:icon_pf (34): سایر آثار باستانیتونم بمونه واسه سالای بعد.یعنی 4شنبه سوری های بعد!! لینک به دیدگاه
Fahim 9563 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 17 اسفند، ۱۳۸۸ ما اصولاً 4شنبه سوری کار خاصی نمیکنیم!:TAEL_14:فقط هر چی گیرمون بیادو آتیش میزنیمو منفجر میکنیم! برای انفجارو اتش بازی هم از ادوات زیر استفاده میکنیم: برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام البته این عکسو از سایتی ور نداشتما! اینا ادوات جنگ امسالمه.تازه 20تا از کبسولامم دست دوستمه.اونارم روز 4شنبه سوری ازش میگیرم! سال پیش ازین بیشتر گرفتم.امسال هم مامور زیاد بود و هم قیمتا بالا رفته بود!! :jawdrop: ببینم تو می خوای همه جارو منفجر کنی ؟ من امسال خیلی دنبال ترفه رفتم اما خوب یا نداشتن یا دعوام کردن که یه دختر نباید از این کارا بکنه یا چون دختر بودم بهم ندادن لینک به دیدگاه
Fahim 9563 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 17 اسفند، ۱۳۸۸ فهیمه جان.میخوای بیام اصفهان،اون پل خاجوتونو با این دینامیتام منحدم کنم؟30و 3 پلتونم که زیرش مترو درست میکنن،داره نشست میکنه!:icon_pf (34): سایر آثار باستانیتونم بمونه واسه سالای بعد.یعنی 4شنبه سوری های بعد!! شما منفجر نکنی دولت خودش یواش یواش این کار خطیر رو انجام میده:ws18: 1 لینک به دیدگاه
Fahim 9563 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 17 اسفند، ۱۳۸۸ اما فال گوش شاید با این اصطلاح که بچه چرا فال گوش وایسادی آشنا باشین خوب این مراسم به این صورته که شما برای هر چیزی که مد نظرت هست نیت می کنی و پشت در یا هر جایی که مردم در حال گذر هستید اولین کلمه یا جمله ای که به گوش شما می خوره جواب فال شماست . به خاطر همینه که مادر بزرگ های ما همیشه می گن شب چهارشنبه سوری حرف خوب بزنید . لینک به دیدگاه
Fahim 9563 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 17 اسفند، ۱۳۸۸ ای بابا همش من دارم میگم یعنی توی استان های دیگه هیچ مراسمی نداریم؟ 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده