رفتن به مطلب

طرز تهیه آش شله قلمکار


viviyan

ارسال های توصیه شده

این تاپیک به سفارش دکتر هیملر زده شده

shole_ghalamkarb.jpg

 

آش شله قلمکار

 

مواد لازم:

سبزی آش 0/5 کیلوگرم (شامل تره- شوید- گشنیز- جعفری- ترخون و مزه)

برنج 100 گرم

حبوبات 0/5 کیلو گرم (شامل لوبیا چیتی، نخود و عدس به مقدار مساوی)

گوشت گردن 0/5 کیلو گرم

روغن به مقدار لازم

نمک و فلفل و زردچوبه به مقدار لازم

پیاز سرخ شده 5 عدد

نعناع داغ به مقدار لازم

 

طرز پخت:

سبزی آش را تمیز کرده خرد می کنیم. نخود و لوبیا را که از شب قبل خیس کرده ایم، صبح آب آن را عوض کرده و می گذاریم تا نیم پز شود، در حین پخت چند بار آب آن را عوض میکنیم تا سبک شود، عدس را جدا میپزیم و بعد از پخت آن را آبکش میکنیم تا سیاهی اش برود. برنج را از 4 ساعت قبل خیس می کنیم، حال آب را جوش آورده سبزی و برنج را اضافه کرده می گذاریم آرام بپزد. وقتی برنج خوب پخته شد حبوبات پخته را اضافه کرده باز اجازه می دهیم تمام مواد پخته و له شود.

در این زمان گوشت را که قبلا گذاشته ایم با یک عدد پیاز و کمی زردچوبه نیم پز شود از آب در آورده و خوب میکوبیم تا له شود، دوباره گوشت را به آب گوشت و پیاز سرخ شده اضافه کرده و می گذاریم کاملا بپزد و سپس آن را به آش اضافه میکنیم و آش را مرتب هم می زنیم تا تمام مواد کاملا مخلوط شود. روغن را داغ کرده زردچوبه و فلفل را در روغن داغ کرده به آش اضافه می نمائیم. نمک آش را هم اضافه کرده و می گذاریم آش آرام آرام و با شعله ملایم بپزد و جا افتاده شود. مقداری پیاز داغ اضافه کرده پس از پخته شدن در ظرف بکشید و رویش را با نعناع داغ و بقیه پیاز داغ تزئین کنید.

نکات:

1. فلفل اين غذا بايد زياد باشد.

2. هر چه پياز داغ و گوشت بيشتر اضافه كنيم آشمون خوشمزه تر خواهد شد. (پس خواهشمند است در مصرف گوشت صرفه جويي نفرماييد. بابا سالي يه باره ديگه).

3. بعد از اينكه گوشت و حبوبات را به سبزي اضافه كرديد حتما حتما زير گاز رو كم كنيد .چون زود ته ميگيره.

4. شويد رو تو سبزيها فراموش نكنيد، چون طعم خوبی به آش ميده.

5. میتوونید از لوبیا چشم بلبلی، لوبیا سفید، لوبیا قرمز، ماش هم استفاده کنید.

6. به جای برنج میتوان از بلغور گندم هم استفاده کرد.

7. باید آشپزیتون خیلی خوب باشه تا بتوونید آش شله قلمکار رو خوب در بیارید، زمان پخت هم معمولا خیلی طولانیه. واد لازم رو شب آماده کنید، صبح زود بیدار شده و شروع به پختن کنید، برای خوشمزه تر شدن باید آرام بپزد؛ بنابراین استفاده از مایکروویر ممنوع...

 

پ.ن:این آش با نعناع داغ تزیین و مصرف می‌شود. این آش برای نخستین بار به دستور

برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید.
همراه با آداب و تشریفات ویژه‌ای پخته و میان مردم و درباریان پخش می‌شد.

 

images?q=tbn:ANd9GcS9-0pLFEkoIvHHwIVWZzIDuR-bvk47tZcCqhjxsABMh0J96_AZMrXie2Ap

 

منبع: سایتای مختلف

 

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .

مهمان
ارسال پاسخ به این موضوع ...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

  تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

×
×
  • اضافه کردن...