Mahsa.Gha 6571 ارسال شده در 13 اردیبهشت، 2012 در تاپیکی جاوید جان در مورد یاهو و از کار افتادنش گفتند. اومدم اینجا به دوستان اعلام کنم که این سایت با اینکه از کار افتاده اما بزرگان مملکت هم بیکار نیستن که جاش جایگزینی گذاشتن به امید اینکه دوستان به مشکلی برنخورن بر اثر قطع شدن یاهو... این سایت که اسمش mihanmail هست دقیقا مثل یاهوئه فقط به زبان فارسی هست و فک میکنم به شدت هم تحت کنترل ... پس مراقب صحبتهاتون باشید.... اما خب برای دوستانی که مثل بنده کارشون گیره و اگر میل راه نیافته و نتونن کارهارو به مقصد ارسال کنن کارشون و زندگیشون دچار اختلال میشه بد نیس که ازش استفاده کنن. باشد که ایران عزیزمان از این تهاجمات اینترنتی در امان بماند.... آآآآآآآآآآآآآآمیییییییییییییییییییییننننننننننن 34
lorena 10304 ارسال شده در 13 اردیبهشت، 2012 یعنی اگه اینا 1% به خواهر مادر اعتقاد داشتن این کارو نمیکردند من 3 روزه منتظر 1 ایمیل حیاتی هستم 11
goddess_s 16415 ارسال شده در 13 اردیبهشت، 2012 واسه من امروز درست شد .. ینی بعضی ها هنوز مشکل دارن؟ بالاخره پورت و بسته بودن مشکل فنی بود؟ چی بود که ی سری هنوز مشکل دارن؟ 3
Javid Maleki 11668 ارسال شده در 13 اردیبهشت، 2012 در تاپیکی جاوید جان در مورد یاهو و از کار افتادنش گفتند. اومدم اینجا به دوستان اعلام کنم که این سایت با اینکه از کار افتاده اما بزرگان مملکت هم بیکار نیستن که جاش جایگزینی گذاشتن به امید اینکه دوستان به مشکلی برنخورن بر اثر قطع شدن یاهو... این سایت که اسمش mihanmail هست دقیقا مثل یاهوئه فقط به زبان فارسی هست و فک میکنم به شدت هم تحت کنترل ... پس مراقب صحبتهاتون باشید.... اما خب برای دوستانی که مثل بنده کارشون گیره و اگر میل راه نیافته و نتونن کارهارو به مقصد ارسال کنن کارشون و زندگیشون دچار اختلال میشه بد نیس که ازش استفاده کنن. باشد که ایران عزیزمان از این تهاجمات اینترنتی در امان بماند.... آآآآآآآآآآآآآآمیییییییییییییییییییییننننننننننن مهسا جانم مواظب حرف زدنت باش وگرنه با دستهای خودم میفرستمت کهریزک 2
shahdokht.parsa 50877 ارسال شده در 13 اردیبهشت، 2012 منن از دیروز میلم وصل شده .... باشه برای سر یهای بعد 4
Mahsa.Gha 6571 مالک ارسال شده در 14 اردیبهشت، 2012 هنوز میل شماها قطعه ؟؟ مال من که از دیروز وصلید آره بابا از شانس بدم باید یه میل واسه یه کاری میفرستادم.در اصل رزومه کاریم بود. آخرش بهم گفتن اینطوری برامون بفرست... یعنی اگه اینا 1% به خواهر مادر اعتقاد داشتن این کارو نمیکردند من 3 روزه منتظر 1 ایمیل حیاتی هستم بد بختیمون اینجاس که اینا اصلا نمیدونن خواهر مادر یعنی چی! واسه من امروز درست شد .. ینی بعضی ها هنوز مشکل دارن؟ بالاخره پورت و بسته بودن مشکل فنی بود؟ چی بود که ی سری هنوز مشکل دارن؟ خوشا به حالت، بابا مشکل فنی چیه؟؟؟ اینا عمدا قطع کردن. دلیلشم خدا عالم است... مهسا جانم مواظب حرف زدنت باش وگرنه با دستهای خودم میفرستمت کهریزک تو منو بفرستی؟؟؟؟ منن از دیروز میلم وصل شده ....باشه برای سر یهای بعد ایشالا هیچ وقت قطع نشه که مجبور بشی از همچین تکنولوژی پیشرفته ای استفاده کنی بعد از فیس بوک ایرانی؛ حالا ایمیل هم درست کردن ای دیگه بالاخره این نبوغ ایرانی ها کار دستشون میده 5
Mahsa.Gha 6571 مالک ارسال شده در 14 اردیبهشت، 2012 بچه ها با اینکه یاهو باز شده اما باز نمیتونم برمممممممممممممممممممممممم یعنی صفحه ام اومد بالا اما هرکاری کردم نتونستم وارد پیامهام بشممممممممم 2
hilda 13376 ارسال شده در 20 اردیبهشت، 2012 من از صبح ساعت 10 هم میلم باز ه هم مسنجرم چوطوری مال بقیه بستس ؟ 2
DavOOd_TiTaN 10472 ارسال شده در 20 اردیبهشت، 2012 من از صبح ساعت 10 هم میلم باز ه هم مسنجرمچوطوری مال بقیه بستس ؟ مال من هردوش بسته 2
hilda 13376 ارسال شده در 20 اردیبهشت، 2012 تاپیک آپ مال من هردوش بسته گفته بودم با بچه های بالا دوستم ؟ 2
DavOOd_TiTaN 10472 ارسال شده در 20 اردیبهشت، 2012 گفته بودم با بچه های بالا دوستم ؟ شما که جز از ما بهترونین 2
Mahsa.Gha 6571 مالک ارسال شده در 21 اردیبهشت، 2012 من نمیدونم تا کی میخوان هی این یاهو رو قطع و وصلش کنن... جالب هم هست من هر بار واسه همکارم میل میفرستم و اون قراره کارو ببینه میلها قطع میشه.
ارسال های توصیه شده