soil eng 17164 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 بهمن، ۱۳۹۰ با سلام یه موضوعی هست که مدتهاس ذهنمو درگیر خودش کرده از دوستانی که در این باره اطلاع کافی دارن(بخصوص بچه های اهل مشهد) جواب بدن ممنون میشم لطفا اسپم بازار راه نندازین که پیگرد قانونی داره!!!!! :vahidrk: و اما سوالم: 1- باغ حمیدبن قحطبه 2- قریه سناباد( که همین مشهد امروزیه) 3- کاخ پدر مامون خب تا اون جایی که من میدونم مشهدامروزی همون روستای سناباد ...که امام رضا(ع) قبل از ورودشون به مرو تو ی باغی (حمیدبن قحطبه) اسکان کردن که این باغ همون کاخ اسکندریه یا مقبره پدر مامون! ی جاهاییم اشاره شده ک طی ماجراهایی امام رضا این باغ رو خریداری و درختان اون رو قطع کردن و... خب تا اینجا همه چی معلومه... بعد شهادت امام رضا ،پیکرشون رو تو همون کاخی دفن میکنن که قبر پدر مامون بوده! حالا سوال من اینه: حرمی که الان میریم واسه زیارت امام رضا (ع)همون باغ اسکندری میشه ؟ بعد اونوقت کاخ خود مامون که باید جزو اثار باستانی باشه کجاس؟؟؟؟!!!! 25 لینک به دیدگاه
VINA 31339 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 بهمن، ۱۳۹۰ اینایی که میگی رو نمیدونم اما میدونم مامون رو کنار رضا(ع) دفن کردند 4 لینک به دیدگاه
sookut 13735 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 بهمن، ۱۳۹۰ متاسفانه من هیچ اطلاعی در این مورد ندارم ولی میتونم یه کمکی بهت بکنم اونم اینکه لیست دوستانم رو دعوت میکنم تا شاید یکی باشه که بتونه کمکت کنه 11 لینک به دیدگاه
usef69 131 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 بهمن، ۱۳۹۰ والا تخصص من کامپیوتره از این جور چیزا سر در نمیارم بعد نگی نگفتم 1 لینک به دیدگاه
soil eng 17164 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 6 بهمن، ۱۳۹۰ یعنی یکی از بین این ملت پیدا نشد جواب سوال منو بده... 2 لینک به دیدگاه
AFARIN 7196 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 بهمن، ۱۳۹۰ حالا سوال من اینه: حرمی که الان میریم واسه زیارت امام رضا (ع)همون باغ اسکندری میشه ؟ بعد اونوقت کاخ خود مامون که باید جزو اثار باستانی باشه کجاس؟؟؟؟!!!! بله طبيعتا همون باغ حميد بن قحطبه ميشه؛ كه بعد از دفن امام رضا، با اسم مشهدالرضا هسته اوليه شهر مشهد رو تشكيل ميده و كم كم گسترش پيدا ميكنه.. كاخ خود مأمون تو مركز خلافتش بايد باشه يعني مرو كه ميشه تركمنستان فعلي! ولي اگه منظورتون بنايي هست كه هارون و بعد هم امام رضا اونجا دفن شدن، اطلاعاتم كامل نيست ولي بخاطر تبديل شدن به قطب مذهبي پررنگ، بعد از اينهمه ساخت و ساز و تغييرات زياد از طرف حكومتها در طول زمان، فكر نكنم وجود داشته باشه ديگه اینایی که میگی رو نمیدونم اما میدونم مامون رو کنار رضا(ع) دفن کردند اوني كه امام رضا كنارش دفن شده، هارون هست، نه مأمون؛ مأمون حوالي تركيه فعلي فوت كرده و دفن شده 7 لینک به دیدگاه
soil eng 17164 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 6 بهمن، ۱۳۹۰ بله طبيعتا همون باغ حميد بن قحطبه ميشه؛ كه بعد از دفن امام رضا، با اسم مشهدالرضا هسته اوليه شهر مشهد رو تشكيل ميده و كم كم گسترش پيدا ميكنه.. كاخ خود مأمون تو مركز خلافتش بايد باشه يعني مرو كه ميشه تركمنستان فعلي! ولي اگه منظورتون بنايي هست كه هارون و بعد هم امام رضا اونجا دفن شدن، اطلاعاتم كامل نيست ولي بخاطر تبديل شدن به قطب مذهبي پررنگ، بعد از اينهمه ساخت و ساز و تغييرات زياد از طرف حكومتها در طول زمان، فكر نكنم وجود داشته باشه ديگه خیلی ممنون.راهنمایی بزرگی کردین..پس باید سمت ترکمنستان و ترکیه دنبال تاریخ مامون گشت! در مورد محل دفن امام رضا تو این مدت اطلاع بیشتری به دست اوردم...که طبق نوشته های پست اولم ایشون در ماجرای خرید و فروش باغ ، برای بار دوم باغ رو به خود حمید بن قحطبه پس میدن با این شرط که از زائرهای ایشون در آینده پذیرایی کنه... و این باغ الان حرمی هستش که میریم واسه زیارت... این رو هم اشاره کنم که این مکان در ابتدا باغی بوده برای اسکان مسافرها.... 6 لینک به دیدگاه
AFARIN 7196 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 بهمن، ۱۳۹۰ خیلی ممنون.راهنمایی بزرگی کردین..پس باید سمت ترکمنستان و ترکیه دنبال تاریخ مامون گشت! در مورد محل دفن امام رضا تو این مدت اطلاع بیشتری به دست اوردم...که طبق نوشته های پست اولم ایشون در ماجرای خرید و فروش باغ ، برای بار دوم باغ رو به خود حمید بن قحطبه پس میدن با این شرط که از زائرهای ایشون در آینده پذیرایی کنه... و این باغ الان حرمی هستش که میریم واسه زیارت... این رو هم اشاره کنم که این مکان در ابتدا باغی بوده برای اسکان مسافرها.... خواهش ميكنم مركز خلافت مأمون، مرو بوده، اواخر عمرش براي جنگ ميره سمت درياي مديترانه كه همونجا هم فوت ميكنه.. پس بستگي داره كه كدوم قسمت زندگي مأمون رو بخواين بررسي كنين... ولي اون قسمتي كه به امام رضا مربوط ميشه همون حوالي مرو ميشه - همسايه شمال شرق ايران 8 لینک به دیدگاه
soil eng 17164 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 6 بهمن، ۱۳۹۰ خواهش ميكنم مركز خلافت مأمون، مرو بوده، اواخر عمرش براي جنگ ميره سمت درياي مديترانه كه همونجا هم فوت ميكنه.. پس بستگي داره كه كدوم قسمت زندگي مأمون رو بخواين بررسي كنين... ولي اون قسمتي كه به امام رضا مربوط ميشه همون حوالي مرو ميشه - شمال شرق ايران شما شرق یا شمال غرب ایران؟؟(پست قبلی گفتین ترکیه!) من دنبال دو مطلب بودم..که جواب یکی رو پیدا کردم و الان بیشتر دنبال اثار بجا مونده از کاخ مامون هستم! یکی از دوستان میگفت که عکسایی از اثارشو دیده.... 3 لینک به دیدگاه
AFARIN 7196 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 بهمن، ۱۳۹۰ شما شرق یا شمال غرب ایران؟؟(پست قبلی گفتین ترکیه!)من دنبال دو مطلب بودم..که جواب یکی رو پیدا کردم و الان بیشتر دنبال اثار بجا مونده از کاخ مامون هستم! یکی از دوستان میگفت که عکسایی از اثارشو دیده.... محل وفات و دفنش حوالي تركيه ست (براي جنگ رفته بود اون سمت) ولي مركز خلافتش مرو بوده كه جزو خراسانِ اون زمان بوده و الان جزو خاك تركمنستان هست؛ و اگه آثار كاخي باقي مونده باشه، تو مرو بايد باشه يعني اينجا : 6 لینک به دیدگاه
Himmler 22171 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 بهمن، ۱۳۹۰ شما شرق یا شمال غرب ایران؟؟(پست قبلی گفتین ترکیه!)من دنبال دو مطلب بودم..که جواب یکی رو پیدا کردم و الان بیشتر دنبال اثار بجا مونده از کاخ مامون هستم! یکی از دوستان میگفت که عکسایی از اثارشو دیده.... کاخ مامون رو باید در مرو دنبالش بگردی در خراسان نیست یه دونه عکس هست که نمیدونم درست باشه یا نه برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام یه خونه هم هست در مرو بهش میگن قدمگاه مال امام رضا میگن نزدیک کاخ مامون بوده ولی الان در حوالی اون منزل هم کاخی نیست 2 لینک به دیدگاه
soil eng 17164 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 8 بهمن، ۱۳۹۰ ممنون از همه دوستانی که ما رو همیاری کردن و اما اینم پاسخ دو سوالی که با کمک دوستان جواب داده شد: 1- حرمی که الان برای زیارت میریم همون باغ حمید بن قحطبه یا باغ اسکندری است که پدر مامون هم اونجا دفن شده ( برای توضیح بیشتر به صفه اول مراجعه کنید) 2- محل حکومت مامون مرو بوده که این بخش امروزه جزو ترکمنستان هستش...و بنا به عکسایی که دوستان زحمتش رو کشیدن آثار کاخ مامون هم در ترکمنستان قابل شهود است.... و اما قبر مامون باید سمت ترکیه باشد...(فاصله ای بسیار دور از محل خلافتش) مامون برای جنگ عازم سمت شمال غربی ایران و ترکیه میشه که پس از مرگ همونجا هم دفن میشه.... 5 لینک به دیدگاه
sogand_aryan 211 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 بهمن، ۱۳۹۰ مأمون عباسی در سن 47 سالگی در آخرین جنگهای خودش در بلاد روم، در سال 218 در ماه رجب بر اثر تب شدید جان داد و در طرطوس به خاک سپرده شده است جلالالدین عبدالرحمن سیوطی، تاریخ الخلفاء، تحقیق سماعی وفاعی، (بیروت: دارالقلم، 1365ش.)، ص362. 3 لینک به دیدگاه
soil eng 17164 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 8 بهمن، ۱۳۹۰ مأمون عباسی در سن 47 سالگی در آخرین جنگهای خودش در بلاد روم، در سال 218 در ماه رجب بر اثر تب شدید جان داد و در طرطوس به خاک سپرده شده است جلالالدین عبدالرحمن سیوطی، تاریخ الخلفاء، تحقیق سماعی وفاعی، (بیروت: دارالقلم، 1365ش.)، ص362. خب با این اوصاف پس جواب سوال دوم صحیح نبوده شما رشتتون تاریخ ممنون میشم بیشتر راهنماییمون کنید... 3 لینک به دیدگاه
sogand_aryan 211 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 بهمن، ۱۳۹۰ طرطوس شهری است به شام مشرف بر دریا و نزدیک مرقب و عکا. یاقوت گوید: در این تاریخ در دست فرنگیان است . (معجم البلدان ج 6 ص 41). نام دهی پررونق . (آنندراج ) (غیاث اللغات ) : گرامی برو چشم اگر منبعی توانستم در این باره 100در 100 قرار خواهم دادکمی زمان می خواهد 3 لینک به دیدگاه
Himmler 22171 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 بهمن، ۱۳۹۰ خب با این اوصاف پس جواب سوال دوم صحیح نبوده شما رشتتون تاریخ ممنون میشم بیشتر راهنماییمون کنید... ببخشید من جواب میدم خوب تارسوس هم در ترکیه است . و منافاتی نداره با انچه 1 و 2 خودتون نوشتین فقط میتونیم بگیم که خیلی دور شده یا اون همه در ترکیه چرا پیشرفته . چون این شهر در جنوب ترکیه است برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 4 لینک به دیدگاه
AFARIN 7196 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 بهمن، ۱۳۹۰ یه دونه عکس هست که نمیدونم درست باشه یا نه برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام اين تصوير، كامپيوتريه نه؟ خب با این اوصاف پس جواب سوال دوم صحیح نبوده خب طرسوس تو تركيه ست ديگه!! 4 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده