رفتن به مطلب

پانکوی ایتالیایی ، مرغ سوخاری رژیمی


ارسال های توصیه شده

28767.jpg

 

مواد لازم : برای 4 نفر

 

[TABLE=align: center]

[TR]

[TD]سفیده تخم مرغ

[/TD]

[TD]3 عدد

[/TD]

[/TR]

[TR]

[TD]سس خردل

[/TD]

[TD]1 قاشق سوپ خوری

[/TD]

[/TR]

[TR]

[TD]نان ایتالیایی خرد شده

[/TD]

[TD]یک فنجان

[/TD]

[/TR]

[TR]

[TD]پنیر پارمزان کم چرب

[/TD]

[TD]4/1 فنجان

[/TD]

[/TR]

[TR]

[TD]مرغ پوست کنده بدون استخوان[/TD]

[TD]4 قطعه[/TD]

[/TR]

[TR]

[TD]سس سرکه و نمک گرم[/TD]

[TD]4/3 فنجان[/TD]

[/TR]

[TR]

[TD]سالاد کلم فرانسوی[/TD]

[TD]به دلخواه

[/TD]

[/TR]

[/TABLE]

 

 

 

 

 

 

 

 

طرز تهیه:

1.فر را روی درجه ی 450 گرم کرده و روی سینی نچسب فر روغن اسپری کنید .

2. سفیده ی تخم مرغها و سس خردل را کف ظرفی با عمق کم پهن کنید. در ظرف دیگری پنیر و خرده نانها را خلوط حاصل را در ظرف دیگری پهن کنید.

3.مرغها را در ظرف خرده نان و پنیر بغلتانید سپس در ظرف تخم مرغ و سس خردل فرو ببرید و بغلتانید و روی سینی فر قرار دهید.

4.در دمای 450 درجه به مدت پانزده دقیقه در فر قرار دهید. اگر ‌می‌خواهید روی آنها طلایی شود 1 دقیقه بیشتر بگذارید در فر بماند.

5.غذا حاضر است و آن را با سس سرکه و نمک سرو کنید ‌می‌توانید برای تزئین از سالاد کلم هم استفاده کنید.

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .

مهمان
ارسال پاسخ به این موضوع ...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

  تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

×
×
  • اضافه کردن...