رفتن به مطلب

اسکالوپ ماهی


ارسال های توصیه شده

ماهی قزل آلا یا هر نوع دیگه = ١ عدد

مخلوط آبلیمو زغفران نمک فلفل =1 لیوان

جعفری ساطوری شده= ۵ قاشق سوپ خوری

گردو خرد شده ریز =۵ قاشق غ

زرشک= ٢ ق غ

پنیری پیتزا رنده شده= ٣ ق غ

نمک فلفل =به میزان لازم

پیاز =١عدد

سس زعفران= نصف لیوان ( آبلیمو-نمک -فلفل-زعفران)

طرز تهیه :

ابتدا ماهی رو تمام تیغ های توش رو در میاریم بعد داخل مواد مزه دار میکنیم برای یک لحظه.بعد مواد بالا رو از جعفری به بعد رو با هم مخلوط میکنیم و داخل شکم ماهی میریزیم . در داخل ظرف پیرکس زیرش رو پیاز حلقه حلقه میچینیم و روش سس زعفران رو میریزیم و ماهی رو روش قرار میدیم و در فر که از قبل گرم کردیم در طبقه ٢ از زیر در دمای ١٨٠ درجه قرار میریم به مدت یک ساعت(وجود پنیر پیتزا به خاطر ایجاد چسبندگی بین مواد هستش و طعمش داخل ماهی احساس نمیشه)

 

 

 

 

 

450_1321687563_original_nhawqlpskubtxefdomgr.jpg

 

 

 

نوش جان!

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .

مهمان
ارسال پاسخ به این موضوع ...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

  تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

×
×
  • اضافه کردن...