a_ghadimi 4,539 ارسال شده در 23 شهریور 1393 حرف دلم... سامان جلیلی 4 نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال
Tamana73 28,690 ارسال شده در 23 شهریور 1393 مازیار فلاحی... لیلا... 3 نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال
GBG10 2,039 ارسال شده در 23 شهریور 1393 چه سبک بود پاییز فرامرز لاچینی 4 نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال
Tamana73 28,690 ارسال شده در 23 شهریور 1393 سعید پور سعید... از یاد تو میرم... ..... 1 نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال
hamedc 265 ارسال شده در 24 شهریور 1393 رفتی - علی زند وکیلی 1 نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال
Tamana73 28,690 ارسال شده در 24 شهریور 1393 حمید عسگری... خداحافظ... 1 نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال
mherdad 3,826 ارسال شده در 25 شهریور 1393 محتوای مخفی برای مشاهده محتوای مخفی می بایست در انجمن ثبت نام کنید. 1 نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال
Tamana73 28,690 ارسال شده در 25 شهریور 1393 مهستی... شاید... 4 نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال
ms13 1,488 ارسال شده در 25 شهریور 1393 فصل پاییزی من که میرسه ... شاخه سرد وجودم نمیخواد رگ بیداری لحظه هام باشه نفسم در نمیاد به چشام خواب نمیاد دل من تو رو میخواد چشم من گریه میخواد :icon_gol: باز دوباره 3 ماه برنامه ما خاطره بازی با آهنگای قمیشی میشه ... 6 نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال
Mina Yousefi 24,157 ارسال شده در 25 شهریور 1393 Blonker - Sidewalkcafe 4 نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال
maryam39 8,211 ارسال شده در 25 شهریور 1393 نوایی دریا دادور :)) 5 نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال
setare.blue 23,086 ارسال شده در 25 شهریور 1393 آهنگ پروفایل عباس Abbas.H گیسوی در باد از آرمان لالایی خوشه ی گندم،لالایی گیسوی در باد...کدوم کابوس ویرونگر واسه تو مرثیه سر داد لالایی غنچه ی پرپر،لالایی خواب آشفته...کدوم نماد پاییزی بَرات از بی کسی گفته تو اینجا رو به روی من میونِ هاله ای از خون...داری خواب چی می بینی زیر این شُرشُر بارون تو معصومیت چشمات تا نبض گریه های من...یه حس سردِ بی روح،بگو می مونی از رفتن من با خودم غریبم اما غرق نیازم...تو بازی های عالم با بی کسیم می سازم 5 نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال
beat 2,373 ارسال شده در 25 شهریور 1393 Scandal Queen 2 نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال
Gandom.E 17,805 ارسال شده در 26 شهریور 1393 مازیار فلاحی-تاب گیسو 5 نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال
victoria_r 7,682 ارسال شده در 26 شهریور 1393 دستی دستی زانیار خسروی زدی دستی دستی قفل قلبمو شکستی... میگفتن گوش بدی ناخوداگاه میخونیو یه حرکتای ریزیم میکنی من باورم نمیشد 4 نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال
Mahdi Eng 22,939 ارسال شده در 26 شهریور 1393 روزهای سخت - مرتضی پاشایی متن آهنگ : بارون صدای احساسه دل بارون چشات میشناسه تو رو از دست دادم توی لحظه آدم دنیاش و میشناسه تلخه سکوته این خونه آخه غیر از خدا کی می تونه تیشه با تو بهتر میشه حال این دیونه این روزهای سخت تر از اونیه که باور کنی مگه میشه با یه خاطره سر کنی تو می دونی من چیزی نگم بهتره تو دنیا کی از ما عاشق تره یه جوره هق هق زدم صدام زخمیه این اون دردیه که نمی فهمیه یه دفعه پرپر شد پر پر وازمون گرفتس چقدر دل آسمون من دلخورم توام هستی ولی باز این غرور و نشکستی چی شده بی خوابی تو که راحت رو من چشات و می بستی درگیره درده مجنونم مردم میگن که من د محتوای مخفی برای مشاهده محتوای مخفی می بایست در انجمن ثبت نام کنید. ونم اگه تنها تنها میری زیر بارون که من پریشونم این روزهای سخت تر از اونیه که باور کنی مگه میشه با یه خاطره سر کنی تو می دونی من چیزی نگم بهتره تو دنیا کی از ما عاشق تره یه جوره هق هق زدم صدام زخمیه این اون دردیه که نمی فهمیه یه دفعه پرپر شد پر پر وازمون گرفتس چقدر دل آسمون محتوای مخفی برای مشاهده محتوای مخفی می بایست در انجمن ثبت نام کنید. واقعا زیبا خونده هم موزیک هم شعر و هم تنظیم آهنگ فوق العاده هست 6 نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال
ms13 1,488 ارسال شده در 26 شهریور 1393 Santa Esmeralda - You're My Everything 2 نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال
Tamana73 28,690 ارسال شده در 27 شهریور 1393 بارون بارید علیشاهی محتوای مخفی برای مشاهده محتوای مخفی می بایست در انجمن ثبت نام کنید. ).mp3 1 نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال
Tamana73 28,690 ارسال شده در 27 شهریور 1393 سعید شایسته... عزیز دلم... محتوای مخفی برای مشاهده محتوای مخفی می بایست در انجمن ثبت نام کنید. 2 نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال