amirgb 8,546 ارسال شده در 10 مرداد 1391 درود بحث استفاده از انرژي پيل سوختي در كشتي ها انجام شد مي توان با ايجاد يك چرخه اين مشكل را حل كرد: شما آب دريا را الكتروليز مي كنيد و توليد گاز هاي هيدروژن و اكسيژن مي كنيد.گاز ها به واسطه ي سبكي خود در يك مسير مشخص بالا مي روند (مثلا 10 متر) در انتهاي مسير با استفاده از يك پيل سوختي مجدد آن را تبديل به آب مي كنيد .منتهي آبي با 10 متر ارتفاع . با استفاده از انرژي جاذبه و قرار دادن يك توربين آبي بر سر مسير آب را به دريا بر مي گردانيد و برق مورد نياز را توليد مي كنيد. 3 نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال
M!Zare 48,037 ارسال شده در 20 شهریور 1391 پیل سوختی میکروبی به زبان ساده 3 نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال
M!Zare 48,037 ارسال شده در 21 شهریور 1391 دوستان نظرتون در مورد این آگهی چیست؟این انجمن چیست و چه مزایایی دارد؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال
M!Zare 48,037 ارسال شده در 31 شهریور 1391 استفاده از پیل سوختی برای تولید برق و آب گرم 1 نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال
Mr. Specific 43,571 ارسال شده در 1 مهر 1391 استفاده از پیل سوختی برای تولید برق و آب گرم یه توضیح مختصر در باره نحوه عملکرد سیستم فوق بده لطفاً 1 نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال
M!Zare 48,037 ارسال شده در 1 مهر 1391 یه توضیح مختصر در باره نحوه عملکرد سیستم فوق بده لطفاً با استفاده از پیل سوختی برق تولید شده و همچنین چون گازهای خروجی از پیل سوختی دمای بالایی داره میشه برای گرم کردن آب هم مورد استفاده قرار بگیره ...توضیحات بیشتر رو چند ماه دیگه میدم 1 نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال
Mr. Specific 43,571 ارسال شده در 1 مهر 1391 با استفاده از پیل سوختی برق تولید شده و همچنین چون گازهای خروجی از پیل سوختی دمای بالایی داره میشه برای گرم کردن آب هم مورد استفاده قرار بگیره ...توضیحات بیشتر رو چند ماه دیگه میدم جالب بود منتظر تکمیل توضیحاتت هستم 1 نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال
M!Zare 48,037 ارسال شده در 1 مهر 1391 جالب بودمنتظر تکمیل توضیحاتت هستم این سیکل خیلی قدیمیه...اولین بار شرکت Simens Westinghouse در سال 1997 یک نمونه SOFC-CHP صد کیلو وات را در شهری در نزدیکی هلند مورد بهره برداری قرار داد.یعنی اولش در کارخانه چک شد تا 335 ساعت بدون خاموشی کار کرد و برای تصب به نیوزلند بردنش و واقعا تا 3700 ساعت خودکار هم کار کرد اما متوجه شدن نشت هوا به سوخت وجود داره و برای تعمیرات باز به شرکت برگشت و دوباره بهتر از قبل شد و مشغول به فعالیت شد. برای اطلاعات بیشتر مقاله Status of tublar SOFC field unit demonstrations نوشته Reymond A.George رو میتونید مطالعه کنید. 1 نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال
M!Zare 48,037 ارسال شده در 8 دی 1391 در پیل سوختی اکسید جامد با ریفرومینگ داخلی، پیل هایی هستند که دمای عملکرد بسیار بالایی دارند. دو واکنش ریفرومینگ و شیفتینگ گرماگیر هستند و واکنش تشکیل آب گرماده، البته مقداری گرما هم به دلیل مقاومت ایجاد می شود. و بدلیل دمای بالای پیل مقداری گرما هم از طریق تشعشع به محیط اطراف داده میشود. سوال اول: گرمای دو واکنش اول(ریفرومینگ و شیفتینگ ) چگونه تامین می شود؟ سوال دوم: پیل سوختی چجوری به دمای بالا 1000c میرسد؟ سوال سوم:از گرمای تولید شده چه استفاده ای می شودد نمود؟ 1 نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال
M!Zare 48,037 ارسال شده در 3 خرداد 1392 مقیاسی از نیروگاه 19 مگاواتی پیل سوختی اکسید جامد - توربین گاز مورد برنامه ریزی زیمنس وستینگ هاوس نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال
M!Zare 48,037 ارسال شده در 3 خرداد 1392 اجزای یک SOFC-GT و معرفی ان 1 نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال
sirvan51 33 ارسال شده در 17 اردیبهشت 1393 سلام من دانشجوی دوره کارشناسی هستم پروژه پایانی من در مورد معادلات حاکم بر پیل سوختی اکسید جامد هستش تو این زمینه اطلاعاتی میخواستم. ممنون میشم کسی کمکم کنه. 1 نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال
mo safer 118 ارسال شده در 19 اردیبهشت 1393 سلام من دانشجوی دوره کارشناسی هستم پروژه پایانی من در مورد معادلات حاکم بر پیل سوختی اکسید جامد هستش تو این زمینه اطلاعاتی میخواستم. ممنون میشم کسی کمکم کنه. توی سایت سانا در رابطه با پیل سوختی اطلاعاتی هست و پروژه هایی انجام شده اگه دسترسی دارین با دفتر فنی اونجا صحبت کنین شاید راهنمایی کنن محتوای مخفی برای مشاهده محتوای مخفی می بایست در انجمن ثبت نام کنید. 1 نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال
sirvan51 33 ارسال شده در 24 اردیبهشت 1393 توی سایت سانا در رابطه با پیل سوختی اطلاعاتی هست و پروژه هایی انجام شده اگه دسترسی دارین با دفتر فنی اونجا صحبت کنین شاید راهنمایی کنن محتوای مخفی برای مشاهده محتوای مخفی می بایست در انجمن ثبت نام کنید. ممنون که راهنمای کردید.دسترسی ندارم که با دفتر فنی اونجا صحبت کنم. چند وقت پیش هم برای پست الکترنیکی اونجا پیغام فرستادم ولی هیچ جوابی ندادن 1 نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال
mo safer 118 ارسال شده در 25 اردیبهشت 1393 ممنون که راهنمای کردید.دسترسی ندارم که با دفتر فنی اونجا صحبت کنم. چند وقت پیش هم برای پست الکترنیکی اونجا پیغام فرستادم ولی هیچ جوابی ندادن برای پست الکترونیکی هیچ شرکتی تو ایران پیغام نزارین چون جواب نمیدن. گاهی این کار رو میکنم چارت سازمانی اون شرکتو از نت میگیرم و مشخص میکنم که کارم به کدوم معاونت و دفتر مربوط میشه بعد تماس میگیرم خیلی وقتها هم جاب میگیرم مثلا برای سانا این چارتشه ببین کلا دفتر هیدروژن و پیل سوختی هم دارن . زنگ بزن به شرکت و بگو به یکی از کارشناسای اون دفتر وصل کنه امیدوارم جواب بگیری محتوای مخفی برای مشاهده محتوای مخفی می بایست در انجمن ثبت نام کنید. 1 نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال
sirvan51 33 ارسال شده در 27 اردیبهشت 1393 برای پست الکترونیکی هیچ شرکتی تو ایران پیغام نزارین چون جواب نمیدن. گاهی این کار رو میکنم چارت سازمانی اون شرکتو از نت میگیرم و مشخص میکنم که کارم به کدوم معاونت و دفتر مربوط میشه بعد تماس میگیرم خیلی وقتها هم جاب میگیرممثلا برای سانا این چارتشه ببین کلا دفتر هیدروژن و پیل سوختی هم دارن . زنگ بزن به شرکت و بگو به یکی از کارشناسای اون دفتر وصل کنه امیدوارم جواب بگیری محتوای مخفی برای مشاهده محتوای مخفی می بایست در انجمن ثبت نام کنید. ممنون.اره دفتر هیدروژن و پیل سوختی دارن.زنگ میزنم امیدوارم یه جواب بدرد بخوری بگیرم. بازم ممنون از راهنمایتون. 1 نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال
یوسف محمدخانی 12 ارسال شده در 21 شهریور 1393 شارژرهای USBتکنولوژی پیل سوختی از آب به عنوان یک واسطه برای تولید توان استفاده می کند.پیل سوختی و باطری ،هر دو بصورت همزمان می توانند توان مورد نیاز برای شارژ کردن هر USB که شما دارید را فراهم کنند. در داخل محفظه سبز رنگ دو قسمت را مشاهده میکنید که یک قسمت باطری قرار دارد و در سمت دیگر پیل سوختی هیدروژن که به منظور پاشیدن آب به آن باز است. این باطری می تواند به تنهایی نیز مورد استفاده قرار بگیرد. و باطری توسط پیل سوختی،هنگامیکه هیچ منبع توان دیگری نیست و شما در سفر هستید شارژ شود. سلام خانم مهندس.هر کار کردم باهاتون ارتباط برقرار کنم نشد.من دانشجوی ارشد مکانیکم و موضوع پایان نامم هیدروژنه.ظاهرا شما مطالب مفیدی در اختیار دارید.میشه لطف کنید و به من کمک کنید 2 نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال
M!Zare 48,037 ارسال شده در 29 شهریور 1393 سلام خانم مهندس.هر کار کردم باهاتون ارتباط برقرار کنم نشد.من دانشجوی ارشد مکانیکم و موضوع پایان نامم هیدروژنه.ظاهرا شما مطالب مفیدی در اختیار دارید.میشه لطف کنید و به من کمک کنید سلام. سوالاتتون رو بپرسید در حد توان سعی میکنم راهنمایی کنم. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال