رفتن به مطلب

ته چین گوشت و بادمجان


ارسال های توصیه شده

مواد لازم برای 8 نفر:

- برنج 3 پیمانه

- بادمجان یك كیلوگرم

- گوشت چرخ كرده 250 گرم

- پیاز یك عدد (خلالی خرد شود)

- زرده تخم مرغ 3 عدد

- ماست 4 قاشق سوپ خوری

- زعفران ساییده شده یك قاشق چای خوری

- نمك و فلفل به مقدار لازم

- زردچوبه یك قاشق چای خوری

- روغن مایع مخصوص سرخ كردن به مقدار كافی

- كره 50 گرم

طرز تهیه:

ابتدا بادمجان ها را بشویید و پوست بكنید. سپس به صورت حلقه ای ببرید و كمی نمك روی آن بپاشید.

در تابه ای مقداری روغن مخصوص سرخ كردن بریزید و بادمجان ها را در آن سرخ كنید. پس از سرخ شدن هر دو طرف بادمجان ها، آنها را به ظرف دیگری منتقل كنید.

پیاز خردشده را نیز داخل تابه دیگری سرخ كنید تا طلایی رنگ شود. بعد زردچوبه را به آن اضافه كنید و همراه پیاز كمی تفت دهید.

پس از آن، گوشت چرخ كرده را همراه كمی نمك و فلفل به پیازداغ بیفزایید. این مخلوط را روی شعله متوسط اجاق گاز قرار دهید و آن قدر هم بزنید تا گوشت، تفت داده شده و همزمان بپزد.

نكته: برای آنكه گوشت زودتر بپزد، در ظرف را بگذارید.

از طرف دیگر، قابلمه متوسطی را تا نیمه از آب پر كنید و پس از اضافه كردن كمی نمك به آن، روی حرارت اجاق گاز بگذارید تا به جوش آید.

سپس برنجی را كه 3-2 ساعت پیش خیس كرده بودید، داخل آب درحال جوش بریزید و چند دقیقه حرارت زیاد بدهید تا همراه با آب بجوشد.پس از گذشت مدت زمان لازم، آن را آبكش كنید. برنج آبكش شده را كنار بگذارید.

حالا زرده های تخم مرغ، زعفران و ماست را در كاسه بزرگی بریزید و خوب هم بزنید؛ سپس برنج آبكش شده را به این مواد اضافه كرده و خوب با آن مخلوط كنید.داخل یك تابه گرد نسوز كمی روغن بریزید و نیمی از برنج را در آن بریزید.

حالا بادمجان های حلقه شده را روی برنج بچینید و آنها را با لایه ای از گوشت چرخ كرده سرخ شده بپوشانید.

در پایان باقیمانده برنج را روی گوشت بریزید و با قاشق سطح آن را صاف كنید.پیش از دم كردن برنج، با انتهای دسته قاشق چند سوراخ داخل آن ایجاد كنید و سپس كره آب شده را روی سطح برنج بریزید، در ظرف را گذاشته و روی شعله متوسط اجاق گاز قرار دهید.

پس از گذشت حدود 15 دقیقه دم كنی را روی تابه قرار دهید و بگذارید تا ته چین به طور كامل دم بكشد.

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .

مهمان
ارسال پاسخ به این موضوع ...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

  تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

×
×
  • اضافه کردن...