afa 18,504 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 مهر، ۱۳۹۰ مواد لازم براي 3 نفر گوشت چرخكرده: 300 گرم اسفناج پخته: نصف ليوان آرد سوخاري: نصف ليوان تخممرغ: 3 تا 4 عدد ژامبون مرغ: 100 گرم پياز متوسط: يك عدد فلفل دلمهاي ريز خردشده: 2 تا 3 قاشق غذاخوري زردچوبه: يك قاشق چايخوري نمك و فلفل: بهميزان لازم روش تهیه : روش تهيه اين كوفته، كار بسيار سادهاي است. ابتدا پياز را با رنده ريز رنده كرده و تمامي مواد را باهم مخلوط ميكنيم (در اين مرحله دقت ميكنيم ژامبونها را بهصورت مربعهاي كوچك يك در يكسانتيمتر خرد كرده و با مواد مخلوط كنيم)، علاوه براينكه تمام مواد را كاملا مخلوط ميكنيم، ميتوانيم براي خوشطعمترشدن كوفته، از مقدار كمي آويشن يا يك قاشق غذاخوري پياز سرخشده استفاده كنيم. نكته: تخممرغها را يكييكي اضافه ميكنيم كه بسته به ريزي و درشتي تخممرغها، مواد ما شل نشود. تمام مواد را باهم ورز ميدهيم و بهشكل گلولههايي اندازه يك نارنگي كوچك درميآوريم. گلولههاي آمادهشده را يا درون آرد سوخاري غلتانده يا به همان صورت داخل روغن داغ شناور و سرخ ميكنيم، اگر داخل آرد سوخاري بغلتانيم بههمان شكل پس از سرخشدن با سبزيجات و سالاد سرو ميكنيم، اگر هم بهحالت ساده سرخ كنيم، ميتوانيم آن را داخل مقداري سس بشامل (سس سفيد) يا سس قرمز كه با رب گوجهفرنگي تهيه كردهايم، چيده و 15 دقيقه داخل فر قرار دهيم تا طعم سس را به خودش بگيرد. نقل قول لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .