hamidbala 2844 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 مهر، ۱۳۹۰ سلام خسته نباشید! اینو تاپیک رو زدم چون خیلی دوست دارم بدونم چه قطعات یا ابزار الات یا ماشین الات تو ایران نمی تونیم تولید کنیم؟ و چرا نمی تونیم تولید کنیم......... و دوستانی که میشناسن بیان اینجا مطرح کنن و بگن فلان چیز تولید نمیشه چون.............. مرسی ممنون میشم!:yes: 3 لینک به دیدگاه
S.F 24932 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 آبان، ۱۳۹۰ پره متحرک توربین گاز. خوب. شکرت هایی مث پرتو و بدرسیستم و مپنا اقدام وکردن و اعدای تولید این نوع پره رو هم دارن . اما تا هنوز عملیات هیپ و ماده خامش(سوپر الیاژ) رو نداریم . 3 لینک به دیدگاه
smmoosavian 1993 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 آبان، ۱۳۹۰ تاپیک مورد علاقه من !!! مختصر و مفید ما در ایران همه چیز می تونیم تولید کنیم اما هیچ چیز تولید نمی کنیم دلایل : 1- حالشو نداریم کار ها رو درست انجام بدیم 2- به کیفیت توجهی نداریم 3- کار بدون کیفیت انجام می دیم و می خوایم پول زیاد بگیریم ( کار رو بد انجام می دیم و می خوایم پول خوب بگیریم ) 4- عمده کارها رو یک هفته ای و بدون فکر انجام می دیم و باقی وقتمون رو صرف درست کردن اشتباهاتمون می کنیم نتیجه : کاری که در بقیه جاهای دنیا در عرض 2 سال انجام می دن اینجا 50 سال طول می کشه !! 4 لینک به دیدگاه
soheiiil 24251 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 آبان، ۱۳۹۰ همانطور که دوستان گفتند خیلی از قطعات میشه تو خود ایران تولید بشه ولی به خاطر پاره ای از مسائل من جمله: 1-کیفیت پایین نسبت به نمونه خارجی 2-نبود سود کافی برای برخی از مسئولین 3-... باعث میشه نیاز ها از خارج برطرف بشه پره توربین که اشاره شد زمان خاتمی شرکت ایتالیایی هردونشو 10 هزار دلار به ما فروخت....دونه ای 11 ملیون تومن!!!....ولی چون پروسه حساسیه این ضرر رو متقبل میشن آقایون دلیل دیگشم تنبلی ذاتی ما ایرانی هاست قیمت پیشنهادی نجومی کونورتور داکتیل سازی چدن باعث شد تا بالاخره آقایون مهندس شاغل در تراکتورسازی نمونه داخلی ازش بسازند....چون دیگه مجبور بودن یا مثلا الان دستگاه های هاب زیر بارون تو ماشین سازی تبریز موندن و کسی نمیگه با این دستگاها چه کارها که نمیشه کرد 4 لینک به دیدگاه
smmoosavian 1993 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 آبان، ۱۳۹۰ یک مثال خوب از یک قطعه بسیار ساده ؛ به این عکس نگاه کنید ، یک قطعه کوچک با ارتفاع کلی 30 میلی متر و ماکزیمم قطر 11.75 میلی متر. برای محصول جدید توی شرکتمون به این قطعه نیاز داریم . در نگاه اول ساده میاد ولی تولیدش سخته. البته نه اونقدر سخت که همه تولید کننده های ما فکر می کنن. من حتی سازنده داخلی سراغ دارم که می خواست از ما هر کدومشو دونه ای 15000 تومن بگیره و تولید کنه !!! اینجاس که می گم کار بد می کنیم و پول خوب می خوایم این قطعه خیلی ساده تو ایران 4000 تومن در میاد و سازنده چینی با 600 تومن تمومش می کنه ، در ضمن کیفیت تولید کننده چینی بسیار بالاتره ، همچنین فقط پول ماده خامش تو ایران 400 تومن میشه !!! مراحل تولید قطعه : تراش CNC و سپس ایجاد شیارهای دو طرف ؛ ایجاد شیارها اصلاً کار ساده ای نیست (من خودم برای تولید 50 عدد از اون بالای سر سازنده وایسادم و مراحل کار رو براش توضیح دادم ، تولید این قطعه نیاز به ساخت فیکسچر برای نگهداشتن اون حین ایجاد شیار داره. نیروی زیاد و لرزش ناشی از ماشینکاری قطعه رو به طور کامل دفرمه می کنه ولی بالاخره فیکسچرشو ساختیم و قطعات رو آماده کردیم) عوامل موثر در افزایش قیمت : 1- توقع بالای تولید کننده در صورتی که از سازنده چینی بخریم باید در عرض یکسال ، 20 میلیون تومن هزینه کنیم که از این مبلغ فقط 60 درصدش رو به چینیه می دیم و بقیه اش هزینه حمل و نقل و گمرک میشه. ولی در صورتی که بخوایم از سازنده ایرانی بخریم باید 50 میلیون تومن به صورت خالص بهش بدیم . (تازه با منت بهمون میگه دارم ضرر می کنم !! ) 2- قیمت بالای مواد خام این قطعه از جنس برنج خوش تراش هستش. قیمت برنج در حال حاضر کیلویی 8500 تومنه. یعنی برای هر قطعه باید فقط 400 تومن پول ماده خام رو بدیم !! حالا تولید کننده مگه مغز خر خورده بیاد برای تولید این قطعه که تازه با اون مراحل تولید که توضیح دادم و این همه دنگ و فنگ داره فقط 200 تومن دستمزد بگیره ؟؟؟ ماشاء الله هر روز قیمت مواد اولیه داره میره بالاتر . و از اون بدتر کارخانجات تولید کننده روز به روز دارن ورشکست میشن و درشون تخته میشه. تولید مواد اولیه در حد مرگ پایین اومده. 3- ضعف در ابزارها و ناکافی بودن ابزارها سازنده چینی 90 درصد کار تولید قطعه رو روی اسپیندل دستگاه تراش CNC انجام میده و فقط شیارهای پشت قطعه رو بعد از تراش ایجاد می کنه. حال آنکه سازنده ما فقط تراش cnc دو محوره داره و دستگاه های پیشرفته تر بسیار گرون هستند و اکثراً در حال تحریم !! نتیجه : همونطور که از نظر گذشت ، ما حتی در تولید قطعات بسیار ساده مشکل داریم ، چه برسه به این که بخوایم توی صنایعی نظیر الکترونیک وارد بشیم. به جرات می تونم بگم توی علم کامپیوتر و نرم افزار هر روز به اندازه یک سال داریم عقب می افتیم . 5 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده