رفتن به مطلب
  • 0

تکلیف ما کاردانی ها

sepide1990

سوال

سلام بچه ها

من می خوام اسم شهرسازی رو از پروفایلم حذف کنم:ws44: نکه از شهرسازی بدم اومده باشه ها نه زبونم لال

اخه فکر میکنید تکلیف ما شهر سازی های کاردانی چیه خودتون قضاوت کنید:banel_smiley_4:

چند سالی هست که کاردانی شهرسازی به دانشگاه ها اومده ولی تازه پارسال اونم فقط دو تا دانشگاه غیر انتفاعی نوشهر و اصفهان کارشناسی ناپیوسته اش رو اورده:icon_pf (34):

ما امسال امید زیادی داشتیم که دانشگاه ها بیشتر شه ولی نه تنها زیاد نشد فقط هم 220 نفر رو با تکمیل ظرفیت گرفتند در حالی که 792 رو مجاز اعلام کردند:w74:

من حتی موندم سال بعد هم شهرسازی شرکت کنم یا ...:ws44::ws44::ws44:

حالا بگید حق دارم شهر سازی رو حذف کنم تازه فکر میکنم از شهرسازی هیچی نمیدونم وقتی صحبت های بچه ها رو از شهرسازی می خونم:icon_pf (10)::cryingf:

• Like 7
لینک به دیدگاه

5 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است

ارسال های توصیه شده

• 0

فکر کنم این نبود درست و حسابی کارشناسی ناپیوسته شهرسازی یه معظل بزرگی شده که خیلی وقته هم هست که اینطوریه. نه کاردانی رو حذف میکنن نه کارشناسی ناپیوسته رو درست و حسابی و متناسب با کاردانی اضافه می کنن.

سپیده جان یا باید تلاش خیلی زیادی بکنین که بتونین سال بعد تو اون سهمیه کم این رشته تو کارشناسی ناپیوسته پذیرفته بشین یا اینکه تغییر رشته بدین و به رشته دیگه ای که علاقه دارین و می تونین برید. (بستگی به خودتون داره که چقدر واسه اون تلاش زیاد همت دارین)

ولی کلاً شهرسازی رو از رشتتون حذف نکنید. :ws3: وگرنه اون شهرساز خائنی میشین که محمدمهدی تاپیکش رو زده :ws3:

• Like 4
لینک به دیدگاه
  • 0
اخی......چه بد:hanghead:

یه رشته دیگه شرکت کن..معلوم نیست که ظرفیتا زیاد بشه

.ما قول میدیم ااگه معمار هم بشیم بازم رو تخم چشمای ما جا داشته باشی :ws3:

اخه من واقعا شهرسازی رو دوست دارم و هیچ رشته دیگه ای رو هم نمیتونم بکنم:ws44:

• Like 2
لینک به دیدگاه
  • 0
فکر کنم این نبود درست و حسابی کارشناسی ناپیوسته شهرسازی یه معظل بزرگی شده که خیلی وقته هم هست که اینطوریه. نه کاردانی رو حذف میکنن نه کارشناسی ناپیوسته رو درست و حسابی و متناسب با کاردانی اضافه می کنن.

سپیده جان یا باید تلاش خیلی زیادی بکنین که بتونین سال بعد تو اون سهمیه کم این رشته تو کارشناسی ناپیوسته پذیرفته بشین یا اینکه تغییر رشته بدین و به رشته دیگه ای که علاقه دارین و می تونین برید. (بستگی به خودتون داره که چقدر واسه اون تلاش زیاد همت دارین)

ولی کلاً شهرسازی رو از رشتتون حذف نکنید. :ws3: وگرنه اون شهرساز خائنی میشین که محمدمهدی تاپیکش رو زده :ws3:

اخه محمد جان من اگه نفر اول کنکور هم بشم بازم یا باید برم اصفهان یا نوشهر تکلیف ادمایی مثل من که ازدواج کردن چیه :ws25::ws25:

من نمیتونم خونه زندگیم رو ول کنم اگر نزدیک تهران بود می رفتم ولی اصفهان یا نوشهر حتما باید بمونم حداقل روزای دانشگاه رو

:cryingf:اخه چرا با ما شهرسازا این کارو می کنن:cryingf:

• Like 1
لینک به دیدگاه
  • 0

دوست عزیز پیشنهاد من اینه که کاردانی به کارشناسی معماری شرکت کنی و در مقطع ارشد بیای شهرسازی بخونی.

زیاد به این وزارت علوم قشنگ دل نبند.

ضمن اینکه میتونی امتحان دانشگاه آزاد هم بدی بری دانشگاه آزاد از اول تا آخر شهرسازی بخونی! خیلی از دانشگاه آزادها شهرسازی کارشناسی آوردن.

• Like 2
لینک به دیدگاه
  • اضافه کردن...