رفتن به مطلب

ارسال های توصیه شده

مواد لازم :

 

  • گوشت چرخ كرده: 500 گرم

 

  • پياز خرد شده: يك عدد

 

  • گوجه‌فرنگي ريز خرد شده: يك فنجان

 

  • برنج دانه بلند: يك‌سوم فنجان

 

  • فلفل سياه: يك‌چهارم قاشق مرباخوري

 

  • برگ كلم: 8 عدد

 

  • پنير سفيد نازك ورقه شده: يك‌دوم فنجان

 

  • سس گوجه‌فرنگي: 450 گرم

 

  • شكر: يك قاشق مرباخوري

 

  • آب: يك‌دوم فنجان

 

 

روش تهیه :

 

گوشت و پياز را سرخ كنيد. سپس روغن اضافه را بگيريد و گوجه‌فرنگي، يك‌دوم فنجان آب، برنج،‌ يك‌دوم قاشق مرباخوري ارگانو و فلفل را اضافه كنيد. مخلوط را به جوش آوريد و 20 دقيقه با در بسته روي حرارت كم بپزيد تا برنج نرم شود. يك‌چهارم فنجان از پنير را به مخلوط گوشت اضافه كنيد و وسط هر برگ كلم يك‌سوم فنجان از مخلوط گوشت بريزيد. از يك طرف شروع كنيد چهار وجه كلم را محكم نزديك هم آورده و بپيچيد. كلم‌هاي پيچيده را در ظرف بچينيد بقيه سس را هم بريزيد. روي ظرف را بپوشانيد و با حرارت 350 درجه سانتيگراد 35 تا 40 دقيقه در فر بگذاريد تا نرم و پخته شوند.

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .

مهمان
ارسال پاسخ به این موضوع ...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

  تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

×
×
  • اضافه کردن...