Fo.Roo.GH 24356 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 شهریور، ۱۳۹۰ دانلود بازي حكم....از نوع ايرانيش :biggrin: دانلود 4 لینک به دیدگاه
Abolfazl_r 20780 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 آبان، ۱۳۹۰ تو سون نصب نمیشه.:viannen_38: 1 لینک به دیدگاه
Fo.Roo.GH 24356 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 13 آبان، ۱۳۹۰ تو سون نصب نمیشه.:viannen_38: چه سطح بالا اطلاع ندارم مهندس تو ویستا که میشه 1 لینک به دیدگاه
Abolfazl_r 20780 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 آبان، ۱۳۹۰ بابا میگن نسخه 8 هم که اومده. کجام سطح بالاست؟ در ضمن من جهش کردم. تا حالا ویستا رو ندیدم. :biggrin: 1 لینک به دیدگاه
Fo.Roo.GH 24356 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 13 آبان، ۱۳۹۰ بابا میگن نسخه 8 هم که اومده. کجام سطح بالاست؟ در ضمن من جهش کردم. تا حالا ویستا رو ندیدم. :biggrin: چه جالب! جهشی خوندی اساسی!! ما که تو ویستا موندیم :biggrin: 1 لینک به دیدگاه
Abolfazl_r 20780 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 آبان، ۱۳۹۰ چه جالب! جهشی خوندی اساسی!!ما که تو ویستا موندیم :biggrin: واستا بزار نسخه 8 عمومی بشه یه دفه حال کن. 1 لینک به دیدگاه
Abolfazl_r 20780 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 آبان، ۱۳۹۰ من که همچنون اِکس پی ام! پیشنهاد میکنم حتما یه کاری برای خودت بکنی. من از اکسپی پریدم سون اوایل کلی گیج میزدم. حالا شما فرض کن میخوای از اکسپی بپری ورژن 8. خیلی سخت میشه. 2 لینک به دیدگاه
Fo.Roo.GH 24356 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 14 آبان، ۱۳۹۰ من که همچنون اِکس پی ام! سون و ویستا تو یه مایه اند....به هر دو یه جور عادت میکنی اگه رو یکی از اینا کار کنی دیگه سمت ایکس پی نمیای :دی 2 لینک به دیدگاه
Atre Baroon 19624 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 آبان، ۱۳۹۰ پیشنهاد میکنم حتما یه کاری برای خودت بکنی. من از اکسپی پریدم سون اوایل کلی گیج میزدم. حالا شما فرض کن میخوای از اکسپی بپری ورژن 8. خیلی سخت میشه. آخه سون دوس ندارم!!! 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده