*sepid* 9772 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 شهریور، ۱۳۹۰ شبیه سازی شبکه کامپیوتری با Packet Tracer نرم افزار Packet Tracer برای شبیه سازی شبکه کامپیوتری در کامپیوتر شما بدون هیچ گونه خرابکاری و خرج اضافی , با این برنامه شما قادر خواهید بود تمام مطالبی که در مورد شبکه بلدید به راحتی پیاده سازی کنید. نکات کلیدی برنامه Packet Tracer : - پیاده سازی شبکه مجازی در کامپیوتر - اطمینان حاصل کردن از اتصال پورت ها - ارسال پیغام در شبکه - مشاهده حرکت پکت ها در شبکه - شبیه سازی انواع شبکه (حلقوی , ستاره ای , خطی) - اتصال انواع کابل در شبکه ها - استفاده از انواع هاب در شبکه - تست درست کار کردن شبکه - مسیریاب ها و سوئیچ ها - استفاده از تقویت کننده در شبکه - و هر چیزی که در شبکه هست و می توان به کار برد در این برنامه میباشد حجم برنامه 92.5 مگابایت .... رمز فایل برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 9 لینک به دیدگاه
*sepid* 9772 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 12 شهریور، ۱۳۹۰ آموزش برنامه و مفاهیم کاربردی شبکه به همراه تصویر فایل به صورت pdf حجم فایل : 9.9 مگابایت برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 7 لینک به دیدگاه
*sepid* 9772 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 12 شهریور، ۱۳۹۰ یک شبکه ی vlan شبیه سازی شده با نرم افزار packet tracer (پروژه ی یکی از دوستامه ) برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 5 لینک به دیدگاه
Parishz71 604 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 شهریور، ۱۳۹۰ :wavesmile: بابا دمت گرم تا حالا کسی این برنامه رو نصبیده؟ 3 لینک به دیدگاه
shirin shirina 13 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 آذر، ۱۳۹۰ eyy baba in download ke asan kar nemikone! mishe ye rahnamaii baraye tarahiye vlan tooye packet tracer behem bedid? 3 لینک به دیدگاه
*sepid* 9772 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 21 آذر، ۱۳۹۰ eyy baba in download ke asan kar nemikone! mishe ye rahnamaii baraye tarahiye vlan tooye packet tracer behem bedid? برنامه رو سیستمتون نصب هست ؟ چون من از اینجا میتونم دانلودش کنم ... 3 لینک به دیدگاه
Parishz71 604 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 آذر، ۱۳۹۰ من سه ماهه سوالمو پرسیدم ولی کسی جواب نداده 3 لینک به دیدگاه
*sepid* 9772 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 17 اردیبهشت، ۱۳۹۱ من سه ماهه سوالمو پرسیدم ولی کسی جواب نداده من این برنامه رو نصب کردم ... مشکل کجاست ؟ اگه لینک برنامه براتون باز نمیشه لطفا اعلام کنید تا لینک جدید بزارم 1 لینک به دیدگاه
*sepid* 9772 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 28 اردیبهشت، ۱۳۹۱ این هم یه لینک دیگه از یه کتاب آموزشی با نرم افزار Packet Tracer لینک 2 لینک به دیدگاه
*sepid* 9772 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 9 مرداد، ۱۳۹۱ طرح یه مسئله از شبیه سازی شبکه با نرم افزار Packet Tracer این یه مسئله هست ... برا اینکه راه بیفتین برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 1 لینک به دیدگاه
*sepid* 9772 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 9 مرداد، ۱۳۹۱ اینم لینک جوابیه سوال قبل ... امیدوارم تا اندازه ای بتونه کمکتون کنه برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 1 لینک به دیدگاه
mohsenyazdani 12 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 دی، ۱۳۹۱ سلام لینکتون مشکل داره.لطفا مشکلش رو برطرف کنید.لازمش دارم کسی نحوه ساخت یک vlan با packet tracer رو بلده؟ 2 لینک به دیدگاه
panisa 12132 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 دی، ۱۳۹۱ سلام لینکتون مشکل داره.لطفا مشکلش رو برطرف کنید.لازمش دارم کسی نحوه ساخت یک vlan با packet tracer رو بلده؟ سلام ؛ پست شماره ی 10 کتاب شبیه سازی شبکه کامپیوتری به همراه آموزش مفاهیم کاربردی شبکه 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده