تینا 15116 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 مرداد، ۱۳۹۰ یعنی وعده اصلی رو حذف می کردی ؟!اما این به سلامتت آسیب می رسونه اگه حذف وعده غذایی هم باشه به نظرم شب از همه بهتره گاهی شام نمیخورم گاهیم میخورم .من وعده ای رو حذف نمیکردم فقط کم میخورم مثلا صبحا هم بجا جایی شیرینو نونو پنیرو مربا ازین حرفا من کیکی یا چیزی دیگه یونی میخوردم. کلا کم میخورد.مثلا من موزو از بین میوه هام حذف کردم ایستک به هیچ عنوان نمیخورم چون خیلی چاق میکنه خیلییییییی 5 لینک به دیدگاه
EOS 14528 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 مرداد، ۱۳۹۰ گاهی شام نمیخورم گاهیم میخورم .من وعده ای رو حذف نمیکردم فقط کم میخورم مثلا صبحا هم بجا جایی شیرینو نونو پنیرو مربا ازین حرفا من کیکی یا چیزی دیگه یونی میخوردم.کلا کم میخورد.مثلا من موزو از بین میوه هام حذف کردم ایستک به هیچ عنوان نمیخورم چون خیلی چاق میکنه خیلییییییی یه جایی خوندم که راز اندام خوب دخترای فرانسوی در اینه که به جای این که در روز 3 وعده غذا بخورن چندین وعده می خورن اما خیلی کم می خورن یعنی به هیچ عنوان نمی ذارن معده اشون خالی بمونه و احساس گرسنگی بهشون دست بده 3 لینک به دیدگاه
M.P.E.B 4852 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 مرداد، ۱۳۹۰ گاهی شام نمیخورم گاهیم میخورم .من وعده ای رو حذف نمیکردم فقط کم میخورم مثلا صبحا هم بجا جایی شیرینو نونو پنیرو مربا ازین حرفا من کیکی یا چیزی دیگه یونی میخوردم.کلا کم میخورد.مثلا من موزو از بین میوه هام حذف کردم ایستک به هیچ عنوان نمیخورم چون خیلی چاق میکنه خیلییییییی عزيز من اومدي نون و پنير و صبحانه سالم را حذف كردي بجاش كيك خوردي؟ صبحانه را با حوصله بخور حتما هم غذاي سالم باشه چيزاي مضر را از برنامه غذايت كم يا حذف كن مثل نوشابه، فست فود، سس مايونز، چيپس و غذاهاي سرخ كردني را تا جايي كه ميتونين حذف كنين كيك و شيريني را هم خيلي كم بخورين درعوض سبزيجات و ميوه هاي تازه زياد بخورين و يه ورزش مثل شنا يا پياده روي خيلي مفيده اون موقع ميبينين كه بصورت طبيعي وزنتون كم شده و چهرتون هم شادابتر از قبل شده 5 لینک به دیدگاه
viviyan 12431 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 مرداد، ۱۳۹۰ بهترین روش برا لاغری اینه که به جای شام میوه بخورید، اینم البته صورت رو لاغر میکنه، ولی اگه بینی بزرگی نداشته باشید تو چشم نمیزنه لاغریش. 6 لینک به دیدگاه
Fo.Roo.GH 24356 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 مرداد، ۱۳۹۰ سارا جان حتما پیش دکتر تغذیه برو که مجبور نشی بری پیش دکتر مو! بابت صورت هم همونطور که همه گفتن بهترین راه همون آب فراوان هست 6 لینک به دیدگاه
سارا-افشار 36437 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 25 مرداد، ۱۳۹۰ متخصص تغذیه بهتره هاااااااااا ماع الشعیر برای تپلیه صورت خوبه مائ الشعیر همون ایستک تلخه دیگه (از بس این مایع اسم داره که گیج شدم ) اگه اونه واسه مو خیلی خوبه ولی دشمن لاغریه اره.من فقط پیاده روی میکردم کمم میخوردم صبحونه ام اصولا نمیخوردم البته وقتشو نداشتم پیاده روی رو چن سال پیش امتحان کردم حتی ارومش رو اما زود تاثیرشو رو صورتم میزاره سارا جان حتما پیش دکتر تغذیه برو که مجبور نشی بری پیش دکتر مو! بابت صورت هم همونطور که همه گفتن بهترین راه همون آب فراوان هست فروغی دوستام همه پیش متخصص تغذیه رفتن ولی باور کن هیچ چیز خاصی اتفاق نیافته اما اب رو راست میگید فکر کردم دیدم اره صورت من موقعی که بی ابی هم میکشم زود تاثیر خودشو نشون میده 3 لینک به دیدگاه
MechJJ 11368 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 مرداد، ۱۳۹۰ حرف اول واسه لاغر شدن رو ورزش میزنه! اونم فقط و فقط ورزش های هوازی... شنا،طناب،و از همه مهم تر دو... اگه میتونی بری بیرون توی فضای باز و همتشو داری خیلی بهتره ولی از طرفی خیلی ها حسش رو ندارن پا شن لباس بپوشن و برن بیرون.از طرفی شما هم خانومی توی ج.ا زشته از این کارا بکنی میبرنت 20:30 اگه نمیتونی بری بیرون بهترین راه حل ترد میله.(کلا وسیله ی خوبیه تو این دنیای آپارتمانی و ماشینی)باعث میشه انگیزت هم زیاد بشه. هر روز زمان میگیری ، میزان کالری سوخته شده رو میبینی ،پیشرفتت رو میبینی کمکت میکنه. روز اول با 10 دقیقه شروع کن توی یکی دوماه فوق العاده پیشرفتت خوبه. بعد پیشرفتت کم میشه. تردمیل داشته باشی هرروز کار کنی راحت ماهی 2-3 کیلو کم میکنی. من خودم امتحان کردم یک ماه 4 کیلو کم کردم بدون تغییر توی تغذیه!!! دیگه باز رفتیم سراغ درس بیخیال شدم فعلا. شنا هم اگه بلدی هفته ای یکبار بری خیلی خوبه.بلد نیستی هم همون که تو آب باشی خیلی واسه بدن خوبه. تغذیه هم سس رو حتما تعطیل کن. دیگه واسه عدم لاغری صورت و چروک شدن پوست خانوما استادن. دکترای تغذیه ای که ما دیدم هم همشون درپیت بودنم والا.نمیدونم دارید تبریز دکتر خوب یا نه.ولی اگه خوب باشه خیلی کمکت میکنه. 3 لینک به دیدگاه
سارا-افشار 36437 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 25 مرداد، ۱۳۹۰ حرف اول واسه لاغر شدن رو ورزش میزنه!اونم فقط و فقط ورزش های هوازی... شنا،طناب،و از همه مهم تر دو... اگه میتونی بری بیرون توی فضای باز و همتشو داری خیلی بهتره ولی از طرفی خیلی ها حسش رو ندارن پا شن لباس بپوشن و برن بیرون.از طرفی شما هم خانومی توی ج.ا زشته از این کارا بکنی میبرنت 20:30 اگه نمیتونی بری بیرون بهترین راه حل ترد میله.(کلا وسیله ی خوبیه تو این دنیای آپارتمانی و ماشینی)باعث میشه انگیزت هم زیاد بشه. هر روز زمان میگیری ، میزان کالری سوخته شده رو میبینی ،پیشرفتت رو میبینی کمکت میکنه. روز اول با 10 دقیقه شروع کن توی یکی دوماه فوق العاده پیشرفتت خوبه. بعد پیشرفتت کم میشه. تردمیل داشته باشی هرروز کار کنی راحت ماهی 2-3 کیلو کم میکنی. من خودم امتحان کردم یک ماه 4 کیلو کم کردم بدون تغییر توی تغذیه!!! دیگه باز رفتیم سراغ درس بیخیال شدم فعلا. شنا هم اگه بلدی هفته ای یکبار بری خیلی خوبه.بلد نیستی هم همون که تو آب باشی خیلی واسه بدن خوبه. تغذیه هم سس رو حتما تعطیل کن. دیگه واسه عدم لاغری صورت و چروک شدن پوست خانوما استادن. دکترای تغذیه ای که ما دیدم هم همشون درپیت بودنم والا.نمیدونم دارید تبریز دکتر خوب یا نه.ولی اگه خوب باشه خیلی کمکت میکنه. من پارسال با کم کردن غذاوم ماهی سه کیلو کم کردم ولی ورزش رو فعلا دارم با یوگا و کار رو قسمتهای خلاص امتحان می کنم بدون که به صورتم فشار بیاد سس رو تعطیل کردم (غذاب اورترین محرومیت دنیا ) تردمیل هم ندارم ولی حیاط داریم که بازم میشه قضیه پیاده روی مرسی داداشی 2 لینک به دیدگاه
MechJJ 11368 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 مرداد، ۱۳۹۰ من پارسال با کم کردن غذاوم ماهی سه کیلو کم کردم ولی ورزش رو فعلا دارم با یوگا و کار رو قسمتهای خلاص امتحان می کنم بدون که به صورتم فشار بیادسس رو تعطیل کردم (عذاب اورترین محرومیت دنیا ) تردمیل هم ندارم ولی حیاط داریم که بازم میشه قضیه پیاده روی مرسی داداشی دقیقا موافقم.من که خودم نتونستم تعطیلش کنم.بدون سس زندگیم میلنگه در مورد پیاده روی ولی بگم واسه سلامتی خوبه ولی به درد لاغر کردن نمیخوره ها. اثرش خیلی کمه. راستی رقص هم خیلی خوبه.شما که دختری حتما میتونی انجام بدی. از ما که برنمیاد 4 لینک به دیدگاه
سارا-افشار 36437 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 25 مرداد، ۱۳۹۰ دقیقا موافقم.من که خودم نتونستم تعطیلش کنم.بدون سس زندگیم میلنگه در مورد پیاده روی ولی بگم واسه سلامتی خوبه ولی به درد لاغر کردن نمیخوره ها. اثرش خیلی کمه. راستی رقص هم خیلی خوبه.شما که دختری حتما میتونی انجام بدی. از ما که برنمیاد رقص؟ بلد نیستم 2 لینک به دیدگاه
Himmler 22171 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 مرداد، ۱۳۹۰ سوال شما وزن و قد خودتون رو در فرمول bmi تا بحال اندازه گرفتین که ببینین چقدره ؟؟ و چقدر اضافه وزن دارین ؟ 3 لینک به دیدگاه
سارا-افشار 36437 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 25 مرداد، ۱۳۹۰ سوال شما وزن و قد خودتون رو در فرمول bmi تا بحال اندازه گرفتین که ببینین چقدره ؟؟ و چقدر اضافه وزن دارین ؟ منظورتون همون قد تقسیم بر مجذور وزنه؟ 2 لینک به دیدگاه
Himmler 22171 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 مرداد، ۱۳۹۰ اره دیگه . یه تاپیک که لینک داده هم همین امروز گذاشتن که از محاسبه بی نیازت میکنه 3 لینک به دیدگاه
Neutron 60966 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 مرداد، ۱۳۹۰ اره دیگه . یه تاپیک که لینک داده هم همین امروز گذاشتن که از محاسبه بی نیازت میکنه برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 3 لینک به دیدگاه
تینا 15116 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 مرداد، ۱۳۹۰ تینا روزی چند لیوان آب مینوشیدی؟با نظر دوستمون هم در مورد شام نخوردن موافقم..بهتره از ساعت 8 یا 9 شب به بعد شام نخوریم... من خیلی اب میخورم همیشه پیش شیر ابم. یعنی چی حساب نکردی؟یه تخمین که میتونی بزنی اخه فک نمیکردم لاغر بشم از زمانیکه دانشجو شدم پیاده رویو شروع کردم میشه از اردیبهشت89 شروع کردم اولش شاید 2کیلو کم کردم ولی بعد بیشتر شد .من از خوردنم کامل نزدم چیزایی که دوست دارم میخورم مثلا اسنکو پیتزا زیاد میخورم ولی غروب میخورم دیگه چیزی نمیخورم 2 لینک به دیدگاه
سارا-افشار 36437 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 25 مرداد، ۱۳۹۰ اره دیگه . یه تاپیک که لینک داده هم همین امروز گذاشتن که از محاسبه بی نیازت میکنه رویت کردم ولی به حساب این سایت من چاق نیستم اضافه وزن دارم 3 لینک به دیدگاه
Himmler 22171 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 مرداد، ۱۳۹۰ رویت کردم ولی به حساب این سایت من چاق نیستم اضافه وزن دارم ببین این سایت برات باز میشه . اینجا هم یه امتحانی بکن برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام بعدش ببین کدوم یک از اینا که سمت راست اون مستطیل بزرگه نوشته مال تو میشه البته 2سیستم متریک و استاندارد داره متریک رو انتخاب کن BMI Categories: Underweight = Normal weight = 18.5–24.9 Overweight = 25–29.9 Obesity = BMI of 30 or greater 2 لینک به دیدگاه
Ha.Mi.D 8376 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 مرداد، ۱۳۹۰ مائ الشعیر همون ایستک تلخه دیگه (از بس این مایع اسم داره که گیج شدم )اگه اونه واسه مو خیلی خوبه ولی دشمن لاغریه پیاده روی رو چن سال پیش امتحان کردم حتی ارومش رو اما زود تاثیرشو رو صورتم میزاره فروغی دوستام همه پیش متخصص تغذیه رفتن ولی باور کن هیچ چیز خاصی اتفاق نیافته اما اب رو راست میگید فکر کردم دیدم اره صورت من موقعی که بی ابی هم میکشم زود تاثیر خودشو نشون میده سارا جان حتما برو پیش متخصص تعذیه.این چه حرفی هست که میزنی تاثیر نداره؟من خیلی ها رو دیدم که رفتن پیش متخصص و خیلی هم تاثیر داشته براشون.این اشتباه رو نکن که خودت برنامه بریزی 3 لینک به دیدگاه
lorena 10304 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 مرداد، ۱۳۹۰ بچه ها حدود چهار روزه دوباره شروع کردم به برنامه لاغری و یوگا کار کردن و رژیم گرفتناما دوتا مسئله هس که باعث ترسم میشه یکی لاغر شدن صورت و دیگری هم که پارسال برام پیش اومد ریزش مو نمی خوام پیش دکتر موکتر برم کسی برنامه خوب داره بهم پیشنهاد بده طوری که نه صورتم لاغر بشه و نه دچار ریزش مو بشم ؟ بدنسازی انجام بده جانم اما به این دقت کن که باشگاهت هم ماله خانوما نباشه هم ماله آقایون بدنسازی خانومها خیلی فرق داره 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده