spow 44197 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 مرداد، ۱۳۹۰ بعضی از روانشناسان دوست دارند بین هر کاری که آدم انجام میدهد با روح و روان او ارتباطی کشف کنند. آنها حتی علاقهمندان به انواع بستنی را روانشناس کردهاند. بد نیست نتیجهٔ این تحقیقات را بدانید: اگر بستنی پستهای دوست دارید، شنوندهٔ خوبی هستید و تحملتان زیاد است. در نتیجه، مشکلات را با شکیبائی پشتسر میگذارید و کمتر خشمگین میشوید. شما فردی بسیار احساساتی هستید، مشکلات و موقعیتهای دیگران را بهخوبی درک میکنید و به همین دلیل روابط خوبی با اطرافیانتان دارید. اگر بستنی وانیلی دوست دارید، فردی تنوعطلب هستید و اغلب اوقات براساس انگیزههای آنی عمل میکنید. از ریسک کردن نمیترسید و از آنجا که توقع زیادی از خود دارید، اهداف بزرگی هم برای خودتان در نظر میگیرید. روابط نزدیک خانوادگی برای شما لذتبخش است. اگر بستنی گردوئی دوست دارید، منظم و محتاط هستید و از آنجا که خیلی کمالگرائید، به جزئیات خیلی اهمیت میدهید و هیچوقت از قوانین تخطی نمیکنید. وظیفهشناسی، اخلاقگرائی و محافظهکاری از ویژگیهای بارز شماست. از رقابت کردن با دیگران بهخصوص در ورزش لذت میبرید و دوست دارید همیشه رئیس باشید. اگر بستنی توتفرنگی دوست دارید، خجالتی هستید، احساساتی بسیار قوی دارید، دقیق و مشکوک و خودرأی هستید، کاملاً درونگرائید و معمولاً به خاطر ضعفها و اشتباهاتتان خود را سرزنش میکنید. اگر بستنی شکلاتی دوست دارید، فردی سرزنده و خلاق هستید و بهندرت سعی میکنید هیجان و اشتیاقتان را پنهان کنید. شخصیت شما برای دیگران جالب است و وجود شما در مهمانیها و مجالس فضا را شاد میکند. کارهای یکنواخت شما را کسل میکند و از اینکه همیشه در مرکز توجه دیگران باشید، لذت میبرید. اگر بستنی موزی دوست دارید، فردی آسانگیر هستید و بهراحتی خودتان را با شرایط جدید تطبیق میدهید. دست و دلباز هستید و صداقت و همدلی شما زبانزد خاص و عام است. اگر بستنی با طعم قهوه دوست دارید، حافظهٔ خوبی دارید؛ هیچوقت اسمها و وقایع گذشته را فراموش نمیکنید. زیاد به گذشته فکر میکنید و از مرور کردن خاطرات لذت میبرید. تا حدی درونگرا هستید و احساسات خود را بهراحتی بروز نمیدهید. 22 لینک به دیدگاه
TrueBlue 1583 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 مرداد، ۱۳۹۰ اگر بستنی شکلاتی دوست دارید، فردی سرزنده و خلاق هستید و بهندرت سعی میکنید هیجان و اشتیاقتان را پنهان کنید. شخصیت شما برای دیگران جالب است و وجود شما در مهمانیها و مجالس فضا را شاد میکند. کارهای یکنواخت شما را کسل میکند و از اینکه همیشه در مرکز توجه دیگران باشید، لذت میبرید. 5 لینک به دیدگاه
Mahnaz.D 61915 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 مرداد، ۱۳۹۰ اگر بستنی با طعم قهوه دوست دارید، حافظهٔ خوبی دارید؛ هیچوقت اسمها و وقایع گذشته را فراموش نمیکنید. زیاد به گذشته فکر میکنید و از مرور کردن خاطرات لذت میبرید. تا حدی درونگرا هستید و احساسات خود را بهراحتی بروز نمیدهید. 2 لینک به دیدگاه
spow 44197 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 17 مرداد، ۱۳۹۰ من همه طعم هاشو دوست دارم ومعمولا هم مخلوطشو سفارش میدم چرا اینا به این مسئله نپرداختن؟ 5 لینک به دیدگاه
shirin.agro 6340 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 مرداد، ۱۳۹۰ متشکرم دوست عزیز جالب بود:flowerysmile: 2 لینک به دیدگاه
TrueBlue 1583 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 مرداد، ۱۳۹۰ من همه طعم هاشو دوست دارم ومعمولا هم مخلوطشو سفارش میدمچرا اینا به این مسئله نپرداختن؟ شما موجودی هستید که همه این خصوصیات در شما یافت میشه :icon_pf (34): 3 لینک به دیدگاه
Mahnaz.D 61915 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 مرداد، ۱۳۹۰ من بستنی شاه توتی هم دوس دارم 1 لینک به دیدگاه
spow 44197 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 17 مرداد، ۱۳۹۰ شما موجودی هستید که همه این خصوصیات در شما یافت میشه :icon_pf (34): :ws28: یاد کتاب انگیزه های روانی سارتر افتادم 1 لینک به دیدگاه
s_solhjou 1598 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 مرداد، ۱۳۹۰ من همشوووو دوست دارررم خوب اما بیشتر شکلاتی می خورم 1 لینک به دیدگاه
M!Zare 48037 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 مرداد، ۱۳۹۰ من همه طعم هاشو دوست دارم ومعمولا هم مخلوطشو سفارش میدمچرا اینا به این مسئله نپرداختن؟ منم همش رو دوست دارم... خصوصیات معجون خورا رو نگفته 1 لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 28 مرداد، ۱۳۹۰ من هم توت فرنگی هم قهوه دوست دارم ؛ هر دوش هم درست بود لینک به دیدگاه
zahra22 19501 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 مرداد، ۱۳۹۰ شکلاااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااتی... 1 لینک به دیدگاه
Arpak 8511 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 مرداد، ۱۳۹۰ شکلاااااااااااااااااااااا اااااااااااااااااااتی. .. 1 لینک به دیدگاه
آرانوس 6500 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 مرداد، ۱۳۹۰ بستنی وانیلی با تزیین پسته،گردو و شکلات لفطا 1 لینک به دیدگاه
goddess_s 16415 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 مرداد، ۱۳۹۰ من فقط موزی رو دوست ندارم! علاوه بر اینا شاتوت و سیب سبزم دوست دارم!:4chsmu1: 1 لینک به دیدگاه
felorans666 12046 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 مرداد، ۱۳۹۰ اگر بستنی وانیلی دوست دارید، فردی تنوعطلب هستید و اغلب اوقات براساس انگیزههای آنی عمل میکنید. از ریسک کردن نمیترسید و از آنجا که توقع زیادی از خود دارید، اهداف بزرگی هم برای خودتان در نظر میگیرید. روابط نزدیک خانوادگی برای شما لذتبخش است. اگر بستنی شکلاتی دوست دارید، فردی سرزنده و خلاق هستید و بهندرت سعی میکنید هیجان و اشتیاقتان را پنهان کنید. شخصیت شما برای دیگران جالب است و وجود شما در مهمانیها و مجالس فضا را شاد میکند. کارهای یکنواخت شما را کسل میکند و از اینکه همیشه در مرکز توجه دیگران باشید، لذت میبرید. 1 لینک به دیدگاه
کتایون 15176 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 مرداد، ۱۳۹۰ اگر بستنی شکلاتی دوست دارید، فردی سرزنده و خلاق هستید و بهندرت سعی میکنید هیجان و اشتیاقتان را پنهان کنید. شخصیت شما برای دیگران جالب است و وجود شما در مهمانیها و مجالس فضا را شاد میکند. کارهای یکنواخت شما را کسل میکند و از اینکه همیشه در مرکز توجه دیگران باشید، لذت میبرید. و اگر بستنی با طعم قهوه دوست دارید، حافظهٔ خوبی دارید؛ هیچوقت اسمها و وقایع گذشته را فراموش نمیکنید. زیاد به گذشته فکر میکنید و از مرور کردن خاطرات لذت میبرید. تا حدی درونگرا هستید و احساسات خود را بهراحتی بروز نمیدهید. نميشه كه هم برون گرا باشم هم دورن گرا 2 لینک به دیدگاه
M.P.E.B 4852 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 مرداد، ۱۳۹۰ شكلاتي خورا چقدر زيادن..... منم شكلاتي :w42: لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده