Neutron 60966 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 مرداد، ۱۳۹۰ توی گشتزنیهای اینترنت به این سایت برخوردم که برای خودم خیلی جالب بود! البته جالب که... بیشتر فاجعه!! وب سایت برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام همان طوری که از اسمش پیداست برای این طراحی شده تا با طی کردن سه مرحله ساده اندازه لغات انگلیسی که شما کامل به آن مسلط هستید را برای شما تخمین بزند. در این سایت اشاره شده که تعداد لغات زبان انگلیسی نسبت به سایر زبان ها بیشتر است، که من به این مورد شک دارم! برای تخمین دایره لغات تان تنها کافی است برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام و در دو مرحله اول لغاتی را که حداقل از یک معنی آن مطمئن هستید را تیک بزنید. باید در این مورد راست گو باشید و لغاتی را که قبلا شنیده بودید ولی معنی آن ها را نمی دانید خالی بگذارید تا در نتیجه به مورد دقیق تری برسید. در مرحله سوم و آخر از شما چند سوال کلی پرسیده می شود. در رابطه با اینکه انگلیسی زبان اول یا دوم شماست، سن، جنسیت، محل زندگی و … این سایت می تواند برای همه مفید باشد حتی کودکانی که در حال آموزش زبان هستند نیز با کمک والدین خودشان می توانند از سایت استفاده کنند ولی من آن را شدیدا به فراگیران زبان انگلیسی توصیه می کنم تا حساب کلی از لغاتی که از بر هستند دستشان بیاید.منبع: برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 47 لینک به دیدگاه
pianist 31129 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 مرداد، ۱۳۹۰ واسه من شد 2670 کلمه حالا خوبه یا بده؟؟ 10 لینک به دیدگاه
Neutron 60966 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 8 مرداد، ۱۳۹۰ واسه من شد 2670 کلمه حالا خوبه یا بده؟؟ ino bekhun mifahmi: برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 9 لینک به دیدگاه
الهام. 8079 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 مرداد، ۱۳۹۰ ino bekhun mifahmi: برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام من خوندم نفهميدم :4chsmu1: 8 لینک به دیدگاه
pianist 31129 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 مرداد، ۱۳۹۰ ino bekhun mifahmi: برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام :mpr: من رو باش چه خوشبین بودم... :icon_pf (34): ممنون خیلی جالب بود... 8 لینک به دیدگاه
M_Archi 7762 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 مرداد، ۱۳۹۰ عمرا کسی رکورد منو بزنه :4chsmu1: 1,930 words :دی (بازم جای شکرش باقیه 1930 تا بلدم. فکر نمیکردم بیشتر از 20-30 تا بشه :دی) 15 لینک به دیدگاه
میلاد 24047 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 مرداد، ۱۳۹۰ 3900 تا ولی فکر کنم کمتر باشه واقعیش:JC_thinking: 13 لینک به دیدگاه
Hossein.T 22596 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 مرداد، ۱۳۹۰ 9,680 ولی فک نمیکنم اینقدر بلد باشما! 11 لینک به دیدگاه
کهربا 18089 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 مرداد، ۱۳۹۰ 2,510 هههههه منم فکر کنم کمتر بلد باشم 4 لینک به دیدگاه
Mahnaz.D 61915 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 مرداد، ۱۳۹۰ 23800 یه کم به خودم امیدوار شدم نه بابا اونقدرا بلد نیستم 11 لینک به دیدگاه
Neutron 60966 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 8 مرداد، ۱۳۹۰ 23800یه کم به خودم امیدوار شدم نه بابا اونقدرا بلد نیستم بابا Native 9 لینک به دیدگاه
Mahnaz.D 61915 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 مرداد، ۱۳۹۰ بابا Native ما کوچیکتیم رفیخ :girl_blush2: 6 لینک به دیدگاه
Neutron 60966 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 8 مرداد، ۱۳۹۰ ما کوچیکتیم رفیخ :girl_blush2: 3 لینک به دیدگاه
Hossein.T 22596 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 مرداد، ۱۳۹۰ 23800یه کم به خودم امیدوار شدم نه بابا اونقدرا بلد نیستم :shame: 3 لینک به دیدگاه
میلاد 24047 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 مرداد، ۱۳۹۰ ننوشته کلا چند تا لغت داره؟:JC_thinking: 4 لینک به دیدگاه
pianist 31129 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 مرداد، ۱۳۹۰ فکر کنم کلا 30000 هزار تا باشه 5 لینک به دیدگاه
میلاد 24047 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 مرداد، ۱۳۹۰ یه بار دیگه تست دادم شد 3,890 :JC_thinking: 10 تا لغت تو این فاصله یادم رفته یعنی 7 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده