aida1 42 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 تیر، ۱۳۹۰ سلام دوستان من برای کنکور ارشد میخونم .پیشنهاد میکنم تا تشکیل یک انجمن کنکور ارشد ریاضی بدیم ودر اون به تبادل اطلاعات,رفع اشکالات ,برنامه ریزی فردی وجمعی,... بپردازیم.خواهش میکنم علاقه مندان به درخواست من پاسخ بدن تا این تایپیک رو به یک انجمن تبدیل کنیم.مطمئنا با تشکیل این انجمن بسیاری از مشکلات درسی وغیر درسی کنکوریها حل میشه و باعث میشه هر وقت کم اوردیم اراده دوباره پیدا کنیم و برای همدیگه قوت قلب باشیم. با تشکر از همه دوستان و آرزوی موفقیت برای همه کنکوریها 9 نقل قول لینک به دیدگاه
aida1 42 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 2 تیر، ۱۳۹۰ برای شروع و رونق تایپیک من یک سری از تجربیات را در قالب نکات میگذارم امیدوارم مورد استفاده دوستان قرار گیرد: (دوستان خواهش می کنم در صورت هر گونه کپی از مطالب حتما نام سایت و تایپیک ذکرشود.متشکرم) 1-برای موفقیت در تحصیل حتما باید برنامه ریزی نمود.(دوستانی که به تایپیک ملحق می شوند چنانچه اصول برنامه ریزی را نمی دانند بگویند تا در تایپیک قرار دهم.) 2-برنامه باید تا انتها به درستی دنبال شود. 3-ابتدا مطالب را بخوانید بعد سراغ تست زنی بروید. 4-ریاضیات را هیچگاه حوس نکنید بلکه ان را یاد بگیرید. 5-چنانچه پایه تان ضعیف است ابتدا پایه تان را قوی کنید. 6-از اشکالات اساسی خود سرسری نگذرید. 7-وقتتان را برای اشکالات جزئی هدر ندهید. 8-سعی کنید مسائل را خودتان حل کنید و بلافاصله به سراغ راه حل نروید ,این بدترین نوع یادگیری است. 9-وقت را در نظر داشته باشید ولی دغدغه اصلی خود نکنید. 10-هیچ درسی را با این عنوان که "من ان را یاد نمی گیرم" یا "خیلی مشکل است" کنار نگذارید. چنانچه در مورد نکات فوق مشکلی داشتید بپرسید تا توضیحات بیشتری ارائه دهم. 9 نقل قول لینک به دیدگاه
Peyman 16150 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 تیر، ۱۳۹۰ این رو از یک وبلاگ براتون گذاشتم، امیدوارم به کار بیاد. ۱- ریاضیات عمومی: * حساب دیفرانسیل و انتگرال و هندسه تحلیلی (۳ جلد):نوشته جورج بی . توماس و راس ال. فینی- ترجمه علی اکبر عالم زاده و داریوش بهمردی * ریاضیات عمومی - نوشته ایساک مارون - ترجمه خلیل پاریاب کتاب قویتری در این زمینه : * حساب دیفرانسیل و انتگرال - نوشته تام.م.آپوستل - ترجمه علیرضا ذکایی و مهدی رضایی دلفی و علی اکبر عالم زاده و فرخ فیروزان (این کتاب برای مطالعه در طول ترم مفید است و نه برای آزمون ارشد که وقت شما کم است!) یک توصیه: در ریاضیات عمومی، به دنبال مطالعه مجدد مباحث نباشید و مستقیماً سراغ تست زدن و حل سوالات آزمونهای سالهای گذشته بروید و فقط مباحثی که در آنها ضعف جدی دارید و یا اصلاً نخوانده اید را مطالعه کنید. ۲- معادلات دیفرانسیل: * معادلات دیفرانسیل - نوشته دکتر عبدالله شیدفر * معادلات دیفرانسیل - نوشته دکتر مسعود نیکوکار ۳- آمار و احتمالات: * نظریه احتمالات و نتیجه گیری آماری - نوشته لارسون * آمار ریاضی - نوشته جان فروند (+والپول) - ترجمه علی عمیدی و محمد قاسم وحیدی اصل * مبانی احتمال - نوشته شلدون راس - ترجمه احمد پارسیان و علی همدانی *آزمونهای ریاضی کارشناسی ارشد - دکتر مسعود نیکوکار) کتاب خلاصه مباحث اساسی کارشناسی ارشد آمار و احتمال - نوشته محسن راد - انتشارات پردازش نیز سرفصل های ارشد را بخوبی پوشش داده است. *.آمارواحتمالات مهندسی نویسنده دکتر نعمت اللهی ۴- توابع مختلط: * متغیرهای مختلط و کاربردها- نوشته روئل و.چرچیل و جیمز وارد براون - ترجمه امیر خسروی ۵- جبر ۱: * نخستین درس در جبر مجرد جلد ۱ و ۲ - نوشته جان ب. فرالی - ترجمه مسعود فرزان * مباحثی در جبر - نوشته ی. ن. هرشتاین - ترجمه علی اکبر عالم زاده برای فهم بهتر جبر۱ کتاب زیر پیشنهاد می شود که شامل مثالهای فراوانی می باشد: * مقدمه ای بر جبر مجرد - نوشته محمد رجبی طرخورانی در ضمن کتابهای زیر نیز سر فصلهای جبر ۱ و ۲ را بخوبی پوشش داده اند: * جبر ۱ - نوشته مسعود نیکوکار و محمود غافری * جبر ۲ - نوشته مسعود نیکوکار و محمود غافری ۶- آنالیز ریاضی ۱: * اصول آنالیز ریاضی - نوشته والتر رودین - ترجمه علی اکبر عالم زاده * آنالیز ریاضی - تام م. آپوستل - ترجمه علی اکبر عالم زاده (فقط فصل ۶ که در مرجع قبلی نیست - فصل تابعهای با تغییر کراندار و خمهای با درازای متناهی) * .آنالیز ریاضی (کتاب ارشد)انتشارات پوران پژوهش نویسنده:دکتر رضوانی ۷- آنالیز ریاضی ۲: * اصول آنالیز ریاضی - نوشته والتر رودین - ترجمه علی اکبر عالم زاده * اصول آنالیز حقیقی - نوشته ربرت جی. بارتل - ترجمه جعفر زعفرانی ۸- آنالیز عددی ۱: * آنالیز عددی - نوشته اسماعیل بابلیان (انتشارات دانشگاه پیام نور) * آمادگی برای آزمون های کارشناسی ارشد - آنالیز عددی - نوشته سعید زارع زاده و بهروز عبدلی - انتشارات نگاه دانش ۹- جبر خطی: * جبر خطی - نوشته کنت هافمن و ری کنزی - ترجمه جمشید فرشیدی * جبر خطی - نوشته مایکل اونان - ترجمه حسن آبادی 7 نقل قول لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .