afa 18504 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 خرداد، ۱۳۹۰ اگرکسی ازشما(زن یاشوهر)بپرسد همسر شما برای اینکه شمارابه بهترین نحوممکن خوشبخت کند چه باید بکند، چه جوابی می دهید؟ کمی به این پرسش مهم فکر کنید. پاسخ بسیاری اززوج ها به این سوال بکی ازمهم ترین مسایل درزندگی مشترک است، یعنی توجه ومراقبت، به بیان ساده تر، زن وشوهرها می گویند بهترین کاری که همسرشان می تواند برای حداعلای خوشبختی شان انجام دهد نه شهرت وثروت، بلکه توجه به او ومراقبت ازاوست. اگر پاسخ شما هم چنین است، آنوقت سوالی دیگرپیش می آید: دوست دارید همسرتان چگونه به شما توجه وازشما مراقبت کند؟ دراین مورد کمی بیشتر بگوییم. وقتی ازدواج می کنید، شما وهمسرتان با عشق زندگی راشروع می کنیدو برای خوشبخت کردن همدیگر کاملا برانگیخته می شوید. در این راه، گویی همه چیز برای شما مهیا شده یا می شود. اما گاهی شاید نتوانید راه درست مراقبت وتوجه را پیدا کنید. اگراین طورشود، عشق ومحبت که لازمه اصلی تداوم زندگی مشترک است، درشما کم می شود وبه خاموشی می گراید. فراموش نکنید که صرف تعهد به خوشبخت کردن یا توجه به همدیگر نیست، بلکه باید دراین راه دست به اقدام بزنید. اما چه کار باید کرد؟ روان شناسان می گویند مهم ترین جنیه در مراقبت وتوجه درزندگی مشترک ارضای نیازهای عاطفی زن وشوهر درخانه وخانواده است. اما نیازعاطفی چیست؟ خیلی ساده وخلاصه، نیازعاظفی یک ولع است، ولعی که اگر ارضا شود، به شما احساس شادکامی وراحتی وخشنودی دست می دهد واگر ازضا نشود، احساس محرومیت وناخوشایندی وناراحتی می کنید. آیا تا به حال درخیابان زن وشوهری رادیده اید که درکنارهم عاشقانه وخرامان حرکت می کنند، گویی همه خوشبختی عالم را دراختیاردارند؟ چه احساسی ازاین صحنه به شما دست داده است؟ اگر آرزو کرده اید که ای کاش شما هم باهمسرتان چنین حال وروزی را می داشتید، بدانید که این یک ولع است که ازضا نشده مانده.درواقع، این نیاز ارضا نشده عاظفی در زندگی شماست. به تعداد همه زندگی های مشترک نیازهای عاظفی وجود دارد، ولی بعضی ازآنها به علت اینکه اصلی تر ازبقیه اند وخوشبختی بیشتری ازآنها به دست می آید مهم ترند وما آنها را مهم ترین نیازهای عاظفی زن وشوهرها می دانیم. این نیازها که در ده دسته قرار میکیرند، درصورتی که خوب ارضا شوند، سبب می شوند تا عشق ومحبت زن وشوهری که باهم یک زندگی مشترک را تشکیل داده اند، به هم زیادتر شود وخوشبختی رادرکنار هم احساس کنند. اولین نیاز عاطفی ابراز محبت وعاطفه ورزی است که درذیل به آن می پردازیم. عاطفه ورزی وابرازمحبت یک رابطه عاشقانه چند جزیا رکن حیاتی دارد: احساس ایمنی، احساس مراقبت ومحافطت، احساس راحتیواحساس تایید شدن وتحسین. عاطفه ورزی مشکل اصلی رابطه عاشقانه است وبه یک معنا این اجزای حیاتی را به طور نمادین نشان میدهد. عاطفه ورزی به شکلی بیانگر ابرازمراقبت وتوجه است. یعنی عامل اصلی خوشبختی زوج ها درزندگی مشترک. وقتی زن یا شوهری به همسر خویش عاطفه نشان می دهد، دو پیام برای او می فرستد: 1توبرای من اهمیت بسیاری داری وبنابراین، باتمام وجودم ازتو مراقبت وبه تو توجه می کنم. 2من به مشکلاتی که برایت پیش می آید حساسیت دارم( نگران می شوم) و وقتی به من نیازداری، درکنارت خواهم بود. این پیام های نهفته در عاطفه ورزی وابرازعشق به همسر چنان اهمیتی دارند که گفته می شود عاطفه ورزی چسب وملاط روابط عاشقانه است، یهنی عامل تحکیم کننده ومودت بخش زندگی مشترک. نبود عاظفه ورزی دریک زندگی مشترک به تدریج به بیگانگی زن وشوهرها منجرمی شودووجودش آنان راازنظر عاطفی به هم پیوند می زند. اما یک سوال. چگونه می توانید بفهمید که به ابراز محبت همسرتان نیاز دارید؟پاسخ هرچند ساده است، متاسفانه عده ای اززن وشوهرها آن را نمی دانند. اگر وقتی همسرتان به شما ابرازمحبت وعشق وعاطفه می کند، احساس یا فکر می کنید که وای چقدر معرکه است یا درمواقعی که همسرتان به شما به قدر کافی ابراز عشق ومحبت نمی کند احساس ناراحتی می کنید، شما ازنظر عاطفی نیازمند عاطفه ورزی هستید. راه های عاطفه ورزی اما عاطفه ورزی ازچه راه هایی میسر است؟ انتقال عاطفه به همسر از راه های بسیاری میسر وممکن است. لزومی ندارد این راه ها همیشه پرخرج باشند. تنها کافی است همسرتان را در آغوش بگیرید، او را ببوسید، به او بگویید که دوستش دارید( این جمله را برزبان بیاورید، نه اینکه با خود بگوییداو می داند یا باید بداندکه من چقدر دوستش دارم)، دستش را بگیرید، با او به پیاده روی بروید، درمواقعی که درکنا هم نیستید به او زنگی بزنید، محبت تان را به او نشان دهید، شاخه ای گل یا هدیه بدهید یا حتی وسیله ای که داشتن اش را آرزو می کند برایش بخرید وبعد به او بگویید که فقط برای تو این را خریدم اینها همه نمونه هایی ازعاطفه ورزی به همسرند. فراموش نکنید ابرازمحبت به همسر به افزایش عشق ومحبت می انجامد، این احساس مراقبت وتوجه را نشان می دهد وبه تحکیم خانواده می انجامد. درعشق ورزیدن خبره شویم چند راهکار اصلی برای ابرازعاطفه وعشق ومحبت به همسر وجود دارد.اگرشما وهمسرتان تلاش کنید آنها را مرتب ومنظم انجام دهید، می توانید در عاظفه ورزیدن خبره شوید. ممکن است کسی بگوید اینها در بعضی موارد تظاهر است وواقعی نیست، اما اینها راهکارهایی واقعی اند . مشکل این است که بسیاری از زن وشوهرها یاد نگرفته اند آنها را عملی کنند وواقعیت اش، کسی هم به آنها یاد نداده است. پس اگر تلاش کنید، ثمراتش را خواهید دید. امتحان کنید. درحالی که بهم به سراغ صبحانه می روید، به ا بگویید که دوستش دارید.(نترسید، اززیاد گفتن جمله دوستت دارم کسی لوس نمی شود) طی روز وازمحل کار یکی دومرتبه به او زنگ بزنید وجویای احوالش باشید. بعد ازاتمام کار روزانه وقبل ازرسیدن به خانه به او تلفن بزنید وبگویید که به خانه خواهید آمد وبعد بازهم جمله جادویی راتکرار کنید. حاقل هفته ای یک بار یک دسته گل برای همسرتان بخرید وکارتی روی آن بگذارید ودر آن جمله ای احساسی وعاشقانه بنویسید( مثلا دوستت دارم، عزیزم) وقتی به خانه رسیدید،چند لحظه ای درباره گذران روز با او حرف بزنید. توجه کنید که دراین لحظه که همسرتان در حال صحبت کردن اولیه است، هیچ کار دیگری نکنید تا حواستان پرت نشود. برای شروع این کار می توانید از او بپرسید امروز جه خبر؟ اگر فرزندی دارید سعی نکنید سر صحبت با همسرتان را با احوالپرسی ازفرزندتان بازکنید. شام را باهم بخورید وموقع شام هم بازعشقتان رابه اوابرازکنید.( جمله جادویی را برزبان بیاورید.) 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده