رفتن به مطلب

پنیر حبشی (اتیوپی)


afa

ارسال های توصیه شده

مواد لازم:

 

پنیر تازه 250گرم

پیازرنده شده 1عدد

سیر کوبیده شده 1 تا 2 حبه

کره 75 گرم

زنجبیل ساییده شده 1 قاشق چایخوری

هل ساییده نصف قلشق چایخوری

جوز بویا ساییده شده نصف قاشق چایخوری

دارچین ساییده شده 1 قاشق مرباخوری

فلفل قرمز 1 قاشق چایخوری

فلفل سیاه 1قاشق چایخوری

زردچوبه 1قاشق مرباخوری

میخک ساییده شده اندکی به دلخواه

نمک به میزان لازم در صورت استفاده از پنیرکم نمک

 

طرز تهيه :

روغن را در تابه داغ کنید و پیاز و فلفل سبز یا قرمز را در آن تفت بدهید تا نرم شود . سیر را در تابه بیندازید و یک چرخ بدهید . گویا مردم اتیوپی دوست ندارند کسی آن ها را حبشی بنامد ، ولی تاکنون شنیده نشده است که به نام «پنیر حبشی» اعتراضی کرده باشند . با این پنیر و برش های کوچک نان می توان کاناپه درست کرد ، یا ظرف پنیر را همراه با نان بریده روی میز اردو گذاشت .

کره را در تابه دردار کوچکی روی آتش ملایم داغ کنید . پیاز و سیر را یک دقیقه در کره تفت بدهید ، سپس همه ادویه را اضافه کنید و با کاردک چوبی یک چرخ بدهید ( نسوزد!) . آتش را خاموش کنید و در تابه را ببندید .

نیم ساعت بعد کره آب شده را از یک صافی ریز بافت بگذرانید ، به طوری که دُرد اولیه در ته تابه بماند . کره زلال را روی پنیر بریزید و با چنگال مخلوط کنید ، همین قدر که کره به خورد پنیر برود . نمک پنیر را اندازه کنید .آماده است.

 

104270.jpg

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .

مهمان
ارسال پاسخ به این موضوع ...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

  تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

×
×
  • اضافه کردن...