EOS 14528 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 خرداد، ۱۳۹۰ برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام مواد لازم : آرد: 250 گرم پودرکاکائو: 50 گرم تخممرغ: 2عدد روغن مایع: 125 میلیلیتر(نصف لیوان) آب جوش: 250 میلیلیتر خامه صبحانه: یک قاشق غذاخوری پر بيکینگ پودر: یک قاشق چایخوری شکر: 175گرم مواد لازم برای تهیه کرم پنیر پنیر خامهای بدون نمک: 300 گرم پودر قهوه فوری یا نسکافه: یک قاشق غذاخوری شکر: 5 تا 6 قاشق غذاخوری روش تهیه : ابتدا درکاسهای گود، آرد و پودرکاکائو و بيکینگ پودر را 2 تا 3 بار الک میکنیم. شکر را به مواد خشک اضافه کرده و همه را با هم خوب مخلوط میکنیم. در ظرفی دیگر، تخم مرغها را با همزن دستی خوب بههم زده، خامه را نیز در آب جوش حل کرده، بههمراه روغن مایع به تخممرغها اضافه میکنیم و بههم میزنیم. مواد خشک و تر را با هم مخلوط کرده و به اندازه 8 شماره با همزن برقی مخلوط میکنیم. بهاندازه سهچهارم از قالبهای مافین را پرکرده و به مدت 45 دقیقه روی پنجره وسط فر که از قبل با دمای 175 درجه سانتیگراد گرم شده میپزیم. پس از پخت، آن را از قالب خارج میکنیم. کمی که خنک شد، قسمت یک سوم بالایی کیک را از عرض برش داده و روی تمامی قسمتها را اندكي شربت قند غلیظ میریزیم. برای تهیه کرم، شکر و نسکافه را داخل آسیاب برقی ميريزيم تا کاملا پودر شوند، سپس درکاسهای مناسب آن را با پنیر خامهای مخلوط میکنیم. برای مخلوط کردن مواد، احتیاجی به همزن نیست و این کار را با یک قاشق ساده انجام میدهیم. درانتها کرم را داخل قیف ریخته و روی قسمت پایین شیریني میگذاریم و برش رویی را بهصورت کج روی کرم قرار ميدهیم. مافینها را از چند ساعت قبل از مصرف، داخل یخچال ميگذاريم. 3 نقل قول لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .