رفتن به مطلب

ارسال های توصیه شده

کوکو سبزی های زمستانی

15817123494178157611471872211063619319823528.jpg

 

در فصول سرد سال در كشور ایتالیا كوكویی پخته می‌شود كه در واقع مخلوطی از سبزیجات مختلف فصل شامل تره‌فرنگی، اسفناج و فلفل دلمه‌ای قرمز و تخم‌مرغ است.

برای پخت این كوكو، زمان زیادی لازم نیست، پس آن را برای شام امشب بپزید و لذت ببرید.

مواد لازم برای 3 تا 4 نفر:

 

2 قاشق سوپ‌خوری روغن زیتون

یك عدد فلفل دلمه‌ای قرمز بزرگ (نگینی خرد شود)

یك قاشق چای‌خوری زیره سبز

3 عدد تره‌فرنگی حدود 450 گرم (خلالی خرد شود)

150 گرم برگ اسفناج

5 عدد تخم‌مرغ بزرگ

یك قاشق سوپ‌خوری ریحان تازه خرد شده

یك قاشق سوپ‌خوری جعفری تازه خرد شده

نمك و فلفل به میزان كافی

دو سوم پیمانه پنیر پارمسان (برای سرو درصورت دلخواه)

طرز تهیه:

 

1- تابه متوسطی آماده كرده و

برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید.
را در آن بریزید. سپس تابه را روی شعله اجاق‌ گاز قرار دهید و
برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید.
را در روغن ریخته و روی دمای متوسط اجاق‌گاز تفت دهید.

برای این منظور 6 تا 8 دقیقه زمان نیاز است. در طول این مدت، مرتب فلفل‌های خردشده را هم بزنید. نصف قاشق چای‌خوری از زیره را نیز در مواد بریزید و 1 تا 2 دقیقه حرارت دهید.

2- حالا تره فرنگی خردشده را به مخلوط فلفل و زیره اضافه كنید و در ظرف را بگذارید و 4 تا 5 دقیقه صبر كنید تا تره فرنگی نرم شده و بپزد. سپس كمی نمك و فلفل سیاه اضافه كنید تا مواد مزه‌دار شوند.

3- برگ‌های

برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید.
را شسته و همراه آب آن به مواد اضافه كنید و در ظرف را بگذارید. مدت 5 دقیقه دیگر حرارت دهید تا اسفناج در همان آب حاصل از شستن بپزد.

نكته: در صورتی كه برگ‌های اسفناج درشت است، آنها را خرد كنید.

4-

برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید.
را در كاسه دیگری شكسته و با نمك، فلفل، ریحان، جعفری و باقیمانده زیره مزه‌دار كنید.

سپس آن را روی سبزیجات پخته داخل تابه ریخته و شعله اجاق‌گاز را زیادتر كنید تا تخم‌مرغ به اصطلاح، خودش را بگیرد و تغییررنگ پیدا كند؛ البته برای این منظور باید در تابه را بگذارید.

5- پس از اینكه سطح زیرین كوكو سرخ شد، شعله بالای فر را روشن كرده و تابه را داخل فر قرار دهید تا روی آن نیز سرخ شود، ولی مراقب باشید قهوه‌ای‌رنگ نشود. در پایان، پنیر پارمسان را روی سطح كوكو رنده كرده و سرو كنید.

نكته:

اگرچه مرحله پایانی پخت این كوكو در ایتالیا داخل فر است، ولی اگر اجاق‌گاز شما فر ندارد، می‌توانید پس از سرخ‌شدن قسمت زیرین كوكو، آن را به چند قسمت بریده و پس از برگرداندن تكه‌ها، سطح روی كوكو را نیز سرخ كنید.

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .

مهمان
ارسال پاسخ به این موضوع ...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

  تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

×
×
  • اضافه کردن...