afa 18,504 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 اردیبهشت، ۱۳۹۰ نمک ژاپنی خودش شور نیست ولی باعث می شود مزه تمام مواد داخل غذا به خوبی مشخص باشد و غذا خوشمزه تر شود ... مواد لازم : نودل ( پاستا ) 100 گرم فلفل دلمه ای رنگی ۲۵ گرم جوانه ماش ۲۵ گرم قارچ ۲۵ گرم هویج ۲۵ گرم کرفس ۲۵ گرم آب 5 لیوان سویا سس ۴ قاشق غذاخوری نمک ژاپنی ۵ قاشق غذاخوری آرد ذرت ۱ قاشق غذاخوری طرز تهیه : کرفسها را خلال می کنیم قارچ را هم ورقه می کنیم .مخلوط می کنیم . هویج را هم خلال می کنیم . سعی می کنیم همه سبزیجات را به یک اندازه خلال کنیم . جوانه ی ماش فلفل دلمه ای را هم به همان شکل خرد کرده و تمام سبزیجات را داخل ظرف ریخته روی حرارت می گذاریم با روغن تفت می دهیم . (می توان از روغن کانولا استفاده کرد ) . بعد سویا سس را اضافه می کنیم و نمک ژاپنی هم به مواد اضافه می کنیم (نمک ژاپنی خودش شور نیست ولی باعث می شود مزه تمام مواد داخل غذا به خوبی مشخص باشد و غذا خوشمزه تر شود )مواد را مخلوط کرده و آب اضافه می کنیم نشاسته ذرت یا آرد ذرت را داخل نصف لیوان آب حل می کنیم داخل مواد می ریزیم تا مایع سوپ را غلیظ کند .بعد می گذاریم سوپ جا بیفتد . 1 نقل قول لینک به دیدگاه
mim-shimi 25,686 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 فروردین، ۱۳۹۲ نمک ژاپنی چیه؟ میفروشن بیرون؟ نقل قول لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .