m.sh1992 2,210 ارسال شده در 30 خرداد 1396 اینجا خاطرات من با اینا بوده بعضی هاشون خیلی وقته نیستن یا ممکنه دعوامون شده باشهعلی فاطمی رئیس بزرگ مریم روزبه مهناز آرتاش مجید m.sh1992 زنجیری زهرا seren7 مهندس سهند شقایق و بقیه که موقت یه سر بهمون می زدن هر جا هستین همیشه خوش باشین بدی و خوبی هم دیده باشین مهم نی زندگی همینه زهرمار :vahidrk: زنجیری خودتی، توهمی روان پریش .. من فقط سادیسم داشتم .. دوباره توهم زدی؟؟ الانم توهم خوب شدن زدی داری خدافظی میکنی؟ پسره روان پریش با بعضی از بچه ها دعواش شده بعد ب من میگه زنجیری.. عه عه عه.. آخه توهم هم اینقدر بالا!! دیوونگی هم تا این حد؟؟!!! 3 نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال
afshin18 11,175 ارسال شده در 11 تیر 1396 یعنی خوب شدی؟؟؟ شاید زهرمار :vahidrk: زنجیری خودتی، توهمی روان پریش .. من فقط سادیسم داشتم .. دوباره توهم زدی؟؟الانم توهم خوب شدن زدی داری خدافظی میکنی؟ پسره روان پریش با بعضی از بچه ها دعواش شده بعد ب من میگه زنجیری.. عه عه عه.. آخه توهم هم اینقدر بالا!! دیوونگی هم تا این حد؟؟!!! خب به سادیسم معترض بودی دعوا نبود صحبت جدی بود نه حوصله ندارم بیشتر تا توهم 3 نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال
Ali.Fatemi4 22,825 ارسال شده در 11 تیر 1396 شاید و من ا... توفیق:ws28: 3 نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال
m.sh1992 2,210 ارسال شده در 12 تیر 1396 شاید خب به سادیسم معترض بودی دعوا نبود صحبت جدی بود نه حوصله ندارم بیشتر تا توهم شاید!!!!؟؟؟ میگم توهمی ای میگی نه من خوب شده بودم شماها قبول نمی کردید.. وگرنه چرا ب سادیسم معترض باشم؟؟ هنوزم گاهی سادیسمم عود میکنه خب اینکه چیزی نیست.. آدمای سالم هم گاهی اوقات بی حوصله میشن چ برسه ب توهمیا.. 2 نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال
afshin18 11,175 ارسال شده در 14 تیر 1396 و من ا... توفیق:ws28: مهذا کذا 2 نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال
afshin18 11,175 ارسال شده در 14 تیر 1396 شاید!!!!؟؟؟ میگم توهمی ای میگی نه من خوب شده بودم شماها قبول نمی کردید.. وگرنه چرا ب سادیسم معترض باشم؟؟ هنوزم گاهی سادیسمم عود میکنه خب اینکه چیزی نیست.. آدمای سالم هم گاهی اوقات بی حوصله میشن چ برسه ب توهمیا.. آدم توهمی که حوصله اش سر نمیره همیشه سرحاله تو از عود مود ردی کلا همیشه عودی از گه گاهی گذشته همیشه همینه 2 نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال
m.sh1992 2,210 ارسال شده در 20 تیر 1396 آدم توهمی که حوصله اش سر نمیره همیشه سرحاله تو از عود مود ردی کلا همیشه عودی از گه گاهی گذشته همیشه همینه نه گاهی توهمیا توهم بی حوصلگی میزنن.. ب نوعی دیوونه ان دیگه البته تو ک از گاهی گذشته و همیشه همینطوری هستی نشون میده کارت از توهم گذشته و میتونیم نشان برتر دیوونگی رو بهت اهدا کنیم 2 نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال
roozbeh ameri 8,439 ارسال شده در 21 تیر 1396 همتون باید بستری بشید دوباره :w16: 1 نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال
شقایق31 40,377 ارسال شده در 13 مرداد 1396 سلووووووم خوبین؟روانیای عزیز چطورین من که خوب شدم مرخص شدم ولی ظاهرا هنوز امار مجانین بالاس 1 نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال
roozbeh ameri 8,439 ارسال شده در 12 شهریور 1396 نه گاهی توهمیا توهم بی حوصلگی میزنن.. ب نوعی دیوونه ان دیگه البته تو ک از گاهی گذشته و همیشه همینطوری هستی نشون میده کارت از توهم گذشته و میتونیم نشان برتر دیوونگی رو بهت اهدا کنیم عکس بچه چی شد؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟:banel_smiley_4::banel_smiley_4: 2 نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال
m@ry@71 3,690 ارسال شده در 12 شهریور 1396 :4chsmu1: سلااااااام هنوز خوب نشدید شماها امیدوار بودم تو این مدت لااقل اینجا گل و بلبل شده باشه ها 2 نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال
مجید بهره مند 43,110 ارسال شده در 26 شهریور 1396 سلام بر مجانین خوبید 3 نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال
m@ry@71 3,690 ارسال شده در 26 شهریور 1396 سلام بر مجانین خوبید سلام بر مدیر تالار خودمان 2 نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال
roozbeh ameri 8,439 ارسال شده در 1 مهر 1396 سلا مخل چلا چطورین؟ اینجا اومدنت با خودتونه بیرون رفتنتون با من که منم اجازه خروج نمیدم به کسی:ws3:پروندتون تا ابد اینجا مفتوحه 3 نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال
Yamna 1 17,419 ارسال شده در 1 مهر 1396 :ws52::ws52::ws52::ws52: 3 نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال
roozbeh ameri 8,439 ارسال شده در 5 مهر 1396 پاستیل نداریم بدو برو ببینم :vahidrk: 1 نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال
آرتاش 33,340 ارسال شده در 5 مهر 1396 ذاتا پاییز و دارالمجانین درهم تنیده شدن هیشکی خوب نشده الکی ادای ادمای سالم رو در نیارید همه فقط از حالتی به حالت دیگه تبدیل شدن توهم زدن که خوب شدیم رفت 2 نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال
roozbeh ameri 8,439 ارسال شده در 7 آبان 1396 همین اندک تلاشی که میکنیم که اینجا تعطیل نشه وحداقل هر ماه یه پست توش میذاریم جای بسی تقدیر و تشکر و قدر دانی داره ولی کو مدیر با بصیرت و دانا؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟:ws3: 2 نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال
Hanaaneh 28,167 ارسال شده در 8 آبان 1396 ما هیچ کدوم دیوونه نیستیماشتباهی ما رو آوردن اینجا تو دیوونه ترین عضو اینجا بودی یه زمانی رفتی و دیگههیچ خبری ازت نشد. چرا همه رفته بودناشون رو میذارن واسه پاییز؟ جمشید! چرا پاییز هیشکی بر نمیگرده؟ 2 نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال
m.sh1992 2,210 ارسال شده در 12 آذر 1396 عکس بچه چی شد؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟:banel_smiley_4::banel_smiley_4: :ws3: رونما بدید تا بذارم :ws3: نمیدونم چرا میام اینجا چیزی جز دیگر آزاری ب ذهنم نمیرسه 1 نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال