Turtoise 876 ارسال شده در 15 خرداد 1389 دوستان خواهشا اینجا اسپم نکنید 1 نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال
marjan17 4,150 ارسال شده در 15 خرداد 1389 همین یه بار و به حرفت گوش میکنم 1 نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال
Turtoise 876 ارسال شده در 15 خرداد 1389 همین یه بار و به حرفت گوش میکنم آفرین دخمل خوف نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال
هولدن کالفیلد 19,944 ارسال شده در 15 خرداد 1389 مرسی مرجان عزیز آرش خان مثل اینکه شما از آخوند و این حرفا دیدا پره ... اما مثل اینکه همه کاره مملکت ما انها هستند ... کاری از دست من و شما بر نمی آد در ضمن من اسم تالار رو انتخاب نکردم .... اما فکر کنم چون زبانی غیر از فارسی هست ما می گیم زبان خارجی .... چه عیبی داره .... بعد کی میشه به من بگین شما از کج فهمیدین که این کلمات رو آخوند ها از کجا آوردن؟؟؟؟؟ ببخشید این کیبورش یکم خرابه دکمه هاش مثل آدم کار نمی کنه خارجی خوبه اما حارجه نه ... از اونجایی که "ه "نشانه مونث و کاربردش مخصوص زبان عربیه و کسی که از ان استفاده میکنه یا عربه یا آخوند ... بخشید من تا اونجایی که میدونم هیچ نسبتی هم با خان ها ندارم ! 1 نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال
Turtoise 876 ارسال شده در 15 خرداد 1389 خارجی خوبه اما حارجه نه ...از اونجایی که "ه "نشانه مونث و کاربردش مخصوص زبان عربیه و کسی که از ان استفاده میکنه یا عربه یا آخوند ... بخشید من تا اونجایی که میدونم هیچ نسبتی هم با خان ها ندارم ! باشه ... به خاطر شما پیگیری میشه .... با مرجان صحبت کنید به ادمین بگه والا خان رو از واتارت گفتم!!! سخت نگیر برادر من اگر بخوایم هر جا و مخصوصا اینجا که دنبال یادگیری هستم این مسائل رو قاطی کنیم به جایی نمی رسیم :wubpink: نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال
Doctor_Shovan مهمان ارسال شده در 15 خرداد 1389 سلام رییس جان .. میشه تاپیک عربی هم نوشت ونیز زبان کردی ؟ البته نه به عنوان اموزش ولی مطالبی کوتاه و جالب که بیشتر و جود این زبانها رو درفاروم نمایش بده نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال
Turtoise 876 ارسال شده در 15 خرداد 1389 سلام رییس جان .. میشه تاپیک عربی هم نوشت ونیز زبان کردی ؟ البته نه به عنوان اموزش ولی مطالبی کوتاه و جالب که بیشتر و جود این زبانها رو درفاروم نمایش بده دوست عزیز عربی میشه اما کردی نه!!!!!! عربی هم به شرطی که اول قواعد توش باشه بعد اسپم راه انداخت با مرجان صحبت کنید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال
Doctor_Shovan مهمان ارسال شده در 15 خرداد 1389 دوست عزیز عربی میشه اما کردی نه!!!!!! عربی هم به شرطی که اول قواعد توش باشه بعد اسپم راه انداخت با مرجان صحبت کنید مرسی از استقبالت ... شما مث اینکه غیبگو تشریف دارین .. اسپم !!!!!!!!!! نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال
marjan17 4,150 ارسال شده در 15 خرداد 1389 یه روز اومدی همش واگذار میکنی به من خوب جوابگو باش دیگه من اینو مطرح کردم که زیرتالار عربی المانی و فرانسه داشته باشیم گفتن باید بررسی بشه حالا شمام یه صحبتی کنید دیگه 1 نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال
هولدن کالفیلد 19,944 ارسال شده در 15 خرداد 1389 باشه ... به خاطر شما پیگیری میشه .... با مرجان صحبت کنید به ادمین بگه والا خان رو از واتارت گفتم!!! سخت نگیر برادر من اگر بخوایم هر جا و مخصوصا اینجا که دنبال یادگیری هستم این مسائل رو قاطی کنیم به جایی نمی رسیم :wubpink: من مخلص شما هم هستم از این جهت میگم که به هویت ایرانی و پارسی خودم بیش از هر نژاد دیگه اهمیت میدم چیزی که این روزها مارا از اون دور کرده اند و یه جورای نیاز هست برای احیای ارزش حس ایرانی بودنمون بیشتر یاد بگیریم و اموزش ببینیم ..ممنون بابت پیگیری اوتارمم هم عکس خسرو گلسرخی اگه وقتشو داری یه سرجی کن تو گوگل و کمی در مورد ایشون مصالعه کن بزرگمردی بود که ایران و و تاریخ ایران باید به بودنش افتخار کنه 2 نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال
Turtoise 876 ارسال شده در 28 خرداد 1389 من مخلص شما هم هستم از این جهت میگم که به هویت ایرانی و پارسی خودم بیش از هر نژاد دیگه اهمیت میدم چیزی که این روزها مارا از اون دور کرده اند و یه جورای نیاز هست برای احیای ارزش حس ایرانی بودنمون بیشتر یاد بگیریم و اموزش ببینیم ..ممنون بابت پیگیری اوتارمم هم عکس خسرو گلسرخی اگه وقتشو داری یه سرجی کن تو گوگل و کمی در مورد ایشون مصالعه کن بزرگمردی بود که ایران و و تاریخ ایران باید به بودنش افتخار کنه سلام آرش جان ... من هم به دنبال این هستم که زبان کشورم از زبان عربی جدا بشه اما نمی شه! تقریبا 50% از کلمات ما عربیه و انگلیسیه ... اما حیف که نمی تونیم جایگزین کنیم ... مثلا به جای ماوس بگیم موشواره ... اول باید بیایم یه کلمه مناسب پیدا کنیم ... به نظر من مسخره ترین کلمه ایرانی که جایگزین شده تو کتابا کلمه (رانه) به جای درایو هستش!!!!! خب باید بیایم ببنیم مردم آیا پذیرش همچین کلمه ای رو دارن؟ که متاسفانه ندارن!!! و همین کلمه رانه سوژه یک هفته ای ما بود!!!! در مورد خسرو گلسرخی هم اگه وقت کردم مطابی رو در میآرم و می خونم ... ایران به بودن بزرگمردانی مردانی مثل - کوروش کبیر - افتخار میکنه!!! (چون گلسرخی رو نمی شناسم اسمشو نگفتم شما عفو بفرما) بنده به شما عرض کردم به مرجان بگین عوض کنه .. اما مثل اینکه شما باش صحبت نکردی یا اون توجهی نکرده .... من خودم با ادمین صحبت می کنم موفق باشی 1 نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال
syngonium 2,248 ارسال شده در 17 خرداد 1391 سلام دوست عزیز بنده در تالار زبان تاپیکی را با موضوع زبان روسی درج کردم اما پیشنهاد دارم در صورت امکان مانند زبان فرانسه و عربی یک زیر مجموعه داشته باشد با تشکر http://www.noandishaan.com/forums/thread89045.html 2 نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال
pari.v 10,303 ارسال شده در 4 مرداد 1393 پذیرش سفارت در تالار شهرسازی 1 نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال