رفتن به مطلب

علاقه‌مندي به نوشيدن قهوه ژنتيكي است


ارسال های توصیه شده

به گزارش سرويس دانش و فناوري برنا به نقل از پايگاه اينترنتي ام.اس.ان. بي سي، پژوهشگران دانشگاه هاروارد با بررسي ژن‌هاي 47 هزار نفر و بيش از 300 هزار عامل ژنتيكي اعلام كردند، دي.ان.اي. (dna) عامل اصلي تعيين كننده ميزان تمايل افراد به قهوه است.

 

به گفته پژوهشگران، 2 ژن به نام‌هاي cyp1a2 و ahr، از عوامل اصلي تاثيرگذار در ميزان تمايل افراد به قهوه و نوشيدني‌هاي كافئين‌دار است.

 

ژن cyp1a2 با سوخت و ساز كافئين در بدن مرتبط است و ژن ahr نيز تنظيم كننده ميزان cyp1a2 است.

 

نيل كاپراسو سرپرست محققان در موسسه سرطان شناسي آمريكا در اين خصوص تصريح كرد: پيشتر تاثيرات ژنتيك در ابتلا به بيماري‌ها بررسي شده بود، اما اين اولين مرتبه است كه رابطه ژنتيك و برنامه‌هاي غذايي مورد بررسي قرار گرفته است.

 

وي همچنين به ميزان مصرف بالاي قهوه و ديگر نوشيدني‌هاي كافئين‌دار همچون نوشيدني‌هاي گازدار اشاره كرده و افزود: كافئين بر روان افراد تاثير مي‌گذارد و به سبب تاثيرات خاص ژنتيكي، ترك آن تاثيرات بسياري بر روحيه و رفتارهاي شخص خواهد داشت.

 

كاپراسو ادامه داد: نتيجه اين تحقيقات در كشف استفاده‌هاي درماني از كافئين و بررسي تاثيرات اين ماده بر سلامتي تاثير گذار است.

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .

مهمان
ارسال پاسخ به این موضوع ...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

  تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

×
×
  • اضافه کردن...