shayan1989 523 ارسال شده در 12 فروردین 1390 سلام دوستان این تمرین رو من باید هرچه زود تر تحویل بدم اگر کسی بلده یا انجام داده کمکم کنه من کل عید رو ور رفتم نشد که نشد ..... کمک Tennis_Racket_workshop.zip 1 نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال
arash_sn 26 ارسال شده در 12 فروردین 1390 لازم نیست به خودتان در مورد این مثال زحمت دهید ! چونکه این مثال بصورت حل شده در Help نرم افزار موجود است و شما در بخش Abaqus Example Problem Manual ودر قسمت 2.1.5 میتوانید آنرا ببینید . 3 نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال
shayan1989 523 ارسال شده در 13 فروردین 1390 اقا یکی من رو کمک کنه .... اخه چرا کسی نیست 1 نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال
shayan1989 523 ارسال شده در 14 فروردین 1390 لازم نیست به خودتان در مورد این مثال زحمت دهید ! چونکه این مثال بصورت حل شده در help نرم افزار موجود است و شما در بخش abaqus example problem manual ودر قسمت 2.1.5 میتوانید آنرا ببینید . میشه لطف کنید بگید کحای این هلپ هست ؟ من چنین گزینه ای که شما می گید ندیدم لطف کنید کمک کنید 1 نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال