نسترن 2411 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 اسفند، ۱۳۸۹ سلام دوستان تو این تایپیک سعی میشه هر هفته یک گیاه جالب همراه با عکس و یک سری توضیحات سیستماتیکی عمومی و ... داده بشه امیدوارم که مفید و قابل توجه قرار بگیره:w139: 5 نقل قول لینک به دیدگاه
نسترن 2411 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 21 اسفند، ۱۳۸۹ این هفته از یک گیاه ابتدایی شروع میکنم دوستان اگر کسی اطلاعاتی مضاف بر اطلاعات من داره لطف کنین اضافه کنین تا منم استفاده کنم:w139: Aristolochia گیاه زر آوند به آن پیپ مرد هلندی هم گفته می شود: 6 نقل قول لینک به دیدگاه
نسترن 2411 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 21 اسفند، ۱۳۸۹ این گیاه از خانواده Aristolochiaceae می باشد که یک خانواده ابتدای است 4 نقل قول لینک به دیدگاه
نسترن 2411 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 21 اسفند، ۱۳۸۹ این گیاه پراکندگی گسترده ای در سراسر دنیا دارد اما بومی استرالیا نیست از جمله در کشور خودمان در قمت غربی (کردستان) یافت می شود. که در آن منطقه به عنوان یک گیاه خوراکی مورد استفاده قرار میگیرد. 4 نقل قول لینک به دیدگاه
phyto 1264 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 اسفند، ۱۳۸۹ این گیاه پراکندگی گسترده ای در سراسر دنیا دارد اما بومی استرالیا نیستاز جمله در کشور خودمان در قمت غربی (کردستان) یافت می شود. که در آن منطقه به عنوان یک گیاه خوراکی مورد استفاده قرار میگیرد. کجاشو میخورن؟ به چه دردی میخوره؟ خاصیت دارویی داره؟ خوشمزس؟ ... 2 نقل قول لینک به دیدگاه
نسترن 2411 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 22 اسفند، ۱۳۸۹ کجاشو میخورن؟ به چه دردی میخوره؟ خاصیت دارویی داره؟ خوشمزس؟ ... اطلاع زیادی ندارم فقط میدونم مثل اینکه از میوه اش توی یک آش استفاده میکنن حتما باید خوشمزه هم باشه دیگه:w139: 2 نقل قول لینک به دیدگاه
نسترن 2411 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 22 اسفند، ۱۳۸۹ چون هفته دیگه ممکنه نتونم بیام این هفته یه گیاه دیگه هم معرفی میکنم: 2 نقل قول لینک به دیدگاه
نسترن 2411 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 22 اسفند، ۱۳۸۹ Lobularia maritima از خانواده Brassicaceae (شب بو) که به آن قدومه شیرین نیز گفته میشود 2 نقل قول لینک به دیدگاه
نسترن 2411 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 22 اسفند، ۱۳۸۹ این گل بسیار بسیار زیبا مثل همه اعضای خانواده شب بو چهارتا گلبرگ داره، هم چنین 6 تا پرچم داره که دوتای آن بلندتر هستند و دارای یک خامه ترمینال می باشد. 2 نقل قول لینک به دیدگاه
Matin H-d 18145 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 فروردین، ۱۳۹۰ به به نسترن جون چه تاپیکه بسیار خوبی... :flowerysmile: منم تا جایی که از دستم بر بیاد حتما کمک میکنم کجاشو میخورن؟ به چه دردی میخوره؟ خاصیت دارویی داره؟ خوشمزس؟ ... من یه مقدار جستجو کردم به این نتایج برخوردم زرآوند و ريشه آن از نظر طبيعت طبق نظر حكماي طب سنتي گرم و خشك است و از نظر خواص معتقدند كه ترياق سموم نباتي و حيواني است ، از جمله براي سم مار كبري ترياق مؤثري است . بازكننده گرفتگي ها و انسداد مجاري عروق و مدر است و قاعده آور . كرم معده و كرم كدو ر مي كشد و براي پاك كردن رحم و اخراج جنين بسيار مفيد است اگر با سكنجبين خورده شود براي طحال مفيد است و اگر 5 گرم آن با شراب عسلي خورده شود براي صرع و كزاز و ضعف احشا مفيد است و به عنوان مسهل بلغم مي باشد و با ايرسا و عسل براي پاك كردن زخمهاي عميق و التيام آنها نافع است ضماد آن برا محل گزيدگي عقرب و مار و رويانيدن گوشت در زخمهاي رحم و ساير زخمها مفيد است ماليدن آن به دندان ولثه براي پاك كردن رطوبتها و چرك لثه مفيد است شياف آن در مهبل براي باز كردن عادت ماهيانه ورفع بندآمدن آن و براي اخراج جنين در موارد سختي زايمان مفيد است مقدار خوراك آن تا 10-8 گرم است زرآوند براي كبد و طحال مضر است از اين نظر بايد با عسل خورده شود در هند ريشه نوع زرآوند آن را به عنوان ترياق در موارد گزش مار كبري به كار مي برند . در رابطه با رویش این گیاه زراوند این مناطقو نام برده: 1. در غرب ايران در قصر شيرين ، كوه الوند همدان ، بين اشتران كوه و كوه الماس ، كوه چهار خاتون ، كوه رازوند و عباس آباد همدان مي رويد . 2. اطراف تهران ، كرج، ونك ، اوين ، شميرانات ، و در آذربايجان مي رويد . 3. در مناطق شمال بين درختان زيتون رودبار مي رويد در طب سنتي معمول است ساقه زيرزميني يا بيخ گياه مصرف مي شود و از هندوستان وارد شده و در بازار به نام زرآوند عرضه مي شود 2 نقل قول لینک به دیدگاه
Matin H-d 18145 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 فروردین، ۱۳۹۰ پرسیاوشان گیاهی است پایا از رده سرخسها با ساقههای باریک و برگهای ریز که در جاهای گرم و مرطوب میروید. نام این گیاه به فارسى پرسیاوشان، پرسیاوش و سنبل است. به عربی نام های زیادی دارد از جمله: شعر الجبل، شعر الجبار، شعر الجن، شعر الجنازیر، شعر الكلاب، شعر الغول، كربرالبئر، كنرة القنا، جعدة القنا، ساق الاسود، ایوصیف مى باشد. تركان نیز به آن "بالدیرى قره " مى گویند. بیشترین قسمت مورد استفاده آن برگ هاى درازی است كه داراى بویى ضعیف و طعمى گس است و داراى صمغ، مواد قندى، تانن، ترشى مازویى و یك ماده تلخ و كمى اسانس مى باشد. پر سیاوشان نیز درمان كننده تنگی نفس، سرفه، سر درد و سنگ كلیه می باشد و در برطرف كردن زكام اثر فراوان دارد. 1 نقل قول لینک به دیدگاه
نسترن 2411 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 14 اردیبهشت، ۱۳۹۰ دوباره سلام گیاه این هفته از خانواده شب بو هست (brassicaceae) با نام dendrostellera یا سیاه گینه این گیاه خاصیت ضد سرطانی داره اگه کسی اطلاعات بیشتری درموردش داره به ما هم بگه ممنون میشیم 1 نقل قول لینک به دیدگاه
نسترن 2411 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 14 اردیبهشت، ۱۳۹۰ یه گیاه خوشگل و جالب دیگه هم دارم Spartium junceum یا گل طاووسی از خانواده نخود (Fabaceae) 1 نقل قول لینک به دیدگاه
نسترن 2411 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 14 اردیبهشت، ۱۳۹۰ این گیاه یک گیاه چند ساله از خانواده لگومینوز هست. این گیاه بومی نواحی مدیترانه ای در اروپای جنوبی و جنوب غربی آسیا و شمال غربی آفریقا است. این گیاه در نواحی آفتابی و معمولا خشک و شنی یافت می شود. این گیاه تا ارتفاع 2-4 متر بندرت تا 5 متر رشد می کند. این گیاه ساقه های نی مانند سبز-خاکستری گوشتی دارد، با برگهای ریزان کوچولوی تنک، این برگها از اهمیت کمی برای گیاه برخوردارند (از نظر فتوسنتز) و بیشتر اهمیت را ساقه های سبز گیاه دارند. 1 نقل قول لینک به دیدگاه
نسترن 2411 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 14 اردیبهشت، ۱۳۹۰ کم بودن برگها یک استراتژی برای تحمل شرایط آب و هوایی خشک هست. برگها سریع میریزند، در اواخر بهار و تابستان این گیاه پوشیده می شود از گلهای زرد خوشبوی فراوان. در اواخر تابستان میوه های لگوم آن می رسند و به رنگ سیاه در می آیند، این میوه های با یک شکاف قابل شنیدن میترکند و باز می شوند و اینگونه دانه های گیاه مادر پراکنده می شوند. 1 نقل قول لینک به دیدگاه
نسترن 2411 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 19 اردیبهشت، ۱۳۹۰ خوب حالا یه گیاه عجیب و بسیار زیبا میخوام بهتون معرفی کنم:Calotropis procera (استبرق) 1 نقل قول لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .