Valentina 13664 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 اسفند، ۱۳۸۹ سلام دوستان..:icon_gol: اینم از سری سوم مسابقه بهترین تصاویر مهندسی پزشکی... لطفا عکسهارو به صورت خصوصی بفرستین... تعداد به 10تا که رسید مسابقه رو شروع میکنیم... قوانینم میدونین دیگه... ممنون از شرکتتون.. 19 لینک به دیدگاه
Matin H-d 18145 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 اسفند، ۱۳۸۹ حالا چرا انخده لبخند میزنی؟ 4 لینک به دیدگاه
Valentina 13664 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 20 اسفند، ۱۳۸۹ حالا چرا انخده لبخند میزنی؟ میگن خنده بر هر درد بی درمان دواست 2 لینک به دیدگاه
O-N 10553 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 اسفند، ۱۳۸۹ ممنون فرانه جان دوستان فقط يه نكته اي بياين سعي كنيم تصاوير تا جايي كه امكان داره به مهندسي پزشكي مرتبط بشن. تصاوير ِ صرفا پزشكي نباشن پيشاپيش ممنون 4 لینک به دیدگاه
MH.Sayyadi 14584 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 اسفند، ۱۳۸۹ حالا اینی که میگین چی هست؟! 4 لینک به دیدگاه
Valentina 13664 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 22 اسفند، ۱۳۸۹ حالا اینی که میگین چی هست؟! :obm: 4 لینک به دیدگاه
bme.masood 5832 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 اسفند، ۱۳۸۹ حالا اینی که میگین چی هست؟! یه تصویر که مربوط به مهندسی پزشکی میشه و به نظرتون جالب و خاصه انتخاب کنید و واسه دوستم بفرستید . حله ؟ :167: 3 لینک به دیدگاه
partow 25305 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 اسفند، ۱۳۸۹ منم یه عکس فرستادم .. امیدوارم شرکت داده بشه ... :icon_pf (19): 3 لینک به دیدگاه
Atre Baroon 19624 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 اسفند، ۱۳۸۹ من بلد نیستم....منم دوس دارم شرکت کنم یکی بهم عکس بده...منم شرکت کنم 3 لینک به دیدگاه
Valentina 13664 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 23 اسفند، ۱۳۸۹ من بلد نیستم....منم دوس دارم شرکت کنمیکی بهم عکس بده...منم شرکت کنم میخوای بهت تخلب برسونیم؟؟؟ 3 لینک به دیدگاه
Valentina 13664 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 23 اسفند، ۱۳۸۹ منم یه عکس فرستادم .. امیدوارم شرکت داده بشه ... :icon_pf (19): 3 لینک به دیدگاه
Atre Baroon 19624 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 اسفند، ۱۳۸۹ میخوای بهت تخلب برسونیم؟؟؟ اوهوم... :shad: 3 لینک به دیدگاه
Valentina 13664 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 24 اسفند، ۱۳۸۹ دیگه نبوووووووووووووووووود؟؟؟؟ تاحالا شده 6تا عکس...تا آخر امشب میصبریم اگه نبود مسابقه رو با همین 6تا عکس راه میندازیم 3 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده