shahdokht.parsa 50877 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 اسفند، ۱۳۸۹ چه اتفاقي براي راننده ميافته اگر يک فراري با سرعت بيش از 320 کيلومتر بر ساعت به يک تيرک بخوره؟ قدرت فراري چه اتفاقي براي راننده ميافته اگر يک فراري با سرعت بيش از 320کيلومتر بر ساعت به يک تيرک بخوره؟! جواب : هيچي!! مرد فقط چند خراش سطحي (از کمربند) برداشته بود،فقط همين!! ضرر = 1.3 ميليون دلار ليست انتظار براي يکي ديگه = 2 سال برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام راننده داره با مأمور پليس صحبت مي کنه، درست بعد از سانحه!! برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام به اتاقک راننده نگاه کنيد ... هيچ خرابي محسوسي وجود نداره! برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام موتور در قسمت عقب خودرو قرار داره بنابراين راننده در سرعتهايبالا لِه نميشه! برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام بله! اين است قدرت فراري! 3 لینک به دیدگاه
shahdokht.parsa 50877 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 15 اسفند، ۱۳۸۹ نمی دونم یکیش میشه یکیش نمیشه .موندم بخدا......... ولی موترش ترکیده بود فجیع ولی حتی به قسمت سرنشینش ضربه هم وارد نشده بود 1 لینک به دیدگاه
MechJJ 11368 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 اسفند، ۱۳۸۹ نمی دونم یکیش میشه یکیش نمیشه .موندم بخدا.........ولی موترش ترکیده بود فجیع ولی حتی به قسمت سرنشینش ضربه هم وارد نشده بود واسه من که هیچ کدوم لود نمیشه! 1 لینک به دیدگاه
shahdokht.parsa 50877 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 15 اسفند، ۱۳۸۹ واسه من که هیچ کدوم لود نمیشه! الان واسه خودمم نمیشه...... از دوشب پیش یکی در میون تاپیکهام عکسهاش لود نمیشوند:icon_pf (34): لینک به دیدگاه
shahdokht.parsa 50877 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 15 اسفند، ۱۳۸۹ من ایمیلمو باز میکنم این دیده میشه میبندمش مخفی میشه..........وقتی بودم بگو بازش کنم ببینیش 2 لینک به دیدگاه
Hermis 158 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 اسفند، ۱۳۸۹ من ایمیلمو باز میکنم این دیده میشه میبندمش مخفی میشه..........وقتی بودم بگو بازش کنم ببینیش از تو ایمیل وقتی کپی کنین همینطوری میشه.چون روی هاردتون ذخیره میشه عکسها رو فقط خودتون میبینید. برای نشون دادن عکسها جاهای دیگه باید روی یه آپلود سنتر آپلود کنید یا از طریق همون ایمیل برای دوستانتون فوروارد کنین. 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده