shaden. 18583 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 اسفند، ۱۳۸۹ مواد لازم بادام چرخشده ۳۰۰ گرم پودر قند ۳۰۰ گرم پودر قند ۳۰۰ گرم زعفران و پودر پسته به میزان لازم طرز تهیه بادام را با کمی زعفران و پودر قند خوب مخلوط کنید اگر مخلوط شل بود کمی دیگر پودرقند اضافه کنید. (میتوانید بدون زعفران هم شیرینی بادامی سفید درست کنید یا از رنگهای مجاز استفاده کرده و در رنگهای مختلف شیرینی را آماده کنید.) بعد خمیر را به قطر یک سانتیمتر پهن کرده پودرپسته را روی آن پاشیده و با قالب مورد نظر آن را قالب زده و در ظرف بچینید برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده