am in 25041 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 بهمن، ۱۳۸۹ کمپانی سگا یک ربات اسباب بازی جدید تولید کرده به شکل جوجه. این ربات در اندازه های یک جوجه سه چهار روزه ساخته شده. سلیقه عموم جوجه های سه چهار روزه را نازتر از بقیه جوجه ها میداند. اگر چه این وسیله اسباب بازی قادر به راه رفتن نیست، اما میتواند نوازش انسان را حس کرده و با آواز به آن پاسخ دهد. حدود 7000 عدد از این اسباب بازی تا کنون پیش فروش شده است. قرار است این اسباب بازی تا آخر این ماه میلادی به بازار عرضه شود. برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 3 لینک به دیدگاه
Atre Baroon 19624 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 بهمن، ۱۳۸۹ لینکا باز نشدن دوتاشون پالایه شده و یکیش اررو میده عکس نداری؟ 1 لینک به دیدگاه
am in 25041 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 25 بهمن، ۱۳۸۹ لینکا باز نشدن دوتاشون پالایه شده و یکیش اررو میده عکس نداری؟ عکسش که هست بالا بازم میگردم شاید بود دیگه چیکار کنم که اینا عمه منم پالایه کردن 1 لینک به دیدگاه
Atre Baroon 19624 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 بهمن، ۱۳۸۹ عکسش که هست بالابازم میگردم شاید بود دیگه چیکار کنم که اینا عمه منم پالایه کردن من عکسی نمیبینم 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده