lili 68 402 ارسال شده در 4 اردیبهشت، 2011 كلمه ها بر احساسها و انديشه ها تاثير مي گذارند . احساسها بر افكار و كلمه ها مؤثرند . انديشه ها بر كلمه ها و احساسها تاثير مي گذارند . بگوييم : از اينكه وقت خود را در اختيار من گذاشتيد متشكرم. نگوييم : ببخشيد كه مزاحمتان شدم . بگوييم : در فرصت مناسب كنار شما خواهم بود . نگوييم : گرفتارم . بگوييم : راست مي گي؟ راستي؟ نگوييم : دروغ نگو . بگوييم : خدا سلامتي بده . نگوييم : خدا بد نده . بگوييم : هديه براي شما . نگوييم : قابل ندارد . بگوييم : با تجربه شده . نگوييم : شكست خورده. بگوييم: قشنگ نيست . نگوييم : زشت است. بگوييم: خوب هستم . نگوييم: بد نيست . بگوييم : مناسب من نيست . نگوييم : به درد من نمي خورد . بگوييم : با اين كار چه لذتي مي بري؟ نگوييم : چرا اذيت مي كني؟ بگوييم : شاد و پر انرژي باشيد . نگوييم : خسته نباشيد . بگوييم: من . نگوييم: اينجانب . بگوييم: دوست ندارم . نگوييم: متنفرم . بگوييم: آسان نيست نگوييم: دشوار است بگوييم : بفرماييد . نگوييم : در خدمت هستم . بگوييم : خيلي راحت نبود . نگوييم : جانم به لبم رسيد . بگوييم : مسئله را خودم حل مي كنم . نگوييم : مسئله ربطي به تو ندارد . تلاش كنيد ... تلاش كنيد همان گونه باشید كه مي گوييد . تلاش كنيد همان گونه رفتار كنيد كه از ديگران انتظار داريد . تلاش كنيد همان گونه رفتار كنيد كه گرفتار عذاب وجدان نشويد . تلاش كنيد تا راست گويي و صداقت عادت شما شود . تلاش كنيد هميشه دنبال يادگيري باشيد . تلاش كنيد با پيدا كردن دوستان جديد دوستان قديمي را هم حفظ كنيد . تلاش كنيد براي خوب كار كردن خوب هم استراحت كنيد . تلاش كنيد هميشه براي اطرافيانتان جذاب باشيد . تلاش كنيد اگر از كسي رنجيده ايد، با خود او صحبت كنيد، نه پشت سر او . 7
Hossein.T 22596 ارسال شده در 4 اردیبهشت، 2011 البته بعضیاشون به نظرم باعث میشه طرف مقابل فکر های دیگه ای بکنه و در برابرت احساس راحتی نداشته باشه مثل این : بگوييم : بفرماييد .نگوييم : در خدمت هستم . 3
Aartemis 6639 ارسال شده در 4 اردیبهشت، 2011 من خیلی از این جمله ها را نا خور آگاه میگم بعضیاشم الان یاد گرفتم که از این بعد بگم سپاس دوست عزیز 3
ارسال های توصیه شده