- Nahal - 47858 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 بهمن، ۱۳۸۹ به گزارش ايرنا و به نقل از روزنامه تلگراف، بر اساس مطالعه دانشگاه "ميسوري"، آنچه كه زنان در مراحل اوليه دوران بارداري خوود مي خورند بر جنسيت و سلامت نوزاد متولد نشده آنها تاثير مي گذارد. دانشمندان ادعا مي كنند، زناني كه در زمان آبستني صبحانه كامل و رژيم غذايي پر چرب مصرف مي كنند شانس پسر دار شدن آنها بيشتر است. محققان متوجه شده اند كه يك رژيم غذايي كم چرب و دوره هاي روزه داري طولاني شانس دختر دار شدن را زياد مي كند. دكتر "شريل روزنفلد" از دانشگاه ميسوري و همكارانش اعلام كردند: رژيم هاي غذايي پر كالري معمولا شانس پسردار شدن را بالا مي برد و رژيم غذايي كم كالري شانس دختر دار شدن را نسبت به پسر دار شدن افزايش مي دهد. در انسان ها و موش ها، محدوديت هاي مصرف غذا و داشتن يك رژيم غذايي زير استاندارد در زمان تشكيل نطفه و اوايل دوران بارداري شانس دختر دار شدن را افزايش مي دهد كه به احتمال زياد به علت سقط انتخابي جنين هاي پسر است كه آسيب پذيرترين جنس در رحم محسوب مي شوند. 3 لینک به دیدگاه
شقایق31 40377 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 بهمن، ۱۳۸۹ ما صبحونه نخورده دو تا پسر داریم خدا رحم کنه صبحونه بخوریم چی میشه:banel_smiley_52: 3 لینک به دیدگاه
sarooneh 2052 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 بهمن، ۱۳۸۹ از کجا 2تا پسر دارید؟ باباشون کیه؟؟؟؟؟؟؟ 1 لینک به دیدگاه
Nightingale 10531 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 بهمن، ۱۳۸۹ از کجا 2تا پسر دارید؟باباشون کیه؟؟؟؟؟؟؟ آقا وحید دیگه vahid2007 __________________________ مامان ما یعنی الان صبحونه نخورده بوده ؟ 2 لینک به دیدگاه
sarooneh 2052 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 بهمن، ۱۳۸۹ اون وقت پسر دارم شدن؟؟؟؟؟؟ اونم 2تا؟؟؟؟؟؟؟؟؟ 1 لینک به دیدگاه
شقایق31 40377 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 بهمن، ۱۳۸۹ از کجا 2تا پسر دارید؟باباشون کیه؟؟؟؟؟؟؟ :ws18: نگو که خبر نداری که خودم میکشمت سارونه آقا وحید دیگه vahid2007 __________________________ مامان ما یعنی الان صبحونه نخورده بوده ؟ :girl_yes2::girl_yes2: مامان منم نخورده بود 1 لینک به دیدگاه
Nightingale 10531 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 بهمن، ۱۳۸۹ :ws18:نگو که خبر نداری که خودم میکشمت سارونه :girl_yes2::girl_yes2: مامان منم نخورده بود بابا خب خودتم نخورده بودیا اتفاقا مامان من مهم ترین وعده غذاییش صبحونست به نظرم کلا این محقق ها نشستند دور هم گردو بازی میکنند وسطش یهو یه چیزی میرسه به ذهنشون میپرونند واسه اینکه یه چیزی گفته باشند:w589: 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده