CodePlus 15426 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 بهمن، ۱۳۸۹ سلام در این آموزش با طریقه ساخت یک بنر بکمک نرم افزارهای Photoshop و Fireworks آشنا میشوید .. مثل زیر البته تمام امکانات ساخت یک بنر در برنامه Fireworks وجود داره و لی من بخاطر محیط صمیمی تر فتوشاپ از هر دو استفاده کردم ====== هر دو برنامه رو باز کرده - در هر دو یک پرونده جدید ایجاد کنید به اندازه بنر خودتون من در این آموزش از یک لوگو استفاده کردم که بصورت فایل وکتور (برداری)هست این فایل رو در برنامه Illustrator باز میکنم - اون رو میکشم داخل برنامه فتوشاپ و روی بنرم رها میکنم به این شکل من یک Smart object دارم که با کلیک روی عکس کوچک لایه اون به برنامه ایلاستراتور برمیگردم و اصلاحات لازم رو انجام میدم حالا متن مورد نظر خودم رو هم در دل لوگو مینویسم (T) خب .. من میخوام که اون شکلهای رنگی از کوچک به بزرگ ظاهر بشند وبعد هم نام تالار - برای اینکار فریم ها رو بصورت معکوس میسازیم - پس: روی عکس کوچک کنار اسمارت آبجکت (لوگو) کلیک میکنم و اینکار منو به برنامه ایلاستراتور میبره - در ایلاستراتور من از جلو یکی یکی اقدام به حذف اشکال میکنم و پس از هر بار حذف با گرفتن کلیدهای Ctrl + S کار رو سیو میکنم .. با این کار فایل در برنامه فتوشاپ هم تغئیر میکنه - پس از هربار حذف یک بار هم در برنامه فتوشاپ شکل رو با فرمت PNG در هادر دیسکم ذخیره میکنم توجه : مراقب باشید محل شکل تغئیر نکنه - برای این منظور میتونید با گرفتن کلیدهای Ctrl+R در فتوشاپ . خط کش رو فعال کنید و محل شکل قبل از تغئیر رو علامت گذاری کنید . خب .. اینکار رو ادامه میدیم تا تمام اشکال حذف بشند .. حالا ما 9 عکس داریم که بصورت معکوس سیو شدن مثل زیر : پایان قسمت اول .. 4 لینک به دیدگاه
CodePlus 15426 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 9 بهمن، ۱۳۸۹ خب .. حالا وارد برنامه فایرورکس میشیم و در این برنامه فریمهائی رو که ساختیم سر هم میکنیم .. نکته : برای هر فریم یک Stateدر نظر بگیرید توسط دکمه مشخص شده میتوانید State جدید بسازید . نکته : توسط این دکمه در نوار ابزار میتوانید فریمها را یکی یک وارد برنامه کرده و با کلیک بر رو ی بنر خودتون اونو جاگذاری کنید . فریمهای لوگو رو یکی یکی و از آخر به اول وارد کنید و جاگذاری پس از اینکار تمام Stateها رو با گرفتن کلید Shift انتخاب کنید و روی عدد کنار State یکی از فریمها کلیک کرده و زمان دلخواه برای تاخیر روی اون فریم رو مشخص کنید . حالا Space رو بزنید ....... تا اینجا این چیزیه که ساختیم ..: === برمیگردیم به فتوشاپ و از لایه متنی که نوشته بودیم 2 کپی تهیه میکنیم .. پس 3 لایه متن داریم Opacity اولین لایه رو به 20 و دوی رو به 60 تغئیر میدیم دو لایه پررنگتر رو خاموش میکنیم .. لایه کمرنگ رو به فرمت PNG سیو میکنیم کنار بقیه فریمهامون بترتیب لایه دوم متنی و سوم متنی رو هم تک تک فعال کرده و سیو میکنیم حالا این سه لایه رو در فایرورکس بعد از لایه های لوگو جاگذاری میکنیم توجه : جهت مکس لحظه ای پس از اتمام تشکیل لوگو زمان لایه آخر لوگو رو به 200 تغئیر بدید حالا چیزی که داریم .. اینه : به فتوشاپ برمیگردیم و از لایه بکگراند 3 کپی میگیریم و رنگ اون رو تغئیر میدیم .. اون رو بالای لایه بکگراند قرار میدیم اینجا دقیقا همون کاری رو که با متن انجام دادیم انجام میدیم و فریمها رو جاگذاری میکنیم تا رنگ بکگراند رفته رفته تیره بشه مانند شکل زیر : پایان قسمت دوم ... 2 لینک به دیدگاه
CodePlus 15426 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 12 بهمن، ۱۳۸۹ حالا در فتوشاپ در یک لایه جدید شکل زیر رو میسازیم در فریم اول اونو کمی وارد صحنه خودمون کرده و سیو میکنیم در فریم بعدی لایه متن و لوگو و لایه جدید رو با هم انتخاب کرده و میکشیم نتیجه اینکه بنظر میاد لایه جدید لایه متن و لوگو رو هول میده و میبره کنار تا راه خودشو باز کنه خب .. حالا یک لایه جدید ساخته و اونرو از بالا از صحنه خارج کنید ورفته رفته اون رو وارد صحنه کرده و بعد از هر تغئیر سیو کنید بعد از اون متن آخر رو مینویسیم و آخرین فریم رو سیو میکنیم در فایرورکس .. تمم این فریم ها رو مثل مراحل قبل جاگذاری و زمانبندی میکنیم و بترتیب File ==> Export wizard رو در نوار منو کلیک کنید تنظیمات زیر رو انجام بدید تا خروجی شما حاصل بشه ... ===== این آموزش یک آموزش پایه بود و شما با تکرار افکتها و تغئیر نوع ورود و خروج فریمها و یا حتی با تکرار یک فریم میتونید انیمیشن های زیبائی پدید بیارید موفق باشید 3 لینک به دیدگاه
panoram 5055 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 بهمن، ۱۳۸۹ سلام عذر می خوام پارازیت میندازم..... من این Fireworks برنامه رو ندارم!! حجمش چقدره میشه دانلود کرد؟؟؟ 2 لینک به دیدگاه
CodePlus 15426 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 12 بهمن، ۱۳۸۹ سلام عذر می خوام پارازیت میندازم..... من این Fireworks برنامه رو ندارم!! حجمش چقدره میشه دانلود کرد؟؟؟ اگه بسته نرم افزاری ادوبی رو نصب کنی توش هست .. اگه نه میتونی از برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام بگیریش ... 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده