RAPUNZEL 10430 ارسال شده در 24 فروردین، 2011 درست نمیدونم شاید بیماری مشابه اون چیزی باشه که من راجبش اطلاع دارم ولی ترم یک که بودیم تو زیست جانوریمون اسم یه انگل رو آورده بود نمیدونم فک کنم همون تنیا یا تیریشین بود(کرم غلاب دار) تو ماهیچه ها رشد میکرد تکثیر میشد یه تو پ پر از نوزاد انگل ایجاد میکرد به بیماریشم میگفتن پای فیل چون پا هاشون اینجوری میشد:banel_smiley_52: 5
Himmler 22171 ارسال شده در 19 فروردین، 2012 الفانتیازیس (elephantiasis) یا فیلاریازیس لنفاوی یک بیماری منتقله توسط پشه است که در اثر انواعی از نماتودها از جمله بروگیا مالایی(Brugia malayi) ایجاد میشود. غدد لنفاوی که در اثر بروگیا مالایی (Brugia malayi) بسیار رشد میکنند به عنوان پای فیلی شناخته میشوند . این بیماری توسط نوعی انگل از دسته نماتودها به نام بروگیا مالایی ایجاد میشود. بر اساس آمار سازمان جهانی بهداشت این بیماری ۱۲۰ میلیون نفر از مردم در سرتاسر دنیا را آلوده کرده است و ۴۰ میلیون نفر از آنها به سختی درگیر این بیماری هستند . که بیشتر آنها در کشورهای در حال توسعه زندگی میکنند و حدود یک میلیارد نفر در ۸۰ کشور جهان در معرض خطر بیماری هستند زمانیکه یک پشه ماده شخصی را نیش میزند ممکن است این کرم و انگلی که “میکروفیلاریا” نامیده میشود را به درون خون جاری در رگهای شخص تزریق کند. “میکروفیلاریا” در مدت زمان کمی بسرعت تکثیر شده و در تمام رگهای خونی بدن فرد منتشر میشود و حتی ممکن است چندین سال در بدن فرد آلوده زندگی کنند. اغلب علایم این بیماری تا سالها بعد از عفونت خود را بروز نمیدهند. همچنانکه این انگل در رگهای خونی جمع و روی هم انباشته میشوند میتوانند گردش و جریان خون را مختل کرده و در بافتهای اطراف یک نوع مایع را تولید و روی هم انباشته میکنند. اغلب علایم قابل رویت این بیماری ورم بیش ازاندازه بازوها پاهاست. 7
Himmler 22171 ارسال شده در 19 فروردین، 2012 برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 6
Himmler 22171 ارسال شده در 19 فروردین، 2012 برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 6
ارسال های توصیه شده