شقایق31 40377 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 بهمن، ۱۳۸۹ یا خدا یعنی این چه بیماری داره 12 لینک به دیدگاه
RAPUNZEL 10430 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 بهمن، ۱۳۸۹ درست نمیدونم شاید بیماری مشابه اون چیزی باشه که من راجبش اطلاع دارم ولی ترم یک که بودیم تو زیست جانوریمون اسم یه انگل رو آورده بود نمیدونم فک کنم همون تنیا یا تیریشین بود(کرم غلاب دار) تو ماهیچه ها رشد میکرد تکثیر میشد یه تو پ پر از نوزاد انگل ایجاد میکرد به بیماریشم میگفتن پای فیل چون پا هاشون اینجوری میشد:banel_smiley_52: 5 لینک به دیدگاه
Himmler 22171 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 دی، ۱۳۹۰ الفانتیازیس (elephantiasis) یا فیلاریازیس لنفاوی یک بیماری منتقله توسط پشه است که در اثر انواعی از نماتودها از جمله بروگیا مالایی(Brugia malayi) ایجاد میشود. غدد لنفاوی که در اثر بروگیا مالایی (Brugia malayi) بسیار رشد میکنند به عنوان پای فیلی شناخته میشوند . این بیماری توسط نوعی انگل از دسته نماتودها به نام بروگیا مالایی ایجاد میشود. بر اساس آمار سازمان جهانی بهداشت این بیماری ۱۲۰ میلیون نفر از مردم در سرتاسر دنیا را آلوده کرده است و ۴۰ میلیون نفر از آنها به سختی درگیر این بیماری هستند . که بیشتر آنها در کشورهای در حال توسعه زندگی میکنند و حدود یک میلیارد نفر در ۸۰ کشور جهان در معرض خطر بیماری هستند زمانیکه یک پشه ماده شخصی را نیش میزند ممکن است این کرم و انگلی که “میکروفیلاریا” نامیده میشود را به درون خون جاری در رگهای شخص تزریق کند. “میکروفیلاریا” در مدت زمان کمی بسرعت تکثیر شده و در تمام رگهای خونی بدن فرد منتشر میشود و حتی ممکن است چندین سال در بدن فرد آلوده زندگی کنند. اغلب علایم این بیماری تا سالها بعد از عفونت خود را بروز نمیدهند. همچنانکه این انگل در رگهای خونی جمع و روی هم انباشته میشوند میتوانند گردش و جریان خون را مختل کرده و در بافتهای اطراف یک نوع مایع را تولید و روی هم انباشته میکنند. اغلب علایم قابل رویت این بیماری ورم بیش ازاندازه بازوها پاهاست. 7 لینک به دیدگاه
Himmler 22171 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 دی، ۱۳۹۰ برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 6 لینک به دیدگاه
Himmler 22171 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 دی، ۱۳۹۰ برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 6 لینک به دیدگاه
Jafar Alishah 6341 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 دی، ۱۳۹۰ خدا نصیب نکنه آدم دلش کباب میشه:viannen_38: 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده