pari daryayi 22938 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 30 دی، ۱۳۸۹ بیتا جان یه بار دیگه بخون مطلب روانپزشکیه سوالی نکرد عاش بودم یا نه احتمالا خودشون یا مقیاس عشقن یا شکست عشقی داشتن! لینک به دیدگاه
*REZA 1056 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 دی، ۱۳۸۹ معمولا در روابط جوونا وقتی یکی از طرفین رابطه ..میزاره میره ودلیل قانع کننده ای برا رفتنش نمیاره طرف مقابلش یه جورایی احساس شکست میکنه.. از خودش میپرسه من چیم از بقیه کمتر بود که منو تنها گذاشت و این حرفا باعث میشه اعتماد به نفسشو از دست بده.... . راه حل اینه که قانعش کنیم مثلا بهش بگیم اگر آدم خوبی بود .. اگر بامعرفت بود هیچ وقت تنهات نمیذاشت.. همون بهتر که رفت .. بمونه وبازیت بده و فردا بره بهتره یا اینکه همین امروز خودشو نشون داد و رفت؟؟ 1 لینک به دیدگاه
goddess_s 16415 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 دی، ۱۳۸۹ من معذرت می خوام نمی دونستم باید یه تاپیکم واسه کنترل خشم و پرخاشگری بعد از شکست عشقی بزنم نظر شخصیم اینه: اگه عاشق شدی توش شکست نمیخوری که البته به اینم اعتقاد دارم که کمتر کسی عاشق میشه آدما فقط به هم عادت میکنن 1 لینک به دیدگاه
pari daryayi 22938 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 30 دی، ۱۳۸۹ نظر شخصیم اینه:اگه عاشق شدی توش شکست نمیخوری که البته به اینم اعتقاد دارم که کمتر کسی عاشق میشه آدما فقط به هم عادت میکنن :icon_gol: منم همینه ته قلبم اما خوشبختانه من همه شو تجربه کردم از آغاز تا شکست پایانی! واسه خودم کلی شیرزنم! از پسش بر اومدم سابقه دارم 1 لینک به دیدگاه
pari daryayi 22938 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 30 دی، ۱۳۸۹ معمولا در روابط جوونا وقتی یکی از طرفین رابطه ..میزاره میره ودلیل قانع کننده ای برا رفتنش نمیاره طرف مقابلش یه جورایی احساس شکست میکنه..از خودش میپرسه من چیم از بقیه کمتر بود که منو تنها گذاشت و این حرفا باعث میشه اعتماد به نفسشو از دست بده.... . راه حل اینه که قانعش کنیم مثلا بهش بگیم اگر آدم خوبی بود .. اگر بامعرفت بود هیچ وقت تنهات نمیذاشت.. همون بهتر که رفت .. بمونه وبازیت بده و فردا بره بهتره یا اینکه همین امروز خودشو نشون داد و رفت؟؟ مرسی در درجه اول مهم اینه که بهش نشون بدیم که درکش می کنیم یعنی باهاش همدلی کنیم تا به ما اعتماد کنه و باهامون رابطه برقرار کنه اگه از همین اول نصیحت کنیم گوش شنوا و حال گوش کردنش رو نداره ! بقیه اش هم که تو پست اول گفتم 1 لینک به دیدگاه
goddess_s 16415 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 دی، ۱۳۸۹ :icon_gol: منم همینه ته قلبم اما خوشبختانه من همه شو تجربه کردم از آغاز تا شکست پایانی! واسه خودم کلی شیرزنم! از پسش بر اومدم سابقه دارم :there: 1 لینک به دیدگاه
pari daryayi 22938 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 30 دی، ۱۳۸۹ :there: غصه نمی خورم هر چی دارم از این تجربه دارم هنوزم.... 1 لینک به دیدگاه
goddess_s 16415 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 دی، ۱۳۸۹ غصه نمی خورم هر چی دارم از این تجربه دارم هنوزم.... 1 لینک به دیدگاه
eshagh_kh 466 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 بهمن، ۱۳۸۹ ی راه حل بهترم هست!ی شیشه اسید برداری بری بپاچی تو صورت طرف. عزیز، این حرکتها یه کم زیادی شده، حرف جدید بزن، برو این دفعه شگرد قلیون دو سیب رو امتحان کن حالشو ببر. در ضمن پری، چرا تهمت میزنی، آقایون. خانمها. تو تاپیک علمی اسپم نکنین هی، سجاد ! 2 لینک به دیدگاه
pari daryayi 22938 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 1 بهمن، ۱۳۸۹ عزیز، این حرکتها یه کم زیادی شده، حرف جدید بزن، برو این دفعه شگرد قلیون دو سیب رو امتحان کن حالشو ببر.در ضمن پری، چرا تهمت میزنی، آقایون. خانمها. تو تاپیک علمی اسپم نکنین هی، سجاد ! بقیه ام به علم ما اضافه می کنن دیگه بابایی رو هم فرستادیم دنبال کسب علم و دانش استعدادش تو این زمنیه شکوفه کنه 1 لینک به دیدگاه
eshagh_kh 466 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 بهمن، ۱۳۸۹ بقیه ام به علم ما اضافه می کنن دیگهبابایی رو هم فرستادیم دنبال کسب علم و دانش استعدادش تو این زمنیه شکوفه کنه الاهی درد و بلای بابات بخوره تو سر نونوای سر کوچشون که هر چی نون میده به بابات یک سومش رو میریزه دور، بابات هم کم از این شکستها نخورد، بعد قضیه فریناز تو اصفهان هم این قضیه پیش اومد ولی بابات خم به ابرو نیاورد. همه باید بیان ازش یاد بگیرن. 1 لینک به دیدگاه
Avenger 19333 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 بهمن، ۱۳۸۹ اصلاً از اول عاشق نبودي تو هم یچیزیت میشه ها:ws47: بیا خودم عاشقت کنم در حد تیم ملی بعد ولت کنم ببینم کدوم راه حل رو انتخاب میکنی:ws28: لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده