غایب 4790 ارسال شده در 8 فروردین، 2011 یه کلاغ و یه خرس سوار هواپیما بودن کلاغه سفارش چایی میده چایی رو که میارن یه کمیشو میخوره باقیشو می پاشه به مهموندار مهموندار میگه چرا این کارو کردی؟ کلاغه میگه دلم خواست پررو بازیه دیگه پررو بازی! چند دقیقه میگذره باز کلاغه سفارش نوشیدنی میده باز یه کمیشو میخوره باقیشو میپاشه به مهموندار مهموندار میگه : چرا این کارو کردی؟ کلاغه میگه دلم خواست پررو بازیه دیگه پررو بازی ! بعد از چند دقیقه کلاغه چرتش میگیره خرسه که اینو میبینه به سرش میزنه که اونم یه خورده تفریح کنه … مهموندارو صدا میکنه میگه یه قهوه براش بیارن قهوه رو که میارن یه کمیشو میخوره باقیشو میپاشه به مهموندار مهموندار میگه چرا این کارو کردی؟خرسه میگه دلم خواست پررو بازیه دیگه پررو بازی!!!! اینو که میگه یهو همه مهموندارا میریزن سرش و کشون کشون تا دم در هواپیما میبرن که بندازنش بیرون خرسه که اینو میبینه شروع به داد و فریاد میکنه کلاغه که بیدار شده بوده بهش میگه: آخه خرس گنده تو که بال نداری مگه مجبوری پررو بازی دربیاری!!! براستی چه کسانی قادر به چه کاری هستند؟ اون مثلی که میگه : پایت را به اندازه لحافت دراز کن. مثه بحث کردن در مورد چیزایی که نمیدونیم واقعیتشون چیه؟ 9
شـاهین 8068 ارسال شده در 8 فروردین، 2011 خرس نبودا تا اون جا که من یادمه!!!!:ws2: چی بود؟ اگه گفتی؟ 3
کتایون 15176 ارسال شده در 8 فروردین، 2011 چی بود؟ اونی که من خوندم توی یه کتاب انگلیسی بود که آدم بود 2
غایب 4790 مالک ارسال شده در 8 فروردین، 2011 اونی که من خوندم توی یه کتاب انگلیسی بود که آدم بود خوب خیلی از ادمها هستند که دست کمی از خرس ندارن. شاید اینم از اونا بوده. 3
الهام. 8079 ارسال شده در 8 فروردین، 2011 اونی که من خوندم توی یه کتاب انگلیسی بود که آدم بود تاييد مي شود پ.ن: دفعه اولمه اين مطلبو ميخونم 2
کتایون 15176 ارسال شده در 8 فروردین، 2011 خوب خیلی از ادمها هستند که دست کمی از خرس ندارن. شاید اینم از اونا بوده. نه بابا بنده خدا اصلا قواره ای نداشت که!!!!:ws28: 1
الهام. 8079 ارسال شده در 8 فروردین، 2011 میخواست خیلی محترمانه بگه تکراریه؟ موفقم شد همه اينارو من گفتم؟ 2
غایب 4790 مالک ارسال شده در 9 فروردین، 2011 همه اينارو من گفتم؟شمام نگی ما که داریم از عوض شما میگیم. 2
ارسال های توصیه شده