Atishpare_Shahi 1736 ارسال شده در 5 فروردین، 2011 روزی روزگاری یک زن آمریکایی قصد میکنه یک سفر دو هفته ای به ایتالیا داشته باشه… شوهرش اون رو به فرودگاه می رسونه و واسش آرزوی می کنه که سفر خوبی داشته باشه… زن جواب میده ممنون عزیزم ، حالا سوغاتی چی دوست داری واست بیارم؟ مرد می خنده و میگه : “یه دختر ایتالیایی” زن هیچی نمیگه و سوار هواپیما میشه و میره … دو هفته بعد وقتی که زن از مسافرت برمی گرده ، مرد توی فرودگاه میره استقبالش و بهش میگه : خب عزیزم مسافرت خوش گذشت؟ زن : ممنون ، عالی بود! مرد می پرسه : خب سوغاتی من چی شد؟ زن : کدوم سوغاتی؟ مرد : همونی که ازت خواسته بودم… دختر ایتالیایی!! زن جواب میده: آهان! اون رو میگی؟ راستش من هر کاری که از دستم بر می آمد انجام دادم! حالا باید 9 ماه صبر کنم تا ببینم پسر میشه یا دختر؟ نتیجه گیری مهم این داستان : هیچ وقت سعی نکن که یک زن رو تحریک کنی! اون ها به طرز وحشتناکی باهوش هستند!!! 10
Neutron 60966 ارسال شده در 5 فروردین، 2011 حالا باید 9 ماه صبر کنم تا ببینم پسر میشه یا دختر؟ شوخی موخی سرتون نمیشه؟ 4
Neutron 60966 ارسال شده در 5 فروردین، 2011 هیچ وقت سعی نکن که یک زن رو تحریک کنی! اون ها به طرز وحشتناکی باهوش هستند!!! با بند دومش موافق نیستم! :4chsmu1: 2
Atishpare_Shahi 1736 مالک ارسال شده در 5 فروردین، 2011 با بند دومش موافق نیستم! :4chsmu1: موافقت یا عدم موافقت شما چیزی از هوش خانمها کم نمیکنه :4chsmu1: 3
asal sadra 3752 ارسال شده در 5 فروردین، 2011 با بند دومش موافق نیستم! :4chsmu1: نه محمد مهدی خدا وکیلی زنا تو این چیزا (ینی ترکوندن اعصاب مرد وقتی که کار بدی کرده) و صد البته تو مچ گیری به شدت باهوشن شک نکن 3
Neutron 60966 ارسال شده در 5 فروردین، 2011 موافقت یا عدم موافقت شما چیزی از هوش خانمها کم نمیکنه :4chsmu1: معلومه که کم نمیشه، چون کمتر از این نمیشه! :4chsmu1: 1
Neutron 60966 ارسال شده در 5 فروردین، 2011 نه محمد مهدی خدا وکیلی زنا تو این چیزا (ینی ترکوندن اعصاب مرد وقتی که کار بدی کرده) و صد البته تو مچ گیری به شدت باهوشن شک نکن بله میدونم! :icon_razz: 2
Atishpare_Shahi 1736 مالک ارسال شده در 5 فروردین، 2011 معلومه که کم نمیشه، چون کمتر از این نمیشه! :4chsmu1: اره هیچ وقت کمتر نمیشه همیشه بیشتر میشه :4chsmu1: 1
Avenger 19333 ارسال شده در 5 فروردین، 2011 نوچ :4chsmu1: یعنی اگه شوهرت بگه براش سواغتی بیاری اینجوری میاری:ws47: 1
Atishpare_Shahi 1736 مالک ارسال شده در 5 فروردین، 2011 یعنی اگه شوهرت بگه براش سواغتی بیاری اینجوری میاری:ws47: نه سوغاتی نمیارم به جاش چشاشو در میارم که از من این سوغاتیها رو نخواد
ارسال های توصیه شده