EOS 14528 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 دی، ۱۳۸۹ نقشه متحرک زیر، قلمرو کشور ایران را از آغاز حیات تا کنون نشان میدهد: :icon_pf (34): . 7 لینک به دیدگاه
CodePlus 15426 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 دی، ۱۳۸۹ :icon_pf (34)::icon_pf (34)::icon_pf (34): 3 لینک به دیدگاه
royan aria 2423 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 دی، ۱۳۸۹ جای شکر همینشم باقیه:icon_pf (34): 4 لینک به دیدگاه
salvador 1932 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 دی، ۱۳۸۹ 50سال ديگه كمتر از نصف ميشه و بعد از 100 سال ايران ناپديد ميشه 3 لینک به دیدگاه
royan aria 2423 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 دی، ۱۳۸۹ 50سال ديگه كمتر از نصف ميشه و بعد از 100 سال ايران ناپديد ميشه عمرا مگه بعد از مرگ من:167: ضمنا تشکرم هم به خاطر خودت بود نه به خاطر حرفت:w00: 3 لینک به دیدگاه
.: Bahar :. 853 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 دی، ۱۳۸۹ سلام فکر می کنم باید این روزا به جای فکر کردن به وسعتی که ایران در گذشته داشته، به وسعت نام ایران در جهان امروز فکر کنیم....! باید کار کنیم که ایرانی ها حرف اول را بزنند. :w42: 3 لینک به دیدگاه
EOS 14528 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 1 دی، ۱۳۸۹ 50سال ديگه كمتر از نصف ميشه و بعد از 100 سال ايران ناپديد ميشه :cryingf: :cryingf: :cryingf: 1 لینک به دیدگاه
salvador 1932 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 دی، ۱۳۸۹ عمرامگه بعد از مرگ من:167: ضمنا تشکرم هم به خاطر خودت بود نه به خاطر حرفت:w00: من اميدوارم اينطور نشه چون آرزوش رو ندارم ولي با اين اوضاع كه درياچه اروميه از روي نقشه داره حذف ميشه به دليل خشك شدن كامل اون اين حدس رو زدم كه اين اتفاق هم شايد در 100 سال آينده بيفته كه خيلي باعث تأسفه:icon_pf (34): لینک به دیدگاه
salvador 1932 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 دی، ۱۳۸۹ سلام فکر می کنم باید این روزا به جای فکر کردن به وسعتی که ایران در گذشته داشته، به وسعت نام ایران در جهان امروز فکر کنیم....! باید کار کنیم که ایرانی ها حرف اول را بزنند. :w42: موافقم 2 لینک به دیدگاه
royan aria 2423 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 دی، ۱۳۸۹ اگه منو تو باور کنیم که این اتفاق روزی می افته مطمئن باش حتما می افته:icon_pf (34): اگر هم منو تو با اعتماد به نفس بگیم عمرا کسی جرات نمیکنه حتی همچین فکری بکنه:167: (منظورم من و توی نوعی است نه صرفا من و شما) 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده