m f s 1727 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 آذر، ۱۳۸۹ سلام به هم دوستان..... مخصوصا بچه های علوم پایه امیدوارم حالتون خوب خوب باشه..... همون طور که از اسم تاپیکم پیداست اینجا بهانه ای میشه که بچه های علوم پایه بیانو همدیگرو بشناسن......اسم ،دانشگاه،رشته،سال چندم بودن و........هرچی که خودتون فک میکنین لازمه رو بگین..... :icon_gol: 5 لینک به دیدگاه
Matin H-d 18145 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 آذر، ۱۳۸۹ سلام به هم دوستان..... مخصوصا بچه های علوم پایه امیدوارم حالتون خوب خوب باشه..... همون طور که از اسم تاپیکم پیداست اینجا بهانه ای میشه که بچه های علوم پایه بیانو همدیگرو بشناسن......اسم ،دانشگاه،رشته،سال چندم بودن و........هرچی که خودتون فک میکنین لازمه رو بگین..... :icon_gol: سلاااام سلااااممم چقد تاپیک خوبی زدی گلممم من متینم زیست دریا میخونمم ، رشتمم خیلی دوست دارم، ساله سوممم تهران هستم:dancegirl2: بقیه هم بدویین بیاین:Laie_28: 4 لینک به دیدگاه
m f s 1727 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 22 آذر، ۱۳۸۹ سلاااام سلاااامممچقد تاپیک خوبی زدی گلممم من متینم زیست دریا میخونمم ، رشتمم خیلی دوست دارم، ساله سوممم تهران هستم:dancegirl2: بقیه هم بدویین بیاین:Laie_28: سلام خوش اومدددی متین جان ایشالا که موفق باشی...:icon_gol: 2 لینک به دیدگاه
m f s 1727 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 22 آذر، ۱۳۸۹ منم مریمم سال سوم ترم پنجم فیزیک اتمی دانشگاه لرستان میخونم.... عاشق فیزیکم امسالم اگه خدا بخواد میخوام المپیاد ارشد شرکت کنم.... کامل بیوگرافی دادممم هدفمم گفتم 4 لینک به دیدگاه
Matin H-d 18145 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 آذر، ۱۳۸۹ منم مریمم سال سوم ترم پنجم فیزیک اتمی دانشگاه لرستان میخونم.... عاشق فیزیکم امسالم اگه خدا بخواد میخوام المپیاد ارشد شرکت کنم.... کامل بیوگرافی دادممم هدفمم گفتم :Laie_28::Laie_28: ایشا الله قبول میشی گلمممم:flowerysmile: نفرات بعدی بدوین بیان وگرنه.........:167: 2 لینک به دیدگاه
mina_srk 1982 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 آذر، ۱۳۸۹ هیییییییییییین من اومدم منو نزن متین خب من خودمو معرفی کنم من مینا ام متولد 9 تیر 1369 پس میشم ترم 5 زیست شناسی گیاهی میخونم دانشگاه علوم و تحقیقات تهران 5 لینک به دیدگاه
Matin H-d 18145 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 بهمن، ۱۳۸۹ همین قد بودیممممممم؟؟؟؟؟؟:167: 1 لینک به دیدگاه
partow 25305 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 مهر، ۱۳۹۰ بچه ها دیگه معما نمیزارید؟ :yes: 1 لینک به دیدگاه
felorans666 12046 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 مهر، ۱۳۹۰ سلام منم اومددددددددددددددددم منم اقتصادم ... 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده