samyar 3407 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 آذر، ۱۳۸۹ معرفی میکرو کنترلرهای خانواده AVR از سری مباحث درس اصول میکروکامپیوترها زیر نظر استاد دکتر رحمتی . این برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام توسط فرزاد احمدی نژاد در ۱۵ صفحه تهیه شده است . این برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام به صورت اسلایدی بوده و برای تدریس بسیار مناسب می باشد . برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام حجم فايل : 4.2 مگابایت پسورد فايل : برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 3 لینک به دیدگاه
shadow5 11 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 بهمن، ۱۳۹۰ با تشکر از فایل مفیدی که درباره ی avrبر روی سایت قرار دادید.لطفا اگر توضیحاتی درباره ی avr amega 64/128هم دارید در اختیار من بگزارید.ممنون 1 لینک به دیدگاه
Mehdi.Aref 26780 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 بهمن، ۱۳۹۰ با تشکر از فایل مفیدی که درباره ی avrبر روی سایت قرار دادید.لطفا اگر توضیحاتی درباره ی avr amega 64/128هم دارید در اختیار من بگزارید.ممنون چه مشخصه هایی ازشون میخواید اینا مشخصات کلی هست: ATmega128 حافظه ی Flash (قابل برنامه ریزی) : 128K Bytes تعداد دفعات قابل پاک کردن و برنامه ریزی دوباره :10000بار حافظه ی EEPROM: 4K Bytes تعداد دفعات قابل پاک کردن و برنامه ریزی دوباره : 100000بار حافظه ی SRAM: 4kBytes اسیلاتور کالیبره شده ی داخلی : دارد تعداد پایه ها : 64 (TQFP) تعداد پین های ورودی و خروجی :53 منبع تغذیه : 4.5 - 5.5 ولت ATmega128 2.7 – 5.5 ولت ATmega128L فرکانس کاری : 0 – 16 مگا هرتز ATmega128 ATmega64 حافظه ی Flash (قابل برنامه ریزی) : 64K Bytes تعداد دفعات قابل پاک کردن و برنامه ریزی دوباره :10000بار حافظه ی EEPROM: 2K Bytes تعداد دفعات قابل پاک کردن و برنامه ریزی دوباره : 100000بار حافظه ی SRAM: 4kBytes اسیلاتور کالیبره شده ی داخلی : دارد تعداد پایه ها : 64 (PDIP) تعداد پین های ورودی و خروجی :53 منبع تغذیه : 4.5 - 5.5 ولت ATmega64 2.7 – 5.5 ولت ATmega64L فرکانس کاری : 0 – 16 مگا هرتز ATmega64 0 – 8 مگا هرتز ATmega64L لینک به دیدگاه
shadow5 11 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 بهمن، ۱۳۹۰ از مطالبی که فرستادید ممنون من باید یک پروژه ی کوچیک درباره میکروکنترلر avr atmega 64/128برای استادم بفرستم ممنون میشم اگر مطلبی دارید برام بفرستید. لینک به دیدگاه
Mehdi.Aref 26780 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 بهمن، ۱۳۹۰ از مطالبی که فرستادید ممنون من باید یک پروژه ی کوچیک درباره میکروکنترلر avr atmega 64/128برای استادم بفرستم ممنون میشم اگر مطلبی دارید برام بفرستید. تو این پست میتونید پروژه ای رو با میکروکنترلر 128 دانلود کنید. این سایت هم میتونید استفاده کنید پروژه های خوبی با AVR داره برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده